![]() |
6 Ekim 2007 Yalova toplantısı (Yürüyen Köşk)
Merhaba arkadaşlar,
Yalova'da yaşayan üyeler olarak biz neden toplanmıyoruz. Gördüğüm kadarıyla çoğumuz üretimle uğraşıyoruz, **** ilgileniyoruz. Toplanmamızın hepimiz için iyi olacağını düşünüyorum. en azından tanışırız, bilgi alış verişinde bulunuruz.... |
Haklısın, yer ve zaman belirleyelim.
|
Tamam ben gelirim.
|
Merhabalar!
Madem bir araya geleceğiz. Atamızın yürüyen köşkünde olsun diye düşündüm bir an. Saat iftardan sonra bile olabilir diye düşünüyorum. Bunlar tamamen benim kendi düşüncelerim. Herkes görüşünü yazarsa ortak bir karar alırız. Yöneticimiz sevgili Todor ne derler en uzak sanırım o oturuyor. Hepimiz merkezde sayılırız. Haydi Yalova bir araya. Gerçekten arkadaşların hepsini uzun zamandır merak ediyorum doğrusu. Saygıyla. |
AAAAA, toplanıyorlar da bizi çağırmıyorlar. Erkek erkeğe mi toplanıyorsunuz yoksa?
|
Öyle şey olurmu Güler hanım ne demek hele tarihini ve yerini bir belirleyelim ****** başımızın üzerinde yeriniz var. Davet ne demek her zaman bekleriz.
|
Teşekkürler.
|
Merhabalar,
Cemal abinin önerdiği yer ve zaman benim için uygun. Ancak merkeze uzak yerlerde ikamet eden arkadaşlarımızın önerileri daha belirleyici olacaktır diye düşünüyorum. |
Yürüyen Köşk, benim içinde uygundur.
|
yalova dışındanda gelenleri düşünmenizi rica ediyorum.
gerçi bir yıldır pasif bir ağaçlar.net üyesi olarak bu ricam ne kadar kabul görür bilemem ama ortamın samimiyeti beni biraz cürretli olmaya teşvik etti. Hatta daha ileri giderek cumartesi veya pazar günü sayın Todor'u cennetinde rahatsız etmeye teşebbüsü ciddi olarak düşünüyorum. P.S. mecburen İstanbul'da ikamet eden birini Yalovalı saymanızıda ayrıca talep etmekteyim. 4 cümle 3 talep atılmazsam iyi :o |
Merhabalar!
6 Ekim 2007 Cumartesi günü atamızın yürüyen köşkünde toplantıyı görüşlerinize açıyorum. Saat konusununda ve başka öneriler konusunda tüm arkadaşların katkılarını bekliyorum. Tanışmak ve ilk toplantımızı yapmak dileği ile. Saygıyla. |
Açık olduğu saatleri bilemiyorum ancak kendi adıma muhabbete eşlik edebilecek ekipman bakımından iftar sonrasının daha uygun olacağını düşünüyorum.
|
6 Ekim 2007 Cumartesi günü benim için uygun. Benim için saat konusunda sorun yok. Ancak ulaşım için merkeze uzak ve yalova dışından katılmak isteyen arkadaşların saat belirtmeleri iyi olacaktır diye düşünüyorum.
Saygılar.. |
Ben size uyarım.
|
toplantı
Uygun görüşmek üzere.
|
Yalova tanışma toplantısı.
Merhabalar !
Tarih konusunda sanırım hem fikiriz. Yer konusundada bir sorunumuz yok. Ben bu akşam bir araştırayım bakalım gündüzleri açıklarmı. Saat konusunu netleştirelim derim. Yalovada yaşayan veya gönlü buralarda olan tüm ağaçlar net üyelerini toplantıya bekliyoruz. YALOVALILAR TANIŞMA TOPLANTISI Yer: YÜRÜYEN KÖŞK Tarih: 06.Ekim.2007 (CUMARTESİ) Saat: ? Katılan ağaçlar net üyeleri 1-Cemal.S 2-Todor 3-Mehtap Gürbüz 4- Kuyucu 5- Kudret 6- BSA 7- Önemli NOT: Katılan her arkadaşımız listeye dahil edilecektir. Herkese başarılar diliyorum. Saygıyla. |
Hadi bakalım bir an önce bol fotoğraflı bir toplantı bekliyoruz. Cemal Bey biriniz bu konuyu agaclar.net toplantı sayfasına taşısın bence. Belki diğer şehirlerden katılım olur.
Saygılar ;) |
Sebahattin Bey !
Söyledikleriniz çok doğru sanırım taşıma konusu ile sevgili Todor ilgilenecektir. Ben biraz teknoloji özürlüyüm. Diğer şehirlerden arkadaşlarıda aramızda görmek bizi mutlu eder. Saygıyla. |
Bu başlıktan devam edebiliriz arkadaşlar.
Güler Hanım, sizin isminizi listede göremiyorum. Yoksa katılmayacak mısınız? |
Bursa Ekibinin üyeleri, biz de katılalım mı ne dersiniz? Bursa başlığına bir bakın derim?
|
İşlerimi şimdiden ayarlayıp 6 Ekim'de sizlerle beraber olmak istiyorum.
|
Çok seviniriz:)
|
her ne kadar sohbetlere katılmamış olsamda izliyorum. bende üreticiyim yürüyen köşk toplantınıza katılmak istiyorum tabi sakıncası yoksa selamlar
|
Sakınca ne demek. Elbette ki çok mutlu oluruz.:)
|
teşekkürler mutlaka orda olacağım inşallah
|
Sayın Todor saat belirlendimi yoksa kaçırdımmı?
|
Henüz saat için bir şey konuşulmadı.
|
Sevgili Todor, ben gelmezsem olur mu? Aklım sizlerde kalır. Yenikapı veya Pendik Yalova yaparım. Fakat saat kaçta toplanacaksınız? Çok geç olursa geceye kalırsam rahat araba kullanamıyorum, uzak ve gece rahat göremiyorum. Dömüşümü ayarlamam gerek, Silivri'de bir hayli yol. Neyse 1 saatliğine de olsa sizlerle beraber olmak her şeye değer, diyelim ve yola koyulalım.
Görüşmek ümidiyle.... |
Aslında saat geç olmasa erken bir vakit ayarlanırsa daha iyi olur. Daha çok vakit geçirmiş oluruz. Dönmemizde daha kolay olur....
|
Bende katılmak istiyorum ama şu anda kesin birşey söyleyemiyorum.
İnşallah bir mani çıkmaz. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:15. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025