![]() |
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-05-2007
|
13-16 Mart 2008 Ege Süs Bitkileri Fuarı
13-16 Mart 2008 tarihleri arasında izmir Kültürparkta 6.Süs Bitkileri Seracılık ve Peyzaj Donatıları fuarı var. Bu konuda bir konu açılmadığını görünce hadi bu seferde ben konu açayım dedim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 22-03-2007
|
Çok iyi yapmışsınız sayın İlknur Aşık ben de büyük bir merakla bekliyorum. Acaba davetiyesiz giriş olacak mı? Online veren bir yerler varmı acaba? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Sayın gangava Şubat ayı ev-bahçe dergisinde davetiye var. Ama bir kişilik. İzmirli arkadaşlar neredesiniz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar, geçen yıl bu fuara katılmıştık Agaclar.net olarak, bu yıl da umarım böyle bir katılım olur??? Sevgili İlknur, eğer Agaclar.net olarak stand açamazsak bizde toplanır agaclar.net olarak hep beraber gideriz. ![]() Yönetimin ve arkadaşların fikirlerini bekliyor bu başlık.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Bu konuda daha zaman var demeyelim, yapabileceklerimizi,katılıp katılınmayacağını,İzmir dışı gelebileceklerin iletişimleri için hareketlenelim. beni unutmazsınız ama yine de hatırlatayım dedim.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
15 Mart Cumartesi ve 16 Mart'ta Pazar, şehir dışından gelecek arkadaşlar ve İzmir'den katılacak olanlar kendileri için uygun olan zamanı belirlesinler ve bence çoğunluğa göre hareket edelim. ![]() Her iki gün de benim için uygun. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
1- İlknur Aşık 2- Gangava 3- Penelophe 4- Memet 5- Adabayrakoğlu 6- Oyaman Herkes listeye kendi adını eklerse katılımın ne kadar olacağını da görürüz. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-06-2006
|
15.Mart.2008 İzmir Ege Süs Bitkileri Fuarı 1- İlknur Aşık 2- Gangava 3- Penelophe 4- Memet 5- Adabayrakoğlu 6- Oyaman 7- Dkp |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
|
Son durum şöyle gibi. ![]() 1- İlknur Aşık 2- Gangava 3- Penelophe 4- Memet 5- Adabayrakoğlu 6- Oyaman 7- Dkp 8- Samowan 9- Koyu yeşil 10- Mayrancı (tarih uygunluğunu daha belirtmedi) 11- Aziz Gerzeli 12- Fellez |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-03-2006
|
1- İlknur Aşık 2- Gangava 3- Penelophe 4- Memet 5- Adabayrakoğlu 6- Oyaman 7- Dkp 8- Samowan 9- Koyu yeşil 10- Mayrancı (tarih uygunluğunu daha belirtmedi) 11- Aziz Gerzeli 12- Fellez 13-Cihan_as |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
|
Bence uygun, şimdiden sabırsızlanıyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
|
1- İlknur Aşık 2- Gangava 3- Penelophe 4- Memet 5- Adabayrakoğlu 6- Oyaman 7- Dkp 8- Samowan 9- Koyu yeşil 10- Mayrancı (tarih uygunluğunu daha belirtmedi) 11- Aziz Gerzeli 12- Fellez 13-Cihan_as 14-fatmadundar Ben daha erken olamaz mı diyorum? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
|
Fatma hanım isterseniz daha önce gelir keşif gezisi yaparız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
|
Fuar
1- İlknur Aşık 2- Gangava 3- Penelophe 4- Memet 5- Adabayrakoğlu 6- Oyaman 7- Dkp 8- Samowan 9- Koyu yeşil 10- Mayrancı (tarih uygunluğunu daha belirtmedi) 11- Aziz Gerzeli 12- Fellez 13-Cihan_as 14-fatmadundar Bende onuncu sıradan katılıyorum.Görüşmek üzere.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 24-08-2006
|
1- İlknur Aşık 2- Gangava 3- Penelophe 4- Memet 5- Adabayrakoğlu 6- Oyaman 7- Dkp 8- Samowan 9- Koyu yeşil 10- Mayrancı (tarih uygunluğunu daha belirtmedi) 11- Aziz Gerzeli 12- Fellez 13-Cihan_as 14-fatmadundar 15-zeynepga Şimdiye kadar yalnızca izlemiştim yazışmaların bazılarını bu sefer kabul ederseniz size katılmak isterim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|