View Single Post
Eski 15-05-2007, 16:47   #55
Sebahattin Sargın
Ağaç Dostu

Sebahattin Sargın's Avatar

Giriş Tarihi: 16-12-2006
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sevelim Mesajı Göster
Sevgili Bademağacı ve Sebocuğum, hakkımdaki güzel düşünceleriniz için çoook teşekkür ediyorum. Sizler gibi genç insanları gördükçe öyle seviniyorum ki. Sevgili Hfz'nin dediklerine ben de katılıyorum. Ne mutlu bizlere ki sizler gibi gençleri tanıdık. Gözümüz arkada kalmayacak. Bayrağı elimizden alacak gençler var.

Bana yaşına göre çok enerjik biri diyorsunuz. Doğruyu söyleyeyim mi? O aslında sizin bana yansıyan enerjiniz.

İkinci Bursa toplantısında büyük olasılıkla aranızda olamam ama Sevgili Seboda bu azim olduğu için aranızdaymışım gibi hissedeceğimden eminim.

Sebocuğum sağolasın tüm fotoğrafları küçültüp siteye eklemişsin. Sana nasıl teşekkür etsem bilemiyorum. Üşengeç Sevelim fotoğrafları küçltüp de siteye ekleyemeyince iş sana düştü doğal olarak.
Asıl ben teşekkür ederim böyle güzel fotoğraflar çektiğiniz için. Buluşma için şimdiden konuşmayın efendim, buluşmaya bir hafta kala herkesi mesaj yağmuruna tutacağım zaten . Sizin haklı sebepleriniz olduğunu biliyorum, ama değerli arkadaşlar özellikle bursada olanlar mutlaka gelecekler. En geniş katılımlı toplantımızı yapmayı planlıyorum. Uygun olursa belki piknik gibi bir organizasyon bile düzenleyebiliriz. Şimdiden uyarıyorum

Sebahattin Sargın Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön