Olumsuzluk mu? O da ne demek? Biz araçlardan inince bir cennetle ve o cenneti inşa eden, güleryüzlü ve bahçelerindeki güllerden daha güzel iki insanla karşılaştık.
Bahçenizin dizaynı, verdiğiniz emek, şık fikirleriniz hiçbirimizin gözünden kaçmadı.

Doğal bonsainiz, saksı adamınız, tek tek toplayıp yerlere döşediğiniz taşlarınız, çilek bahçeniz, mükemmel gülleriniz, harika sardunyalarınız, sayamayacağım daha bir sürü güzellik, herşeye büyük bir sevgi ve emek verdiğiniz apaçık ortada. Bütün bunları görüp de olumsuzluktan söz etmek mümkün mü sizce?
Bizlere ne kadar değer verdiğinizi anladım ben bu toplantıda, günler öncesinden hazırlanmaya başladığınız ve hiç durmadan çalıştığınız belli oluyordu. Yemekleriniz, hazırladığınız kahvaltı, tatlılar, ikramlarınız.. Ne kadar heyecanlı ve güzel bir süreç geçirdiğinizi anladım, yorgunluğunuz da cabası.. Ama bütün bunlara rağmen enerjik, güleryüzlü ve kıpır kıpırdınız..
Gerçekten çok güzel bir gün geçirdim sayenizde, bütün bunlar için size ne kadar teşekkür etsem azdır..
Sevgiler..