![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Moderatör
|
Bir buçuk mu, iki buçuk mu? Telefonda bana ikibuçuk saat demişlerdi. Haydi OSMAN45 çivi çiviyi söker demişler, İngiltere ardından Eskişehir ne güzel olur. Muda ile konuştum, sanırım o da gelecek. Şimdi İstanbul'dan bir iki kişiyi ayartmaya çalışıyorum. ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Moderatör
|
Niye? Ankara'ya da Bursa'ya da gitmedik mi? Ev sahipliğini, organizasyonu Eskişehir'li arkadaşlar yapacak. Öyle olmuş bile olsa ne olur, maksat bir arada olmamız. ![]() Siz demogojiyi bırakın da listeye adınızı ekleyin lütfen ![]() |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Alıntı:
. Misafirlerimiz baştacımızdır. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Erol abiye gideriz hep beraber şırbörek, köbete yemeğe o zaman. Eskişehir'in en şır böreğini yapar. Buyurun gelin lütfen çok mutlu oluruz |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili loveforlife, Toplantıya katılsan ne güzel olur. 14 Şubat 2016 Saat 13:00 Yer Eskişehir Leman Kültür. 1- Güler 2- aleydi 3- Üzüm 4- Sabihas 5- birgaripyolcu(kesin) 6- loveforlife Bak ekledim bile... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Loveforlife İstanbul grubu toplantıdan 45 dakika önce gelecek. Ben davet ettim fakat vakit yok. Telefon numaranızı mesajla iletirmisiniz bana. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
|
Hızlı trende dönüş biletini Sirkeci'ye gitmeme rağmen(busines dahil) bulamıyorum. Rezarvasyon iptali ihtimali için bugün bekleyeceğim. Dönüş otobüs firmalarına bakıyorum. Eskişehir için kaliteli bir otobüs firması hangisidir? Düzenleyen OSMAN45 : 09-02-2016 saat 13:53 |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
Misafirimiz olun Osman45 bey. Mutluluk duyarız. |
|