![]() |
|
![]() |
#33 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-12-2007
|
[QUOTE=zeynepga;211380]1- İlknur Aşık 2- Gangava 3- Penelophe 4- Memet 5- Adabayrakoğlu 6- Oyaman 7- Dkp 8- Samowan 9- Koyu yeşil 10- Mayrancı (tarih uygunluğunu daha belirtmedi) 11- Aziz Gerzeli 12- Fellez 13-Cihan_as 14-fatmadundar 15-zeynepga 16-nalan dayıoğlu |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-03-2006
|
Ben gelmek istiyorum ancak cumartesi günü gelemeyebilirim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
agaclar.net
|
Ben zaten muhtemelen o gün fuarda olacağım. İki ayrı arkadaşıma standlarında teknik destek vereceğime söz verdim. Bu durumda heran karşınıza çıkabilirim. ![]() Turunuza eşlik eder ve bana sormak sitedikleriniz olursa da cevap verebilirim. Sonra da birlikte bir çay içeriz, geçen seneki fuar anılarını yadederiz. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2007
|
[QUOTE=nalan dayıoğlu;212462] Alıntı:
Bende cumartesi sizlere katılabilirim. saat kaç gibi buluşacağız. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
15 mart cumartesi günü saat 13 de. Basmaneden girişte denk gelen ilk kapı sanırım o A kapısıydı. Orada buluşalım. Diğeri, lunaparkı gören kapı, orada değil, yanılmayın. kapıda on dakika kadar bekleriz. Geciken, başka yöne gidenler için, 0 543 304 40 35 memet , beni ararsınız |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Ağaç Dostu
|
1- İlknur Aşık 2- Gangava 3- Penelophe 4- Memet 5- Adabayrakoğlu 6- Oyaman 7- Dkp 8- Samowan 9- Koyu yeşil 10- Mayrancı (tarih uygunluğunu daha belirtmedi) 11- Aziz Gerzeli 12- Fellez 13- Cihan_as 14- Fatmadundar 15- Zeynepga 16- Nalan dayıoğlu 17- Nazlı06 18- Gülser Gerzeli |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 24-08-2006
|
Ben sabahtan geleceğim ama saat 13 de a kapısına çıkıp sizlerlede buluşacağım. 14 de fuardan ayrılmış olmam gerekiyor bir yere yetişmek için...erken gelenler olursa (11den itibaren içerde olacağım) birlikte gezebiliriz...Zeynep 0 554 4029489 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-05-2006
|
Ben vekaleten yine eşimi gönderiyorum..)) Cuma ve Pazar günü görevli (Muradiye-Salihli Kılıç fidanlığı standında ). |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Ağaç Dostu
|
Fuar
Merhaba, Dün önemli bir iş dolayısı ile Aliağa'dan İzmir'e gelmek zorunda kaldım. Kısa bir sürede fuara uğradım. Geçen yıla göre daha düzenli ve güzel gördüm. Özellikle speylerle boyanmış çiçek ve bitkiler görmedik.Ancak genellikle satış yapmıyorlar,ya toptancı **** pazar günü yani fuarın son günü satacaklarını belirtiyorlar.Umarım cumartesi günüde satış yaparlar.Liste fiyatları da pek ucuz gelmedi bana.Siz de gezince bu konudaki fikrinizi alayım.Birkaç resmi siteye koyuyorum.Son anda bir görev çıkmazsa (birde misafirimiz var!!!)yarın saat 13.00 tede geleceğiz. Gelemezsek gezerken, birşeyler yerken ve sohbet ederken kulağımızı çınlatırsınız değil mi? Görüşmek üzere.. Düzenleyen mayranci : 14-03-2008 saat 12:19 Neden: ilave |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 24-08-2006
|
Ozan Utku
Kılıç fidanlığındamı çalışıyor eşin? Ben de Ege Ormancılık Araştırma Müdürlüğünde çalışıyorum Horzum yaylasında bir deneme sahamız var her gelişimizde Kılıç fidanlığınada uğrarız :-) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 | |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar yarın için Mine Hanım bize giriş davetiyesi ayarladı. Alıntı:
Bilginize |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-05-2006
|
Sayın Zeynepga, Eşim Kılıç Fidanlığında görevli bugün 13.04.2008 ve pazar günü 16.03.2008 fuarda standda görevli ismi Nurten Şevik belki de tanışmışsınızdır.)) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 22-03-2007
|
Arkadaşlar ben de çok istememe rağmen gelemiyorum. Umarım fuarı gezen arkadaşlar bol bol resim çekip bizlerin görmesine de olanak sağlarlar. Hepinize şimdiden iyi eğlenceler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-11-2007
|
Benim yerimede gezin çok istiyorum ama gelemiyorum malesef. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Ağaç Dostu
|
Güzel bir gezi oldu. ![]() ![]() İlknur Aşık, Memet, Adabayrakoglu, Dkp, Aziz Gerzeli, Gülser Gerzeli, Cihan As, Nalan Dayıoğlu, Nazlı06 ve Mine hanımın katılımıyla hoş bir gezi oldu. Fuara geçen yıla göre katılım daha az gibiydi. Satış yoktu. ![]() Fotoğrafları nereye yükleyeceğiz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Ağaç Dostu
|
Fuar
Gezinin Güzel Geçmesine Sevindim. Az Da Olsa Fotoğraflari Görelim.bende Birkaç Tanesini Buraya Yüklemiştim.keşif Grubu Ne Yapti,hiç Bahsetmiyorsunuz..yediğiniz Içtiğiniz Sizin Olsun..yeni Arkadaşlarda Katilmiş Galiba..onlarda Hoş Gelmişler..ileriki Günler Için Yeni Program Yaptiniz Mi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2007
|
Ankara grubundan sonra İzmirli arkadaşlarla tanışmak benim için bulunmaz fırsat oldu. İşlerim dolayısıyla gerçi sizlerle fazla zaman geçiremedim. Şansımı bir daha ki buluşmada kullanmak istiyorum. İyi akşamlar hepinize. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 24-04-2006
|
en son 2 sene önce gitmiştim ve çok yararlı olmuştu benim için bu fuar herkezin gitmesinide şiddetle tavsiye ederim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 06-10-2007
|
Merhaba Arkadaşlar.Ben Batman'dan o fuara katılabilmek için iş yerimden izin almak istedim olmadı.Ama eşim bugün katıldı.Az önce telefonla görüştüm 100 lerce resim çekmiş benim için,"gelmeliydin" dedikçe içim gidiyor.çok güzelmiş.Ben eşimden Mine Hanımı bulmasını istemiştim fuarda.Ege Sera ve Ege Botaniğin standlarına sormuş ama tanımıyoruz demişler.Kısmet değilmiş. Neyse eşim gelirse ben de resimlerden görebilicem fuarı.eşim her köşenin resmini çekmiş sanırım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
agaclar.net
|
Çok üzüldüm, keşke bana bir mesaj yollasaydınız. Bu arada fuardaki Ege sera firması hediyelik eşya ve kuru/ yapma çiçek satıcısı, benim firmamın adı da Ege Sera isim benzerliği. Biz fuara firmamızla katılmadık. Doğa Tohumculuk adına katıldım ve teknik destek verdim. Bugün öğleden sonra hep fuardaydım, Doğa, Kardelen, Stonelight, Polen, Ünal, E.Ü.Z.F. Bahçe Bitkileri Bölümü keşke onlardan birine sorsaydı eşiniz, ya da keşke forumdan bugünkü etkinliğe baksaydınız. Tanışmayı isterdim, kısmet değilmiş. Düzenleyen Mine Pakkaner : 16-03-2008 saat 21:15 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
agaclar.net
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|