![]() |
|
![]() |
#63 |
Bahar
Giriş Tarihi: 24-04-2007
|
Süper olur banada kolaylık olur aramak zorunda kalmak bilmediğim biryeri |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Ağaç Dostu
|
Şöyle listeye bir baktım da, tanışmak, bilgi paylaşımında bulunmak istediğim ne çok isim varmış Yalova'da (Sevgili Cemal S. ile Sarıkoz şenliğinde tanışmıştık, nasılsınız Cemal Bey?). Hepinize sevgiler ve iyi toplantılar. Keyfiniz bol olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Moderatör
|
Sevgili arkadaşlar, benim programımda biraz değişiklik oldu. Havalar Silivri'de çok güzel gittiği için birtürlü ayrılamadık. Halbuki Manyas'a da mutlaka gitmemiz gerek. Eğer sizler için bir sakıncası yoksa Cumartesi günü toplantıya gelirken eşimi de getirsem ve toplantıdan sonra biz oradan Manyas'a gitsek olur mu? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2007
|
Merhabalar ! Nevsune hanım! Teşekkür ederim iyiyim. Çalışıyoruz kızlarla ilgileniyoruz. Kısacası yaşam mücadelesine devam. Annenize saygılarımızı iletin lutfen. Güler hanım! Ne demek efendim bir tavla üstadı ile tanışacağız desenize. Segili Todorun söylediği gibi bize büyük sevinç verir. Mutlaka bekleriz. Büyük bir ihtimalle bende eşimle katılmayı planlıyorum. Saygıyla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 23-06-2007
|
arkadaşlar istanbuldan kimler katılacak ben istanbuldan katılacağım ve beraber gidebilir miyiz bir merkezde buluşup gitsek ne dersiniz? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Moderatör
|
Sevgili uygarokman, Programda değişiklik yaptığımızdan ben eşimle toplantıya katılıyorum. Oradan Manyas'a devam edeceğimiz ve bayramı da orada geçireceğimizden araba çok yüklü olacak. Cumartesi Pendik-Yalova hattı için saat 12 ye bilet aldık. Toplantıda görüşmek üzere sevgiyle kal.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Ağaçsever
|
yok Güler hanım arabayla gidelim demedim ki ![]() feribotla bile buluşulabiliriz arabayı nerden çıkardınız ![]() konu beraber gidilmesi sadece yani arabasız gelecekler için dedim özellikle... Saygılarımla İyi günler yarın görüşmek üzere ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Ağaçsever
|
evet sırtınızı feribota verip yaklaşık 1 km yurume mesafesi var o sorun değil sadece beraber yolculuk keyfi için dedim o da gelen olursa neyse ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Moderatör
|
Sevgili uygarokman, beni yanlış anladınız, ben daha evvel bir mesaj atmıştım. Ben arabayla geliyorum İstanbuldan gelmek isteyen varsa buluşalım demiştim. Fakat sonra program değişikliği oldu, Manyas'a gitmeye karar verdik. O yüzden size o şekilde not düştüm. Yalovada'da buluşabiliriz, Pendik iskelesinde de biz 12 de pendikteyiz. Maksat beraber olmak tabii. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Ağaç Dostu
|
Katılan ağaçlar net üyeleri 1-Cemal.S 2-Todor 3-Mehtap Gürbüz 4- Kuyucu (belli değil) 5- Kudret 6- BSA 7- Güler 8-Sinaninci 9-Altar 10-Canfidan 11-Turco 12-Yeşimm 13-Uygarokman 14-Habibe 15-Celalsungur 16- Ferda Ülkümen 17-Hedera 18- Selahattin Yılmaz (kesin değil) 19-Halim 17 20- Badem ağacı Bendeki liste şu an için böyle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-09-2006
|
Yalova toplantısına katılacak bütün dostlara selamlar sevgiler. Lütfen benim için Atatürk ümüzün yürüyen evinde kahve içerken çektirdiği o şık fotografı anımsayın . Lütfen benim içinde bir kahve için. Katılan bütün dostlara selamlar sevgiler. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-08-2007
|
Habibe hanım, arabalı feribot iskelesinde inin, sorun gösterirler biraz yürümeniz gerekecek. Görüşmek üzere hoşçakalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#88 | |
Ağaçsever
|
selam :)
Alıntı:
![]() yanlış anlama vs yok ![]() sürç-i lisan ettiysem affola.... ben buluşmanın heyecanı ile okumamış olabilirim önceki mesajları Saygılar Sevgiler Saat şu an 00:20 civarı Saat 13te görüşmek buluşmak üzere ![]() son 12 saat ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|