agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Agaclar.net Toplantı ve Gezileri
(https)

Beğeni Düzeni1308Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 20-10-2014, 17:48   #1
Ağaçsever

eylülburak's Avatar

Giriş Tarihi: 12-09-2013
Her şey mükemmeldi...Organize eden, ev sahipliği yapan. kalkıp gelen, uzaklardan merak ve heyecanla olup bitenleri takip eden herkese teşekkürler... Ağaçlar.net ailesinin bir üyesi olmak çok keyifli... İyi ki varsınız...

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi maki01 Mesajı Göster

Bir de online mercimekli köfteden önce yanında tazecik marulla gelen mercimekli köfte için sevgili eylukburak'ın annesine teşekkür etmeden geçemeyeceğim , açılış olarak muhteşemdi.
Afiyet olsun... Sağolun...

eylülburak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 20-10-2014, 12:55   #2
Ağaç Dostu

maki01's Avatar

Giriş Tarihi: 05-05-2008
Galeri: 73
Tek eksiğimiz yaka kartlarıydı. Sakaki'nin bu kadar güzel bir organizasyonu hazırlarken unutması doğal , ben ya da biz de akıl edemedik ve birazcık isimler, kullanıcı adları karıştı. 0 da nazar boncuğumuz olsun

maki01 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 20-10-2014, 13:46   #3
Ağaç Dostu

A_NOMAD's Avatar

Giriş Tarihi: 09-12-2013
Alıntı:
Tek eksiğimiz yaka kartlarıydı. Sakaki'nin bu kadar güzel bir organizasyonu hazırlarken unutması doğal , ben ya da biz de akıl edemedik ve birazcık isimler, kullanıcı adları karıştı. 0 da nazar boncuğumuz olsun
Ben Sevgili Sakaki'ye demiştim 'size zahmet İstanbul'dan bizi alıverin' diye, almayınca 'yaka kartçınız' da gelememiş oldu işte

Muhteşem bir toplantı olmuş, kıskançlıktan böyle cümleler kurmamı doğal karşılayın lütfen

A_NOMAD Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 20-10-2014, 13:53   #4
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 25-09-2006
mmenager söz verdiği çıtaları getirdi. Bu kez küçük olanlar da vardı. Bir tane aldım. Teşekkürler mmenager. Bir de eşinin hazırlayıp yolladığı börek (sıcakken yeme şansım oldu) çok güzeldi, ellerine sağlık.

Bu toplantı İpek'siz geçti, bir yanım eksik gibiydi. Tarsus'tan Esra Güven, listeye yazdığım Çiğdem ile kızı Delal, beni yalnız bırakmadılar. Hem keyif aldılar hem ortamı keyiflendirdiler sağ olsunlar (Esra yerli tohumları ayrı ayrı paketleyip getirmişti).

Kısacası her şey ve herkes güzeldi. Teşekkürler agaclar.net.

tiya Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 20-10-2014, 16:52   #5
Ağaç Dostu

celalim01's Avatar

Giriş Tarihi: 20-09-2013
Tohumların sizin kısmetinize ayırdıklarımı ekmem.Zaten bahçede yer kalmaz hepsini ekersem daha havuç ekeceğim bolca hemde.

celalim01 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 20-10-2014, 18:24   #6
Ağaç Dostu

Adalet Yağcı's Avatar

Giriş Tarihi: 25-06-2008
Galeri: 260
Sevgili dostlarım, harika bir toplantı olmuş yine.
Fotoğrafları görünce epeyce hayıflandım, köfteler, tatlılar, tavuklar, yumurtalar ve bir dolu bitki.
Ne çok şey kaçırmışım

Sevgili Dilara ile bir gün önceden konuştuk, bu güzel toplantıya neden katılamadığımı anlattım.
Ama bu son değil tabii, yine toplantılar düzenleyeceğiz ve yine Mersin Adana grubu bir araya gelecek.
Yeni dostlar edineceğiz, yeni paylaşımlarımızla mutlu olacağız.
Bir dahaki sefere "söz" diyorum(inşallah).

Toplantıyı organize eden, emeği geçen, uzaktan yakından katılan herkese ben de teşekkür etmek istiyorum.
Harikasınız...

Adalet Yağcı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 21-10-2014, 09:29   #7
Moderatör

Güler's Avatar

Giriş Tarihi: 26-04-2007
Galeri: 103
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Adalet Yağcı Mesajı Göster
Sevgili dostlarım, harika bir toplantı olmuş yine.
Fotoğrafları görünce epeyce hayıflandım, köfteler, tatlılar, tavuklar, yumurtalar ve bir dolu bitki.
Ne çok şey kaçırmışım
.
Hadi biz uzaktık, Oğuz da çok öksürüyordu diye gidememiştik ama ya sen... burnunun dibindeki toplantıyı kaçırdın.

Ayyy bir de " köfteler, tatlılar, tavuklar..." demez misin? Seni gören de bir şey yiyor sanır, mızmızın birisin.... yok mantar...yok kivi der didikler durusun önündeki yiyeceği.

Şahit mi arıyorum.. sor Müjgan'a, Eser İlhan'a, hozat'a valla doğru söylüyorum arkadaşlar.

Eeee sevgili Adalet Yağcı Foruma girmeyi aksatırsan ben de böyle sataşırım sana ..... dermişim

(İstanbul'a ne zaman geliyorsun?)

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 21-10-2014, 16:41   #8
Ağaç Dostu

Adalet Yağcı's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler Mesajı Göster
Hadi biz uzaktık, Oğuz da çok öksürüyordu diye gidememiştik ama ya sen... burnunun dibindeki toplantıyı kaçırdın.

Ayyy bir de " köfteler, tatlılar, tavuklar..." demez misin? Seni gören de bir şey yiyor sanır, mızmızın birisin.... yok mantar...yok kivi der didikler durusun önündeki yiyeceği.

Şahit mi arıyorum.. sor Müjgan'a, Eser İlhan'a, hozat'a valla doğru söylüyorum arkadaşlar.

Eeee sevgili Adalet Yağcı Foruma girmeyi aksatırsan ben de böyle sataşırım sana ..... dermişim

(İstanbul'a ne zaman geliyorsun?)
Canım Güler'ciğim;
İnsan arzu edince uzak yakın olmaz bunca yıldır sen buralara hiç gelmedin, kaç kez söyledim çık gel Müjgan'la diye, de hade yalan mı?
  1. sen sataşırsın da ben durur muyum

Tamam mantar sevmiyorum n'apim, kiwi de allerji yapıyor
Ama hani şöyle fırında nar gibi kızarmış kuzu etine tok olsam bile hayır demem hele de yanında şey varsa, süt
Sataşma da hadi çık gel, Mersin'i Adana'yı ayağa kaldırayım senin için

Eski 20-10-2014, 22:15   #9
Ağaç Dostu

maki01's Avatar

Sensiz çok eksiktik sevgili Adalet, toplantı süresince ne zaman bir yardıma ihtiyaç duysam "Ada'cığım keşke şimdi burada olsaydın" dedim içimden Çekiliş yapamadık mesela, ya da paylaşım için getirilen bitkilerin dağıtım organizasyonunu.

Bir de toplu fotoğraf çekilirken çok arandım seni. Niye mi 10. Yıl marşımızı söylemek geldi içimden, sensiz söyleyemedim

Eski 21-10-2014, 16:31   #10
Ağaç Dostu

Adalet Yağcı's Avatar

Alıntı:
Sensiz çok eksiktik sevgili Adalet, toplantı süresince ne zaman bir yardıma ihtiyaç duysam "Ada'cığım keşke şimdi burada olsaydın" dedim içimden Çekiliş yapamadık mesela, ya da paylaşım için getirilen bitkilerin dağıtım organizasyonunu.

Bir de toplu fotoğraf çekilirken çok arandım seni. Niye mi 10. Yıl marşımızı söylemek geldi içimden, sensiz söyleyemedim

Canım Dilara'cığım;

İnan fotoğraflara bakınca ben de çok üzüldüm, "neden ben yokum" diye.
İnsanın basireti bağlanır ya bazan, işte öye bir şey.
Kendimi suçlu hissediyorum Mersin'i organize edebilirdim, topluca çıkarma yapabilirdik Adana'ya

Demek sen 10.yıl marşımızı söylemek istedin, keşke telefonlaşsaydık, online yayın yapardık, ben de kendimi aranızda hissederdim.
Bir dahaki sefere iki marşımızın yanında kendi bestemi de seslendiririz, İstanbul'da malina'ya dinletmiştim de çok beğenmişti

Eski 20-10-2014, 23:59   #11
Ağaç Dostu

YeniGine's Avatar

Giriş Tarihi: 09-05-2012
Maşallah Maşallah!.. Yani ağaçlar.net toplantısı ve ağaçlar.net üyeleri. Tabi ki çok güzel geçecek, toplantıya katılamayanlar da yine iç geçireee geçire imrenecek ve çoook beğenecek.
Mekân çok güzel, katılanlar güzel; belli ki yine çok güzel bir toplantı olmuş. Ben fotoğrafları izlerken sanki oradaymışım gibii ayıla-bayıla mutlu bir şekildee izledim. Bu güzel toplantının tekrarları nasip olsun inşallah Adanalılar...

Tabi ki Sevgili CAN Adalet Hanım'ın yokluğu belli oluyor. Bir de yine eskilerden bir Maviş'imiz vardı yine bir kez böyle merak ettiğim bir zamanda Adana toplantısında görmüştüm kendisini. Bu sefer kendisini göremedim.

Düzenleyen YeniGine : 21-10-2014 saat 00:03 Neden: .
YeniGine Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 21-10-2014, 09:37   #12
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 05-06-2011
Sn. Manifesto,

Keşke siteyi daha sıkı takip etseydim, maalesef buluşmayı kaçırdım. Harika mekanınızı diğer üyelerin görmesine hem sevindim hem de (nedense) kıskandım

Adana üyelerinin dikkatini çekeceğini düşündüğüm şu konuyu da incelemelerini tavsiye ederim: http://www.agaclar.net/forum/agaclar...leri/35730.htm

mustafakavci Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 21-10-2014, 10:42   #13
Moderatör

Güler's Avatar

Oh ohhh maşallah, kıskanalım mı?

[ATTACH]
522188
[/ATTACH]

Eklenen Resimler
Dosya Türü: jpg Ekran Alıntısı.jpg (24.9 KB, 135 views)
Eski 21-10-2014, 13:14   #14
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 28-10-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler Mesajı Göster
Oh ohhh maşallah, kıskanalım mı?

[ATTACH]
522188
[/ATTACH]
Gerek yok ablacığım siz de buyurun gelin inşallah. Size isterseniz mercimekli köfte ,isterseniz de sarmısaklı köfte (burada Fellah köftesi de deniliyor) yaptırırım eşime...

mmanager Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 21-10-2014, 10:44   #15
Ağaçsever

altan01's Avatar

Giriş Tarihi: 12-03-2014
Gerçekten çok üzüldüm gelemediğim için.resimlere bakında içim gitti ne yalan söyliyim.
Sevgili doktorum Erdal hocamda ordaymış.
Umarım yakın zamanda görüşürüz.

altan01 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 21-10-2014, 10:55   #16
Ağaç Dostu

Sakaki's Avatar

Giriş Tarihi: 06-06-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi altan01 Mesajı Göster
Gerçekten çok üzüldüm gelemediğim için.resimlere bakınca içim gitti ne yalan söyliyim.
Yaaaa

Sakaki Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 21-10-2014, 11:20   #17
Ağaçsever

altan01's Avatar

Giriş Tarihi: 12-03-2014
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sakaki Mesajı Göster
Yaaaa
ben biliyordum zaten güzel olacağını

altan01 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 21-10-2014, 11:04   #18
Ağaç Dostu

Sakaki's Avatar

Giriş Tarihi: 06-06-2010
Sn celalim01

Fikir çok güzel aslında ama böyle daha uzak bir mesafeye katılım sayısı da ters orantılı olarak daha az veya çok az olabilir. Ben şöyle bir öneride bulunabilirim: Adana'nın merkezi bir noktasından kalkmak üzere ayarlanacak bir otobüs (veya 2 otobüs, vs.) ile topluca gidilmesi bu riski ortadan kaldıracaktır.

Eğer aramızda otobüs konusunda sunabileceği güzel bir imkanı olan varsa öne çıksın, yoksa bahara doğru ben bir bakayım bu işi halledebilir miyim?

Sakaki Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 21-10-2014, 12:31   #19
Ağaç Dostu

maki01's Avatar

Alıntı:
Eğer aramızda otobüs konusunda sunabileceği güzel bir imkanı olan varsa öne çıksın, yoksa bahara doğru ben bir bakayım bu işi halledebilir miyim?

Sevgilerimi sunuyorum sayın moderatörüm

Eski 21-10-2014, 13:12   #20
Ağaç Dostu

celalim01's Avatar

Alıntı:
Sn celalim01

Fikir çok güzel aslında ama böyle daha uzak bir mesafeye katılım sayısı da ters orantılı olarak daha az veya çok az olabilir. Ben şöyle bir öneride bulunabilirim: Adana'nın merkezi bir noktasından kalkmak üzere ayarlanacak bir otobüs (veya 2 otobüs, vs.) ile topluca gidilmesi bu riski ortadan kaldıracaktır.

Mutlaka syn Sakaki ben burada ayarlamaları yaparım.Adanada ayarlama yapılması ve topluca katılımın sağlanması daha güzel olur.

Eski 21-10-2014, 12:41   #21
Ağaç Dostu

maki01's Avatar

Sevgili mmanager, iyi ki varsın, iyi ki agaclar.net'imiz var ve bizleri bir araya getirdi

Toplantı sonlarına doğru kendimi ve Fındık'ı taşıyacak gücü ancak bulurken elimden tuttun. Gözümde çok büyüyen eve dönüşü desteğin olmasa zor tamamlardım.

Çok teşekkürler kendi güzel, yüreği güzel kardeşim ...

Eski 21-10-2014, 13:39   #22
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 28-10-2011
Alıntı:
Sevgili mmanager, iyi ki varsın, iyi ki agaclar.net'imiz var ve bizleri bir araya getirdi

Toplantı sonlarına doğru kendimi ve Fındık'ı taşıyacak gücü ancak bulurken elimden tuttun. Gözümde çok büyüyen eve dönüşü desteğin olmasa zor tamamlardım.

Çok teşekkürler kendi güzel, yüreği güzel kardeşim ...
Rica ederim birbirimize faydalı olabiliyorsak ne mutlu hepimize.Ağaçları çiçekleri seven insan hayvanları da sever, onları seven zaten insanları sever.Bizleri buluşturan ortak nokta da bu sanırım.Saygılar selamlar sunarım size..

mmanager Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 21-10-2014, 17:02   #23
Moderatör

Güler's Avatar

Sevgili Adalet Yağcı, sana takılmak çok hoşuma gidiyor, doğru söylüyorsun sağ olasın çok davet ettin. İnşallah bir gün olur.

Bahçemde çok güzel bir köy fırını var, daha evvel gelen arkadaşlar bilirler, sen gel atalım içine bır kuzu istediğin gibi nar gibi kızartalım. Yanına birkaç tane de patates atarız.
Aslan sütü de var, sana ben eşlik edemesem de edecek birileri mutlaka olur, lilium'u da çağırırız. Bir düşün bu teklifi derim.

Eski 21-10-2014, 17:08   #24
Moderatör

Güler's Avatar

Ben de tam celalim01 e takılacak " ne o Milla'ya davet var da bize yok mu" diyecekken sizin davet mesajınızı okudum sevgili mmanager, sağ olun.

Eski 21-10-2014, 17:11   #25
Ağaç Dostu

celalim01's Avatar

Sizlere de kapımız sonuna kadar açık sayın Güler ,bekleriz .

Eski 21-10-2014, 17:11   #26
Ağaç Dostu

Adalet Yağcı's Avatar

Bu teklife atlarım arkadaş, da sezon kapandı yahu, sen İstanbul'dasındır artık.
Tüm haklarım saklı kalmak üzere kayıtlara geçsin

Bu kış İstanbul yapar mıyım bilemiyorum, hiç belli olmaz, bir bakmışsın kapını tıklatıyorum

Eski 21-10-2014, 17:14   #27
Moderatör

Güler's Avatar

Teşekkür ederim sevgili celalım01, bu günlerde çenem iyice düştü, millete takılmadan duramıyorum.

Eski 21-10-2014, 18:05   #28
Ağaç Dostu

yeşillim's Avatar

Giriş Tarihi: 28-01-2008
Galeri: 14
Hayatımın ilk 38 senesi Adana' da geçti. Çukurova toplantısı başlıklarını heyecanla takip ederim.
Yine ruhum sizinleydi, maşallah sizlere..

sevgilerimle

yeşillim Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-10-2014, 00:06   #29
Ağaç Dostu

celalim01's Avatar

Hiç sorun değil sayın Güler bu sizin dost canlısı ,sıcakkanlı bir insan olmanızdan kaynaklanır biz Adanalılar sıcakkanlı insanlara bayılırız.

Sayın Tiya acaba sizin bahsettiğiniz ağaç mı başka mı bilemiyorum.Yol yapımı sıralarında bazı ağaçlar ortadan kalktı.Hatta içinde oldukça büyük bir kovuk olan ve evsiz birinin yaşadığı ağaç vardı oda kayboldu.Bu su da dağlardan geldiği için suyu genelde hep soğuktur.O tarafa yolu düşen herkes beğenerek içer bidonlarla evine götürür.

Eski 25-10-2014, 20:13   #30
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Giriş Tarihi: 08-03-2011
bi kaç resimde benden sevgili Mnifestoya eşine ve çocuklarına ayrıca sevgili kardeşim Sakakiye zahmetlerinden dolayı çok çok teşekkür ederim muhteşem bir gündü hepinizi tanıdığıma çok mutlu oldum iyiki ağaçlar net üyesiyiz ne mutlu bana

Eklenen Resimler
Dosya Türü: jpg 020.jpg (66.7 KB, 300 views)
Dosya Türü: jpg 021.jpg (71.6 KB, 297 views)
Dosya Türü: jpg 023.jpg (70.2 KB, 298 views)
Dosya Türü: jpg 025.jpg (70.4 KB, 297 views)
Dosya Türü: jpg 026.jpg (72.0 KB, 297 views)
GÜLSEN_ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:23.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2026