![]() |
13-16 Mart 2008 Ege Süs Bitkileri Fuarı
13-16 Mart 2008 tarihleri arasında izmir Kültürparkta 6.Süs Bitkileri Seracılık ve Peyzaj Donatıları fuarı var.
Bu konuda bir konu açılmadığını görünce hadi bu seferde ben konu açayım dedim.;) |
Çok iyi yapmışsınız sayın İlknur Aşık ben de büyük bir merakla bekliyorum. Acaba davetiyesiz giriş olacak mı? Online veren bir yerler varmı acaba?
|
Sayın gangava Şubat ayı ev-bahçe dergisinde davetiye var. Ama bir kişilik.
İzmirli arkadaşlar neredesiniz? |
Arkadaşlar, geçen yıl bu fuara katılmıştık Agaclar.net olarak, bu yıl da umarım böyle bir katılım olur???
Sevgili İlknur, eğer Agaclar.net olarak stand açamazsak bizde toplanır agaclar.net olarak hep beraber gideriz.;) Yönetimin ve arkadaşların fikirlerini bekliyor bu başlık.. |
Cumartesiye denk gelen tarihte birlikte gidebiliriz fuara.
|
İzmir dışından katılacak arkadaşlar gün belirtirse işimiz daha kolay olur.
|
Bu konuda daha zaman var demeyelim, yapabileceklerimizi,katılıp katılınmayacağını,İzmir dışı gelebileceklerin iletişimleri için hareketlenelim. beni unutmazsınız ama yine de hatırlatayım dedim..
|
15 Mart Cumartesi ve 16 Mart'ta Pazar, şehir dışından gelecek arkadaşlar ve İzmir'den katılacak olanlar kendileri için uygun olan zamanı belirlesinler ve bence çoğunluğa göre hareket edelim.;)
Her iki gün de benim için uygun.:) |
Pazar son gün ve tatil günü olduğundan epey kalabalık olacaktır.
Gün 15 Mart diyelim, uyan arkadaşlar belirtsinler. |
15 Mart cumartesi günü gelebilirim .
|
1- İlknur Aşık
2- Gangava 3- Penelophe 4- Memet 5- Adabayrakoğlu 6- Oyaman Herkes listeye kendi adını eklerse katılımın ne kadar olacağını da görürüz.;) Saati de belirleyelim bence, erken gidelim biraz, e koskoca fuar, gez gez bitmez.:p |
15.Mart.2008 İzmir Ege Süs Bitkileri Fuarı
1- İlknur Aşık 2- Gangava 3- Penelophe 4- Memet 5- Adabayrakoğlu 6- Oyaman 7- Dkp |
1- İlknur Aşık
2- Gangava 3- Penelophe 4- Memet 5- Adabayrakoğlu 6- Oyaman 7- Dkp 8-samowan |
Herkes için uygunsa öğleden sonra olabilir mi? Belki sabahtan çalışmak zorunda kalabilirim de...
1- İlknur Aşık 2- Gangava 3- Penelophe 4- Memet 5- Adabayrakoğlu 6- Oyaman 7- Dkp 8-samowan 9-koyu yeşil |
Son durum şöyle gibi.;)
1- İlknur Aşık 2- Gangava 3- Penelophe 4- Memet 5- Adabayrakoğlu 6- Oyaman 7- Dkp 8- Samowan 9- Koyu yeşil 10- Mayrancı (tarih uygunluğunu daha belirtmedi) 11- Aziz Gerzeli 12- Fellez |
Saat: 13 gibi fuar girişinde buluşalım derim ben.;)
|
1- İlknur Aşık
2- Gangava 3- Penelophe 4- Memet 5- Adabayrakoğlu 6- Oyaman 7- Dkp 8- Samowan 9- Koyu yeşil 10- Mayrancı (tarih uygunluğunu daha belirtmedi) 11- Aziz Gerzeli 12- Fellez 13-Cihan_as |
Bence uygun, şimdiden sabırsızlanıyorum.
|
1- İlknur Aşık
2- Gangava 3- Penelophe 4- Memet 5- Adabayrakoğlu 6- Oyaman 7- Dkp 8- Samowan 9- Koyu yeşil 10- Mayrancı (tarih uygunluğunu daha belirtmedi) 11- Aziz Gerzeli 12- Fellez 13-Cihan_as 14-fatmadundar Ben daha erken olamaz mı diyorum? :o |
Fatma hanım isterseniz daha önce gelir keşif gezisi yaparız.
|
Fuar
1- İlknur Aşık
2- Gangava 3- Penelophe 4- Memet 5- Adabayrakoğlu 6- Oyaman 7- Dkp 8- Samowan 9- Koyu yeşil 10- Mayrancı (tarih uygunluğunu daha belirtmedi) 11- Aziz Gerzeli 12- Fellez 13-Cihan_as 14-fatmadundar Bende onuncu sıradan katılıyorum.Görüşmek üzere.. |
Mehmet bey, Aytuğ gelmeyecek mi?;)
İlknur, Fatma, keşif gezisi fena fikir değil.:D |
Evvettt.. Keşif Gezisinde Ben De Varim..
|
Keşif Ekibi:D
1- Fatma Dündar 2- İlknur Aşık 3- Penelophe 4- Fellez |
keşif ekibi
Ne zaman, aynı gün daha erken mi İlk gün veya ikinci gün mü:confused:
|
Ben aynı gün daha erken derim.;)
|
Arkadaşlar ben gelemeyenlerdenim. Ama sizlerden ricam oradaki güzellikleri fotograflayıp bizlerle paylaşmanız. En azından resimlerine bakarız.
|
Sevgili Olay9, menekşe görürsem sizin için özellikle çekeceğim fotoğraflarını.;)
|
Tamam, aynı gün erken olsun Penelophe.
Sevgili Olay9, Konya'da Lale Festivali mi ne olacaktı galiba. Ondan bir haber varmı? |
1- İlknur Aşık
2- Gangava 3- Penelophe 4- Memet 5- Adabayrakoğlu 6- Oyaman 7- Dkp 8- Samowan 9- Koyu yeşil 10- Mayrancı (tarih uygunluğunu daha belirtmedi) 11- Aziz Gerzeli 12- Fellez 13-Cihan_as 14-fatmadundar 15-zeynepga Şimdiye kadar yalnızca izlemiştim yazışmaların bazılarını bu sefer kabul ederseniz size katılmak isterim. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:34. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025