![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Hızlı trende yerinizi bugünden ayırtmanızda fayda var. Geç kalırsanız istediğiniz saatlerde yer bulma ihtimaliniz azalır. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2015
|
Pazar günü değilde cumartesi olsaydı muhakkak katılırdım Ankara'dan. Malum 14 şubat. Malesef başka sefere. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-09-2007
|
Maalesef şimdi toplantıdan çıktım ve Trabzon-Bayburt görev... Pazar günü sizlerle olamayacağım. Üzülerek bizi listeden çıkarın arkadaşlar...14-26 şubat arası görevdeyim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Çok üzüldüm Mehmet Bey |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Teşekkür ederiz katkılarınız dolayı. Umarım başka bir toplantıda görüşmek üzere. Saygılar, selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
Bugün Eskişehir de güneşli bir bahar havası vardı. Öğlene doğru yağmur yağdı, arkasından güneş açtı. Arabanın camını bile açtım. Umarım yağar ve geçer. Sonra güneş açar. Arabanın camının kirinden dolayı kusura bakmayın. Acilen sizler için bu fotoğrafı çektim. Siz yinede yanınıza sıcak tutacak şeyler almayı ihmal etmeyin. 12744324_10153944620228415_4262549705848650579_n.jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar son listemiz bu. Ekleme yapmak isteyenler buradan devam edebilir. Müjgan hanım, geleceğinizi belirttiğiniz için sizide ekledim. 1-Güler ve eşi 2-aleydi ve eşi 3-Üzüm 4-Sabihas 5-birgaripyolcu(kesin) 6-loveforlife 7-ibrahimes ve eşi 8-oz26 ve ailesi 9-Müjgan Yılmaz 10-OSMAN45 ve eşi 11-mozen ve eşi 12-hozat 13-Evdeçiçek 14-Muda ( bir aksilik olmaz ise ) (arkadaşlardan da katılım sağlamaya çalışıyorum) 15_ Müjgan hanım ve arkadaşı Eskişehir' li arkadaşlarım lütfen Kendi şehrimizde İstanbul katılımından az olmayalım. Şartları zorlayın. Sevgililer günü için akşam kutlama programı oluşturun. Bir şekilde partnerinizin gönlünü yapın ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-05-2007
|
Sayın Aleydi, Toplantı günü yaklaşıyor, heyecanlanıyorum. Organizasyon konusunda ne düşündünüz? Herkese fix menu öğle yemeğimi yoksa kim ne isterse yeyip, içeceği ve sonra kasada ücretini vereceği bir organizasyon mu? Pek mi aceleci, meraklı davranıyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Bir yemek programımız yok. Herkes ne yiyip içmek isterse kendi ödeyeceği bir organizasyon,teşekkür ederim. Görüşmek üzere selamlar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Daha farklı, yöresel lezzetleri tadabileceğimiz bir yerde yenecekse ne alâ! Keşke daha yeşil bir yer olabileydi. Geçen toplantıdaki mekanınız ne güzeldi... Olsun, ne yapalım... Kalp kırmadan dostlarla bir arada olalım yeter. Ama sayı bu kadarla mı kalacak? Düzenleyen loveforlife : 12-02-2016 saat 08:50 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Toplantıya nasıl geleceksin; ayarlayabildiniz mi? Ben de seni karşılayabilirim... Toplantının kısa sürede planlanması, 14 Şubat'a denk gelmesi ve Eskişehir'in havası seçenekleri kısıtladı. Bence yer bulabildiğimiz için şanslıyız. Sayın aleydi kısa bir sürede bu yeri ayarladı. Önemli olan eski dostlarla tekrar beraber olmak; yeni dostlarla tanışmak. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
|
Asıl bunu atlamışım. Sanırım ilk gezide tamamlanmamıştı.Balmumu müzesi, mutlaka görmelisiniz. Büyükşehir Başkanımız Sayın Büyükerşenin özverili ve Mukemmel çalışmaları ve ayrıca su altı müzesi. Gecenin ikisine kadar bu fotoğrafları aradım. 5000 fotoğraf arasından bulmam zor oldu ![]() Gurur ve saygıyla paylaşıyorum. 1012883_10152816165328415_7058234335294557472_n.jpg 1385469_10152816165563415_4948173262175787575_n (Custom).jpg 1551595_10152816165793415_2610118193758647606_n (Custom).jpg Düzenleyen aleydi : 12-02-2016 saat 11:38 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
|
Şubat ayındayız. Bu mevsimde Eskişehir'de kuru dal parçalarından başka bir şey görmek mümkün değil . ( Yeşil bir alan yok ne yazık ki). Daha önce ki toplantı dış mekanda yapılmış. Benimde kahvaltı için gittiğim bir yer. İç mekanı dardır. Rahat edemeyiz. Hava şartlarından dolayı. Lemanda brandalı ve ısıtıcılı ortamı bile tercih edemedik. ( Sn Oz26 4 yaşındaki çocuklarıyla katılacak). İstanbul'dan gelen arkadaşlarımız arzu ederse mumya ve sualtı müzesine gidebiliriz. Güler hanımla konuştuk akşam yemeği için şır börek yemeye gideceğiz. İsteyen arkadaşlarımız katılabilir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |
Moderatör
|
Alıntı:
Dünkü telefon sohbetimizde size bundan bahsetmiştim. Sözleştik demiyelim de arkadaşları bağlamıyalım isterseniz. Toplantı ne kadar sürer bilemem ama bizim dönüş saatimiz 20.17 o zamana kadar olan vakit içinde ya çi börek, ya köfte ya da şır börek yemeğe vaktimiz olur sanırım. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Henüz dört yaşına gelmemiş oğlum adına tüm katılımcılardan şimdiden çok çok özür dilerim!!! Sayesinde sigarasız bir ortamda olacağımız için de koca bir öpücüğü haketti ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
|
Sayın arkadaşlar, esprili bir tarzda yazdığım özlemime önem verip söz konusu etmenize teşekkür ederim. Bu tip arkadaş toplantılarında asla özel talebim olmaz. Demokrat biri olarak çoğunluğun isteklerine kesin uyarım. Bu arada biz ![]() ![]() Sayın aleydi nazik hareketinize tekrar teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Eniştem kırım folklor ekibinde yıllarca yöneticilik yaptı. Ben tatar değilim ![]() Tanıdık çıkmayalım ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Moderatör
|
Hehh heee, malina da yok ki size eşlik etsin. ![]() Akşam yemeği için toplantıda konuşup karar versek daha iyi olmaz mı? Manyas'dan değil de İstanbul'dan geldiğimiz için siz Eskişehir'li arkadaşlara bitki getiremediğim için üzgünüm. Elimde olan birkaç tane aloevera ve birkaç tane belledonna soğanı, ama sözüm olsun isteyen arkadaşlara istediklerini Manyas'a gittiğimde göndermeye gayret edeceğim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ben yarın bir kaç yerle görüşeceğim. . Rezervasyona gerek olur mu diye. Çi börek, balaban türünde yerler mi tercih edersiniz, daha alakart türü bir yer mi istenir. Saati nasıl konuşalım 18:00 -18:30 arası uygun mu? Toplantıya katılan arkadaşlarda yazarsa akşam yemeğe kalıp kalmayacaklarını. Nasıl bir yere gitmek istediklerini. Tam olarak netleştirmesekte. Ayarlamış oluruz. Papağan çi börek ve bizim gittiğimiz bir balaban var. Öğlenleri gittiğimiz için akşam saatlerini, yoğunluklarını bilmiyorum. Daha önce Eskişehir çi börek evine gitmişsiniz. Çok fazla mekan var. Açıktım var, Espark çevresinde restuarantlar var. Arkadaşlar yer konusunda titiz olanlar özellikle lütfen fikirlerinizi belirtin. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
|
Osman bey şır börek dediği için öyle dedim. Bizde çi börek diyoruz. Hepsi aynı şey ![]() Pek çok mekan var yemek için gidilebilecek. Konuşuruz nereye gidilmek isteniyorsa. Evde çok lezzetli göbete yapan bayanlar var. Göbete yaptıracaktım Osman45 bey için ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Moderatör
|
Öğrenmenin yaşı yoktur demekle ne doğru söylemişler büyükler. Ben şırbörek le çi böreğin aynı olduğunu bilmiyordum. Hatta Eskişehir'e ilk geldiğimde çi börek diye okuduğumda(ğ) harfini ya unutmuşlar ya da silinmiş diye düşünmüştüm çünkü Bandırma'da her yerde çiğ börek diye geçer. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|