agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   13-16 Mart 2008 Ege Süs Bitkileri Fuarı (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/7774.htm)

Penelophe 16-03-2008 11:59

Fotoğrafların bir kısmını yükledim.;)

nursun 16-03-2008 22:03

Foruma bakmayı hiç düşünemedim.Belki bir daha ki seneye.Görüşmek ümidiyle...

nazlı06 17-03-2008 10:21

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi mayranci (Mesaj 214922)
Nazli 06 Hoş Geldiniz. Bu Sefer Ben Yoktum Ama Başka Bir Gezide Görüşürüz Umarim.
Keşif Ekibinin Kaşif Olamamasina Da üzüldüm.

İnşallah en kısa zamanda yapılacak olan gezimizde görüşürüz.

zeynepga 17-03-2008 12:00

Merhabalar,
O sabah kızım hastalanınca gelemedim. Kimsenin tel. nosunuda almamışım:-( Ama pazar günü maaile gezdik. Eşimde daha önce Muradiye Orman Fidanlığında çalışmıştı ailecek konuyla ilgili olunca tüm fuarı gezmemiz 4-5 saat sürdü. Kızımın ilgilisini çekecek çok şey olması ( helede tam boy zürafa ve park oyuncakları) şikayet etmeden güzel bir gezi yapmamızı sağladı. Satışta vardı bir çok stantda. Sizlerle tanışamadım tek kötü tarafı o oldu :-)

mayranci 17-03-2008 13:40

Pazar Günü Gitmenin Avantaji Satiş Yapiliyor Olmasi.şanslisiniz..

Penelophe; Fotoğraflarda Güzel..teşekkürler..ama Sizi Göremedik..

Penelophe 17-03-2008 23:17

Başka fotoğraf çekenler de vardı ama daha yüklememişler sanırım.;)

nalan dayıoğlu 18-03-2008 16:12

cumartesi günü katıldığımfuar gezisinde arkadaşlarla ve mine hanımla tanışmak çok hoştu zamanımın kısıtlı oluşu onlarla çay içme zevkinden mahrum olmamı sağlasada kısıtlı zamanda bile mine hanımın değerli bilgilerinden faydalandım. çektiğim resimleri yüklemek için kızımın yardımına ihtiyacım olduğundan uygun zamanını bekliyorum .yakında güzellikleri paylaşacağım .Gelemeyenlerin ise bu güzelliklerden mahrum olduklarına üzüleceğini düşünüyorum

Penelophe 18-03-2008 16:19

Nalan hanım, sizinle de tanışmak büyük keyifti. Fotoğrafları bekliyoruz.;)

Oyaman 19-03-2008 18:37

Cumartesi anlaştığımız saatte yanıma bir aileyide misafir alarak geldim .
Saat 12 'de içerdeydik ,sizinle buluşma saatinide kaçırmamak için sürekli gözüm saatimdeydi .Saat 13.05 de A1 veya 1-A yazan kapıya geldim , ancak bekleyen
kimseyi göremedim .Sanırım kapıda yanlışlık yaptım .Mehmet Beyin telefonunuda
yanıma almayı unutmuştum .İçeride acaba beraber dolaşan bir gurup görebilirmiyim diyede epey bir koşturdum ama nafile 13.30 fuardan çıktık .
O kadar istemiştimki ! sizlerle tanışmayı nasip değilmiş .
Fuarda en beğendiğim bitkiler girişteki Amarillisler ve Cennetkuşu çiçekleri idi .Fotoğraflarınıda birazdan yüklerim .

Penelophe 19-03-2008 22:13

Sevgili Oyaman, bizde merak ettik sizi ama gelmeyeceğinizi düşündük. Saat 13:00'dan 13:15 e kadar kapıda gecikenleri bekledik, bizde A kapısındaydık, ve kalabalıktık. Karşılaşamamız çok üzücü, bir daha ki sefere İnşallah.:)

nalan dayıoğlu 24-03-2008 13:13

fotoğraflar yüklendi. orkidelerin güzelliğini unutamıyorum gözlerimiz şenlendi.Sevgili oyaman karşılaşamadığımıza üzüldüm fideler hakkında konuşacaklarımız vardı .Hem sizi tanımak isterdik

Penelophe 30-03-2008 23:45

Aziz beyin makinası ile çektiğim fotoğraflar bana ulaştı. Ekliyorum, arzu edenler bakabilir.;)

yldz35 31-03-2008 15:34

Merhaba

1 Eklenti(ler)
Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Penelophe (Mesaj 209156)
Arkadaşlar, geçen yıl bu fuara katılmıştık Agaclar.net olarak, bu yıl da umarım böyle bir katılım olur???

Sevgili İlknur, eğer Agaclar.net olarak stand açamazsak bizde toplanır agaclar.net olarak hep beraber gideriz.;)

Yönetimin ve arkadaşların fikirlerini bekliyor bu başlık..

Merhaba Arkadaşlar;
İsmim Yıldız. Ben de sitenizi bir arkadaşımdan öğrendim ve fuara da katıldım. Orda sizleri gözüm çok aradı ama çiçeklere bakmaktan başım dönmüş olmalı ki; standınızı göremedim. Standınız var mıydı?
İzmir'deyim. Tanışmak ve etkinliklerinize katılmak beni mutlu edecek.
Sevgimle

Penelophe 31-03-2008 16:53

Yıldız35, aramız hoşgeldiniz. Bu yıl standımız yoktu fakat bizler agaclar.net üyeleri olarak fuarı gezmeye gittik hep beraber.

Bu başlığı takip ederseniz etkinliklerimizden haberiniz olur. Sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız.:)

selcuk44 04-04-2008 13:51

Çok üzgünüm,esasen bir müddet siteye de giremiyordum .Fuara da gelemedim ama şimdi resimleri zevkle seyredeceğim.
Seneye fuarda ,bu sene de diğer etkinliklerde bulunmak üzere bütün üyelerimize sağlık ve başarılar diliyorum.

Penelophe 04-04-2008 14:36

Sizi görmek ne güzel Selçuk bey. Fuarda gözlerimiz sizi aradı, tekrar siteye girebilmeniz sevindirici. Görüşmek üzere.:)

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 08:27.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025