07-04-2014, 14:05
|
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-02-2009
|
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi evdeçiçek
İki gündür sadece telefonumdan mesajlara bakıp beğenmekle yetindim. Pazar günü hem misafir, hem çocuğun kursu derken bir türlü bilgisayar başına geçemedim. Sabah ofise gelir gelmez hurra toplantıya çıktık. Ancak bu saate kaldı yazacaklarım.
Malumunuz görevim gereği hiç resim çekemedim desem yeridir. Sadece yazamakla kalacağım.
- Sitenin kurulması ve bu güne kadar güzelliklerle gelmesine vesile olan sıcak insan Sn. Malina ve bilgi işlem ekinine,
- Bizi bir araya getirmek için bu organizasyonu düzenleyen, bütün gücünü harcayarak her gelen konukla birebir ilgilenen, Adı gibi “GÜLER” olan ablama,
- Sabah 9’ buluşup beraberce akşama kadar zaman geçirdiğim, çok saygıdeğer abim Yaylacı’ya
- Yaşı her ne kadar 72 olsada 18lik genç kızlara taş çıkartacak kadar enerjik olan, marşımınız söz yazarı, ve güzel şiirin sahibi Hozat’a,
- Bonsai sergisi ile fotoğraf makinalarımıza çok güzel pozlar yaratan bonsaici arkadaşlara,
Çoook çok teşekkür ederim.
Gelelim ikinci konuya yani hep aklımda kalacaklara
* A_nomad, güler yüzünü hiç unutmayacağım.
* Loveforlife, sen ne kadar şeker bir insansın yaa,
* Zafer İnandıklı, sohbetine doyum olmaz,
* Sakaki, ben sizin daha yaşlı olabileceğinizi düşünmüştüm, ne kadar sıcak bir insansınız.
* Jezebel, sitemizin en gizemli üyesi ile tanışmak ve ayak üstü birkaç kelime sohbet etmek güzeldi.
* Satı Uğurtan, Ne kadar doğalsınız, iyiki tanışmışız.
* Ligistrum, yorgunluk çayı içerken eşinizle beraber, masamıza konuk olmanıza ve güzel sohbetinize doyum olmadı.
* Katmer, “bende dertler katmer katmer” şarkısı geldi aklıma ve hep sizi şarkılarda hatırlayacağım. Şarkılar kadar güzel yaşayın.
* Nevin Marangoz, sevgili ablam taaa Ankaralardan kalkıp bizi onurlandırdın. Getirdiğin fasülye tohumları kapış kapış gitti.
Ayrıca;
O gün orada olan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.
Çok güzel bir ortamdı. Hepiniz iyiki varsınız.
|
Sevgili evdeçiçek, beni çok duygulandırdınız, inanın sizlerle olmak sizler kadar güzel insanlarla aynı şeyleri paylaşmak çok güzeldi iyiki sizleri tanıdım iyiki ağaçlar.net var. Sevgiler saygılar.
|
|
|