![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Moderatör
|
Hehh heee, malina da yok ki size eşlik etsin. ![]() Akşam yemeği için toplantıda konuşup karar versek daha iyi olmaz mı? Manyas'dan değil de İstanbul'dan geldiğimiz için siz Eskişehir'li arkadaşlara bitki getiremediğim için üzgünüm. Elimde olan birkaç tane aloevera ve birkaç tane belledonna soğanı, ama sözüm olsun isteyen arkadaşlara istediklerini Manyas'a gittiğimde göndermeye gayret edeceğim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Alıntı:
Ben yarın bir kaç yerle görüşeceğim. . Rezervasyona gerek olur mu diye. Çi börek, balaban türünde yerler mi tercih edersiniz, daha alakart türü bir yer mi istenir. Saati nasıl konuşalım 18:00 -18:30 arası uygun mu? Toplantıya katılan arkadaşlarda yazarsa akşam yemeğe kalıp kalmayacaklarını. Nasıl bir yere gitmek istediklerini. Tam olarak netleştirmesekte. Ayarlamış oluruz. Papağan çi börek ve bizim gittiğimiz bir balaban var. Öğlenleri gittiğimiz için akşam saatlerini, yoğunluklarını bilmiyorum. Daha önce Eskişehir çi börek evine gitmişsiniz. Çok fazla mekan var. Açıktım var, Espark çevresinde restuarantlar var. Arkadaşlar yer konusunda titiz olanlar özellikle lütfen fikirlerinizi belirtin. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|