![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-09-2013
|
Merhaba arkadaşlar ,kozan ile ilgili bir tarih - toplantı yapılacak mı fikir alışverişi yapıldı mı ,bir karar var mı ? Ne yapalım. Ben ona göre çalışma yapacağım. Zaman ayarlaması ,yeri gidip görmem lazım şuan neler var neler yok. Sizlerden bilgi bekliyorum. Düzenleyen celalim01 : 01-08-2017 saat 10:48 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2015
|
Çok güzel bir etkinlik olmuş herkesin yüzü gülüyor. Tekrarına nasipse bizlerde katılmak isteriz. Neşeniz bolsun .. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Adana uzun süredir sessiz. Toplantı konusunda bu sene çalışmalar olacak mı ? Kozan ile ilgili düşünceler oluştu. Ayarlama yapalım dedik, gelme adına yeterli bir istek gelmediği için düşüncemizi rafa kaldırmak zorunda kalmıştık geçen sene için.( sanırım sadece 2 kişi gelme ihtimalinden bahsetmişti.) |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
18 Mart sonrası halen sessizliğini koruyan bir Adana var. Arkadaşlar okul tatil zamanları yaklaşmakta. Ben hala kozan ile ilgili düşünceler oluşursa seve seve göreve hazırım.Sizleri burada misafir etmekten mutluluk duyarız. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
sessiz ve derin bir Adana var ufukta. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2015
|
Yarın izine çıkıyorum . Kısmetse Cuma günü Adana'dayım. ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Adana merkezde olacaksın sanırım Resul. Kısmet şartlar uygun olursa Adana tarafına çıkabilirsem sana ulaşırım. Ben ilçedeyim. Kozandayım. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhaba Adana ,derin ve sessiz bir bekleyiştesin. Hade bakem kalkın tatil bitti. Okullar başladı. Bir haftadır mini mini birleriz biz.Neşeliyiz ,mutluyuz ama hüzünlüyüz. Çok sessiziz. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-10-2011
|
Heyy Adana! Hadi sıcaklar bitiyor. Bir silkinelim, Eylül de toplanalım artık.. Özledim sizleri. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|