![]() |
|
![]() |
#212 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-05-2007
|
Selam Maşallah sohbet koyu kahve tadına gelmiş, bu ne kadar hızlı yazmak ![]() Arkadaşlar benim gelme işi barajların kuraklığı işine döndü. Kuzenlerim gönül koyuyor, tek bir kurtarıcım var, hafta sonu yazlığa misafirin gelmesi! O zaman gitmeyeceğim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
Ağaç Dostu
|
Darkyes Sanırım Bursa'dan geliyorsunuz, yazılarınızdan öyle anladım. Bursa İzmir'den serin olur. Burası sizi hasta eder dikkat ediniz ![]() Barış Akarsu için toplanıp Amasrada hatıra ormanı kursak nasıl olur? Barış çok üzdü. (Şu an onu dinlerken aklıma geldi) Eminim ki oranın yerel yöneticileride bize çok yardımcı olacaklardır. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Ağaç Dostu
|
Benimkisi sadece sanatçıya duyulan saygı ve trafik terörüne karşı bir hareket anlamında yoksa Barış'a aşık değilim sadece yine de üzüldüm karakterinden dolayı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#216 |
Ağaç Dostu
|
Pardon Darkyes Umarım istediğiniz gibi olur İzmir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-06-2006
|
Arkadaşlar,misafir kabul edermiyiz? Minik bahçesinde oyalandığımız komşum İlyas Bey'i davet etmek istiyorum... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
(sercan)
Giriş Tarihi: 04-04-2006
|
O zaman yanarız işte ![]() Araba fazla hız yapamasada cumartesi aksam yetişecem arkadaşlar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#222 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar Volkan'ın da eklenmesiyle sayımız Bursa ekibini geçmiş bulunuyor ![]() Kardeş grup İzmir ekibinden Bursa ekibine selam eder, küçüklerin gözlerinden, büyüklerin ellerinden ve yaşıtlarımın yanaklarından öperim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Ağaç Dostu
|
Son durum ![]() ![]() Toplantıya Katılacak Olanlar 1.Memet 2.Penelophe 3.durustsahtekar 4.DarkYES (Biletini almış bile) 5.Cihan As 6.Kürekçi (Son anda dalışa gitmem gerekmezse) 7.Bonsaisan 8.Hfz 9.Mine Pakkaner (az bir ihtimal, çünkü programına göre Cumartesi -pazar Doğanbeyli de bahçe yapıyor olacak.) 10.Adabayrakoglu 11.Dkp (Dilaver bey ve eşi) 12.Sarıaltıngül (cuma günü keşinleşecek) 13. Plumbago (kembersiz toplantı olmaz 14.Selçuk44 (Mine hanım mesaj göndermiş) 15:Volkan Toplantı yeri: Bayciğit Mekan: Kemeraltı Hisarönü camisi önü. Saat: 16'tan başlayıp Dürüst sahtekar gelene kadar. Bilemeyenler, Fevzipaşa bulvarında, gümrükten basmane garına doğru yürüken, Hisarönü camisine giden sokağı bulmak çok kolay. Asansöre gidecek olanlar: Akşamüstü oraya da gideriz. Hafize: Bayciğitte zorla çaldırırız senin cd yi. Çalmam derse hesabı ödemiycez deriz. Sonsöz: Başka öneride bulunmak yasak. ben genede bulamadım diyenler bana telefon edin. 0543 304 40 35 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-02-2007
|
Hadi bakalım izmir'liler bizde sizden resimler bekliyoruz.Toplantı sayısının az veya çokluğu değil aslında maksat önemli olan bir araya gelebilmek öyle değilmi arkadaşlar ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-03-2006
|
15 Yaşında en genç üyemiz caploonba izmir bölgesi genç yetenekler futbol seçmeleri var şu an çok meşkul sanırım haberi olsa toıplantıya mutlka katılır. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#233 |
Ağaç Dostu
|
1.Memet 2.Penelophe 3.durustsahtekar 4.DarkYES (Biletini almış bile) 5.Cihan As 6.Kürekçi (Son anda dalışa gitmem gerekmezse) 7.Bonsaisan 8.Hfz 9.Mine Pakkaner (az bir ihtimal, çünkü programına göre Cumartesi -pazar Doğanbeyli de bahçe yapıyor olacak.) 10.Adabayrakoglu 11.Dkp (Dilaver bey ve eşi) 12.Sarıaltıngül (cuma günü keşinleşecek) 13. Plumbago (kembersiz toplantı olmaz 14.Selçuk44 (Mine hanım mesaj göndermiş) 15:Volkan 16.orion orion da bizimle olacak yarın ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#234 |
Ağaç Dostu
|
Merhabalar bir izine çıktık maşallah bende kendime her konuda izinli saydım .Ben miskin miskinotururken arkadaşlarım neler planlamışlar ****** tembelliğimden dolayı bu buluşmadan çok geç haberim oldu.Oğlumaskerden izine geldi onunla birlikte Kalamakiye gitmeyi planlamıştık şimdi vazgeçsem çok ayıp olacakşimdiden hepinize iyi sohbetler inşallah bir dahaki toplantıyı kaçırmam . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Remziye Hanım, İnanın gelebilseydiniz çok sevinirdik.. Ama oğlunuz bizim de oğlumuz.. Nasıl da mutlusunuzdur şimdi. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#236 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili hfz çok teşekür ederim.inanın aklım hep sizlerde kalacak ama başka bir toplantıda buluşuruz inşallah.Hakikaten şu an yaşadığım mutluluğu anlatmam imkansızailenin bir arada olması o kadar güzel bir şey ki Allah bütün hasretleri kavuştursun ne diyelim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#237 |
Ağaç Dostu
|
Yarın saat 16:00'da Hisarönü'nde bir sürü polis görürseniz lütfen şaşırmayın. ![]() Hatta bu polisler size giriş yasak!!! Bomba ihbarı aldık derseler de şaşırmayın. ![]() O zaman anlayın ki İstanbul'da olan ve sizi kıskanan üyelerden biri asılsız bomba ihbarı yapmış. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|