agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Agaclar.net Toplantı ve Gezileri
(https)

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 09-05-2007, 17:49   #31
Ağaç Dostu

Ophrys's Avatar

Giriş Tarihi: 21-10-2006
Galeri: 25
Uzun hikaye. Oturmuyordum ama oturacaktım. Beni gezdiren arkadaşım bisiklet kiralama meselesini anlatmıştı.

Ophrys Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 09-05-2007, 17:50   #32
Ağaç Dostu

Sebahattin Sargın's Avatar

Giriş Tarihi: 16-12-2006
Galeri: 345
Anladım, belki bir daha ki buluşmamıza sizde katılırsınız

Sebahattin Sargın Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 09-05-2007, 18:00   #33
Ağaç Dostu

Ophrys's Avatar

En az 7-8 kez geldim.

Eski 09-05-2007, 18:01   #34
Ağaç Dostu

Ophrys's Avatar

İnşallah...

Eski 09-05-2007, 18:37   #35
Ağaç Dostu

bademagacı's Avatar

Giriş Tarihi: 11-03-2007
sayın adabayrakoğlu botanik parkta bisiklet hala kiralanıyor.

bademagacı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 10-05-2007, 16:39   #36
Yeni Üye

halim_17's Avatar

Giriş Tarihi: 05-04-2007
Çok değerli arkadaşım sebahattin çok mükemmel fotoğraflar sergilemişsin. İnşallah bir daha ki toplantınız da aranıza katılmayı kalben arzuyla niyaz ediyorum. Bütün forum üyelerine sevgi ve saygılarımı arz ediyorum.

halim_17 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 10-05-2007, 16:58   #37
Ağaç Dostu

Ophrys's Avatar

Bir daha gelirsem, haberleşir sizlerle toplaşırız. Bisikletle gezeriz.

Eski 10-05-2007, 18:51   #38
Ağaç Dostu

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi halim_17 Mesajı Göster
Çok değerli arkadaşım sebahattin çok mükemmel fotoğraflar sergilemişsin. İnşallah bir daha ki toplantınız da aranıza katılmayı kalben arzuyla niyaz ediyorum. Bütün forum üyelerine sevgi ve saygılarımı arz ediyorum.
Sevgili halim çok teşekkür ederim. Bir daha ki toplantımızda kısmet ise sende bizimle olacaksın

Eski 10-05-2007, 20:39   #39
Ağaç Dostu

Sevelim's Avatar

Giriş Tarihi: 16-04-2005
Galeri: 147
Az önce yazdıklarım yanlış tuşa basmamla birlikte yokolup gitti.

Çok güzel vakit geçirdiğimizi yazmıştım. Bademagacı'nın çekingen ve sessiz tebessümlerinden bahsetmiştim. İlerleyen saatlerde bizlere dayanamayıp o da dillenmişti. Selahattin Beyin enerjisine hayran kalmamak mümkün değildi. Öğrencisi de onun yolunda gidiyor.

Sevelim Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 10-05-2007, 21:07   #40
Ağaç Dostu

Gerçekten çok güzel vakit geçirdik. Sayımız azdı ama çok eğlendik. Bademagacı yani pelin abla yarı meslektaşım sayılır, parkı gezmeye çıkınca pelin ablayla bizim çenemiz açıldı zaten . Eyüp1 gerçekten çok sıcakkanlı idi.
Hocam yani Selahattin Yılmaz, inanılmaz enerjik hele parkı gezmeye çıkınca hayran kaldım hocama. O gün saat 15.00 da 4 randevusu vardı onları halledip gine de geldi toplantıya.Sevelim hanım zaten inanılmaz pozitif ve bir o kadarda güleryüzlü. Bir daha ki buluşma da mutlaka olması lazım

Eski 12-05-2007, 22:14   #41
hfz
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 06-02-2006
Galeri: 5
Sevgili Sebo 17,

Ben yeni girebildim internete.. Hemen merakla tüm konuları taramaya başladım.. Ne güzel karelemişsiniz o güzel gününüzü.. İzmir'deki toplantılardan biliyorum, gerçekten çok güzel geçiyor bu buluşmalar..

Bu arada hiç Lale Ağacı görmemiştim. Sayenizde ilk kez onu da öğrenmiş bulunuyorum.. Çok güzel..

Ayrıca sizler gibi genç arkadaşların böylesine duyarlı ve bilgili olması beni çok duygulandırıyor. Sizi ve Ege Üniversitesi Botanik Bahçesindeki Sevgili Volkan, Kürekçi ve İbrahim arkadaşlarımızı da gördükten sonra önümüzdeki yıllara daha bir umutla bakıyorum..

Sevginizin ve paylaşımlarınızın devamlı olmasını yürekten diliyorum..

hfz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-05-2007, 10:44   #42
Ağaç Dostu

Sevgili hfz güzel dilekleriniz ve övgüleriniz için teşekkür ederim efendim

Düzenleyen Sebahattin Sargın : 18-10-2007 saat 17:32
Eski 13-05-2007, 10:48   #43
Ağaç Dostu

Botanikteki fotoğraflara yenilerini ekliyelim bakalım . Bunlar sevgili sevelim' in çektiği fotoğraflar...

2.jpg
Böyle bir mekanda piknik yapmazsan olmaz zaten

2 (1).jpg

2 (3).jpg

2 (4).jpg

2 (2).jpg

Eski 13-05-2007, 10:49   #44
Ağaç Dostu

2 (5).jpg

2 (6).jpg

2 (7).jpg

2 (8).jpg

2 (9).jpg

Eski 13-05-2007, 10:50   #45
Ağaç Dostu

2 (10).jpg

2 (11).jpg

2 (12).jpg

2 (13).jpg

2 (14).jpg

Japon akça ağaç tohumları

Eski 13-05-2007, 10:52   #46
Ağaç Dostu

2 (15).jpg

Buda son fotoğraf idi. Sevgili sevelim fotoğraflar için çok teşekkür ederiz...

Eski 13-05-2007, 14:01   #47
Ağaç Dostu

bademagacı's Avatar

Giriş Tarihi: 11-03-2007
o kadar güzel yorumlar yazılmış ki,insan bir sonraki buluşmayı iple çekiyor.sebahattin kardeşim gencecik bir ağaç sevdalısı,yaşıtları saçma sapan hobiler edinmişken,O vaktini faydalı işler için harcıyor.ailesini tebrik ederim.sevelim semiha abla hayat dolu,inanılmaz enerjik.O kadın yaşlanmaz bence..
selahattin hoca'dan bir gün içinde o kadar çokşey öğrendik ki..gerçekten çok dolu bir insan.daha çok rahatsız edicez kendisini..
eyüp1 ise babacan,sakin bir beyefendi..

teşekkürler agaclar.net.

bademagacı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-05-2007, 14:12   #48
Ağaç Dostu

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bademagacı Mesajı Göster
o kadar güzel yorumlar yazılmış ki,insan bir sonraki buluşmayı iple çekiyor.sebahattin kardeşim gencecik bir ağaç sevdalısı,yaşıtları saçma sapan hobiler edinmişken,O vaktini faydalı işler için harcıyor.ailesini tebrik ederim.sevelim semiha abla hayat dolu,inanılmaz enerjik.O kadın yaşlanmaz bence..
selahattin hoca'dan bir gün içinde o kadar çokşey öğrendik ki..gerçekten çok dolu bir insan.daha çok rahatsız edicez kendisini..
eyüp1 ise babacan,sakin bir beyefendi..

teşekkürler agaclar.net.
Pelin abla bir sonra ki buluşmayı bende iple çekiyorum şimdiden planlar yapmaya başladım . Pelin abla gerçekten inanılmaz derecede insancıl ve sıcak kanlı sohbeti çok iyi. Bir de yarı meslektaş sayılınca farklı oluyor.

Bu toplantılara bütün üyeler önem vermeli. Birbirimizi tanıyor,yeni arkadaşlar ediniyor ve fikir alışverişi yapıyoruz. Elimden geldiği kadar bu toplantıları arttırıp daha fazla kişi toplamaya çalışacağım. Bütün üyeleri bu konuya önem vermeye çağırıyorum...

Düzenleyen Sebahattin Sargın : 13-05-2007 saat 15:56
Eski 13-05-2007, 20:19   #49
Ağaç Dostu

Ophrys's Avatar

Harikalar.
Şölen için çok teşekkürler.

Eski 13-05-2007, 20:41   #50
Ağaç Dostu

Ne demek görevimiz

Eski 14-05-2007, 10:42   #51
Ağaç Dostu

ekalafat's Avatar

Giriş Tarihi: 18-12-2006
Galeri: 44
Sn sevelim 'in çektiği karelerden kendisinde bir fotoğrafa merak ve sanat yönünün güçlü olduğu izlenimini edindim.Doğrumudur acaba. Fotoğrafları görünce o gün sizlerle olamadığıma çok içerledim. Botaniğe 2 yıldır gitmemiştim. Ne kadar güzelleşmiş. resimler için sevelim ve sebo17 ye teşekkürler.

ekalafat Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-05-2007, 19:06   #52
Ağaç Dostu

Sn. ekalafat elimizden geldiğince birşeyler yapmaya çalıştık. Haziran ayında yapmayı planladığımız gezide itiraz kabul etmiyoruz kısmetse herkes gelicek . Geniş bir katılım bekliyoruz....

Eski 15-05-2007, 00:27   #53
Ağaç Dostu

Sevelim's Avatar

Sevgili Bademağacı ve Sebocuğum, hakkımdaki güzel düşünceleriniz için çoook teşekkür ediyorum. Sizler gibi genç insanları gördükçe öyle seviniyorum ki. Sevgili Hfz'nin dediklerine ben de katılıyorum. Ne mutlu bizlere ki sizler gibi gençleri tanıdık. Gözümüz arkada kalmayacak. Bayrağı elimizden alacak gençler var.

Bana yaşına göre çok enerjik biri diyorsunuz. Doğruyu söyleyeyim mi? O aslında sizin bana yansıyan enerjiniz.

İkinci Bursa toplantısında büyük olasılıkla aranızda olamam ama Sevgili Seboda bu azim olduğu için aranızdaymışım gibi hissedeceğimden eminim.

Sebocuğum sağolasın tüm fotoğrafları küçültüp siteye eklemişsin. Sana nasıl teşekkür etsem bilemiyorum. Üşengeç Sevelim fotoğrafları küçltüp de siteye ekleyemeyince iş sana düştü doğal olarak.

Eski 15-05-2007, 00:38   #54
Ağaç Dostu

Sevelim's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ekalafat Mesajı Göster
Sn sevelim 'in çektiği karelerden kendisinde bir fotoğrafa merak ve sanat yönünün güçlü olduğu izlenimini edindim.Doğrumudur acaba. Fotoğrafları görünce o gün sizlerle olamadığıma çok içerledim. Botaniğe 2 yıldır gitmemiştim. Ne kadar güzelleşmiş. resimler için sevelim ve sebo17 ye teşekkürler.
Fotoğraflar için asıl Seboya teşekkür edin. O uğraşıp küçültmeseydi görebilmek için bir süre daha beklemek zorunda kalacaktınız.

Fotoğrafa merak var da fotoğraf çekmekten pek anlamıyorum. Kendimce deniyorum diyelim. Onlarca fotoğraf çekiyorum içlerinden birkaç tanesi güzel oluyor. Allahtan şu dijital makineler var da maaşı fotoğraflara yatırmak zorunda kalmıyorum.

Eski 15-05-2007, 16:47   #55
Ağaç Dostu

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sevelim Mesajı Göster
Sevgili Bademağacı ve Sebocuğum, hakkımdaki güzel düşünceleriniz için çoook teşekkür ediyorum. Sizler gibi genç insanları gördükçe öyle seviniyorum ki. Sevgili Hfz'nin dediklerine ben de katılıyorum. Ne mutlu bizlere ki sizler gibi gençleri tanıdık. Gözümüz arkada kalmayacak. Bayrağı elimizden alacak gençler var.

Bana yaşına göre çok enerjik biri diyorsunuz. Doğruyu söyleyeyim mi? O aslında sizin bana yansıyan enerjiniz.

İkinci Bursa toplantısında büyük olasılıkla aranızda olamam ama Sevgili Seboda bu azim olduğu için aranızdaymışım gibi hissedeceğimden eminim.

Sebocuğum sağolasın tüm fotoğrafları küçültüp siteye eklemişsin. Sana nasıl teşekkür etsem bilemiyorum. Üşengeç Sevelim fotoğrafları küçltüp de siteye ekleyemeyince iş sana düştü doğal olarak.
Asıl ben teşekkür ederim böyle güzel fotoğraflar çektiğiniz için. Buluşma için şimdiden konuşmayın efendim, buluşmaya bir hafta kala herkesi mesaj yağmuruna tutacağım zaten . Sizin haklı sebepleriniz olduğunu biliyorum, ama değerli arkadaşlar özellikle bursada olanlar mutlaka gelecekler. En geniş katılımlı toplantımızı yapmayı planlıyorum. Uygun olursa belki piknik gibi bir organizasyon bile düzenleyebiliriz. Şimdiden uyarıyorum

Eski 15-05-2007, 18:40   #56
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 04-05-2007
Galeri: 3
Ben yeni üyelerden BANU.. Herkese merhaba yaptığınız etkinliklere bende katılmak isterdim.Ama malasef hem şehir olarak uzağım, hemde işlerim dolayısıyla katılamam ama umarım bir gün fırsat olur..

btekinel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 15-05-2007, 18:45   #57
Ağaç Dostu

Sn. btekinel fırsatınız keşke olsa, yer önemli değil. Sevelim hanım akçaydan bursaya geldi gezi için siz niye gelemeyesiniz ki. Haziran ayındaki toplantımızda belkide sizi de aramızda görürüz. Bir de kendinizi yeni gelen arkadaşlar bölümünde tanıtırsanız sevinirim

Eski 15-05-2007, 19:11   #58
Yeni Üye

Inşallah.. Zaman Ne Gösterir Bilinmez Tabi..
Yeni Gelen Arkadaşlar Bölümünde Kendimi Tanitmiştim Ama Belki Bir Sorun Yaşanmiş Olabilir Tekrar Denerim. Ayrica Küpeli çiçeği Hakkinda Bilgi Gönderdim Umarim Işinizi Görür..

Eski 15-05-2007, 19:17   #59
Ağaç Dostu

Mesaj sayınız iki gözüküyor ve sadece bu konuyu yazmış gözüküyorsunuz
ondan söylemiştim, paylaşım için teşekkür ederim....

Eski 15-05-2007, 19:26   #60
Yeni Üye

Küpeli çiçeği Direk Güneş Işiğini Sevmez Gölge Ve Aydinlik Yerleri Sever Cam Kenarlari Olabilir.iki çeşidi Var. Katmerli Ve Katmersiz Renk Olarak Mor Ve Beyaz Benim Yetiştirdiklerim.nemli Yumuşak Topraklari Sever Eğer Imkaniniz Varsa Orman Gübresi Kullanirsaniz Daha Iyi Olur .Kiş Mevsiminde Soğuktan Korumanız gerekli,soğuğa ve rüzgara dayanıklı değildir. Diş Mekanda üretim yapıyorsanız Içeri Alirsaniz Daha Iyi olucaktır.Ocak şubat Aylarina Doğru Yapraklarını doker. Mayis Ayina Doğru Yeni Yapraklar Verir Ve Mayis Ayindan Sonrada çiçeklenir.Görüntüsü gayet güzel bir çiçektir,çiçekleri sarkık olduğu için küpeli adını vermişler öğrendiğim kadarıyla.

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 15:00.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025