![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
1- Samimiyet, güler yüz ve birliktelik. İşte ağaçlar net. 2- Oğuz beyden sonraki sevgililere sevgililer gününde kucaklama. 3- Sayın Muda hariç hepimiz buradayız. 4- Artık çoğunluk Eskişehir' lilere geçti. 5- Kurada amerillise gözümü dikmiştim ancak çekiliş sonucu çıkan menekşemizi daha çok sevdik. Düzenleyen OSMAN45 : 17-02-2016 saat 17:57 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
1.2- Trende neşe ve muhabbet başlamıştı. 3-Kurra ya konulan hediyeler. Ah amarillis ah ![]() 4-Bu çaydanlıkları bizim bile ninelerimiz kullanırdı. Güler hanımın yaktıklarından ![]() 5-Kardeşime de çok yakışmış. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Devam, 1-Müzeye tam zamanında yetiştik ve çok beğendik. Tussaud a beş basar. 2-Bizim şairimizle, ülkenin saygın kişisi. 3-Evet fazla uzatmadan pastamızın fotosunu sunalım. 4-Deyişlerini kim sevmez ki? 5-Gerçek sanatçılar kendisini en iyi tasvir edenler oluyor genelde. Düzenleyen OSMAN45 : 17-02-2016 saat 17:59 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2015
|
Afiyet olsun Osman45.Adı niye şır acaba? |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu arada bana özel selam ve hediye gönderen sayın Cymbelina kardeşime teşekkür ederim. Kendisinin hediyesi dün bahçemde güzel bir saksıda toprakla buluştu. Benim kısmet torbama giren çelikleri, dün bahçemde budama, bordo bulamacı yapma sonucu yorulduğum için ıslak kartonlara sarıp buz dolabına kaldırdım. Belki soğuklama onlara iyi gelir. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu güzel toplantıdan sonra sözler söylenmiş,anılar paylaşılmış. Elinize yüreğinize sağlık. Geç kalınca ben de kadrajıma takılanlarla eşlik edeyim size istanbul'u geride bıraktık neşeli adımlarla toplantı salonuna ilerliyoruz.. Amiralis yol boyunca özenle taşındı, yeni sahibine doğru yol alıyor Sevgili Üzümle hoş geldiniz pozunu verdik. IMG_7829.jpg IMG_7830.jpg IMG_7834.jpg |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-09-2014
|
Türkiye Cumhuriyetine yakışan insanlar maşallah işte Atamın istediği Türk milleti Atam ruhun şad olsun kıymetin bilinmiyor.Tüm dostlar iyi geceler. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Moderatör
|
Dün akşam eve geldiğimizde Foruma girip de yaşadığımız harika günün detaylarını size anlatamadım. Sabah olunca da çocuklara gitme zorunluğu doğduğu için yine siteye giremedim ancak bu vakti buldu. Şimdi sazı ben ele alayım. ![]() Sabahın erken saatlerinde hozat ve Müjgan'ı alıp yola koyulduk. Eskişehir'e trenle gideceğiz ama tren Pendik'ten kalkıyor. Pendik'e kadar arabayla gelip, park ettik ve gara girdik. Biraz sonra OSMAN45 ve eşi Sumru Hanım geldiler, kısa bir sohbetten sonra trene bindik. Ama sohbet yol boyunca devam etti, hoş bir yolculuk oldu. Düzenleyen Güler : 16-02-2016 saat 02:55 |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Moderatör
|
Müjgan'ın okul yılları Eskişehir'de geçtiği için nerede ne var, ne yenir çok iyi biliyor. Daha trendeyken bize garın karşısındaki Köfteci Ali'nin köftelerinin lezizliğini anlatıp durdu. Trenden iner inmez soluğu orada aldık ama hakikaten çok lezzetliydi köfteler. Daha sonra sevgili aleydi ve eşi Savaş Bey ile toplantının yapılacağı Leman Kültür'e gittik. Sevgili üzüm'ü tekrar görmek bizleri çok mutlu etti, bir yandan sohbet ettik bir yandan getirdiğimiz bitkileri çiçek soğanlarını dağıtım masasına yerleştirmeye başladık. Üyeler geldikçe beraberinde getirdikleri veya gelemeyen üyelerin yolladıklarıyla masa dolmaya başladı. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Moderatör
|
Sevgili aleydi ve eşi, üzüm ne kadar çok uğraşmış, koşuşturmuşlar. mozen , oz26, aleydi toplantı hitamında da bizlerle oldular, bizleri ağırlamak için adeta çırpındılar. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Kalabalıklaştıkça sa sohbetler koyulaştı, birbirlerimize hediye verme faslı başladı. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Moderatör
|
aleydi ve eşi Aslan Bey, bu ikili hiç mi hiç durmadılar. Bitkileri taşıdılar, servise yardım ettiler, gece boyunca da bizimle oldular. Herhalde akşam eve gittiklerinde biri bir koltuğa, diğeri diğer koltuğa boylu boyunca uzanmışlardır, sohbet etmeye-günü değerlendirmeye mecaliniz kalmış mıydı sevgili arkadaşlar? Ama emin olun yorulmanızın karşılığında çok güzel bir toplantı tertiplemişsiniz, çok mutlu olduk. Tekrar teşekkür ederiz. Düzenleyen Güler : 16-02-2016 saat 08:46 |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Moderatör
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Moderatör
|
Sevgili oz26, eşi ve dünya tatlısı oğlu Güneş ile toplantıya gelmişler. Güneş, daha evvelki toplantıda minnacık bir bebekti, pusetinde oturup iri iri gözleri ile etrafı seyredip duruyordu. Bayağı büyümüş, bir dilli bir dilli ki sormayın. Kaş göz arasında bizim loveforlife'ı ayarladı. Hayranlık hat safhaya ulaşmış. Varsa yoksa Neslihan da Neslihan. Ne anneyi aradı ne babayı. Duyduk duymadık demeyin, sözü kestik yakında nişanımız var. Sevgili oz26, Eskişehir Tepebaşı Belediyesi'nden bizler için hediyeler almış. İçinde öyle orjinal şeyler var ki şaşırdım. Hediyeleri poşetlerini loveforlife ve evdeçiçek taşıyorlar. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Moderatör
|
Oz26, " katılım fazla olmadığı için poşetlerden ikişer tane alabilirsiniz" dediği için biz 3 tane aldık. İki bana bir Oğuz'a. Bu gün torunlara giderken ikisini onlara verdim, tohumlu kalemlere bayıldılar. Sevgili oz26, çok teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Moderatör
|
Kalemlerden biri çok enteresandı. Kalemin silgi gibi olan yerinde bitki tohumu varmış. Kalemi kullanıyorsunuz, kullanıyorsunuz, iyice küçüldüğünde toprağa ekiyorsunuz ve kalem bir çiçeğe, bir bitkiye dönüşüyor. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Moderatör
|
Sadece bunlar mı? aleydinin el emeği göz nuru hazırladıkları, Sabinas'ın hediyeleri.... |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Moderatör
|
Bir yandan sohbet ediyoruz bir yandan da ikramlar başlıyor.... loveforlife, oz26, aleydi |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Moderatör
|
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Moderatör
|
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-10-2011
|
Emek, özveri, arkadaşlık muhteşem. Bu güzelliği İstanbul toplantısında kaçırmayacağım ![]() |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Moderatör
|
İkramlar başlıyor....(amma da yedim ha) aleydi durmadan koşuşturdu |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Moderatör
|
Düzenleyen Güler : 16-02-2016 saat 08:48 |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Moderatör
|
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Moderatör
|
" Hayat müşterektir" derler ya, Aslan Bey bunu toplantıda ispat etti. Eşinin yanında hiç durmadan yardım etti. Düzenleyen Güler : 16-02-2016 saat 08:49 |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Moderatör
|
aleydi agaclar.net pastası yaptırmış. Toplantı öncesi yaptığımız konuşmada " hiç gereği yok, yorulma da masrafa da girme. Onu agaclar.net'in doğum gününde yaptırıyoruz" dememe rağmen bu güzel pastayı yaptırmış sağ olsun. Doğa için çal müziği eşliğinde geldi pastamız |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Moderatör
|
Toplantı açılış konuşmasını aleydi yaptı, pastayı ben kestim. |
|
|