View Single Post
Eski 07-04-2014, 22:23   #600
vetman996
Ağaç Dostu.

vetman996's Avatar

Giriş Tarihi: 21-08-2008
Sayın Emre İlhan Bey merhaba.

Video paylaşımlarınız için teşekkür ederim.

Bu videoları izlediğim halde zihnimdeki soruya cevap bulamadım: "Bu insanlar agaclar.net'te oldukları için mi bu kadar iyiler? İyi oldukları için mi agaclar.net'teler?"

"Yumurta mı tavuktan çıkar? Tavuk mu yumurtadan çıkar?" sorusuna benzedi ama bu sorunun cevabını kendimce bulmuştum: Tavuktan yumurta çıkar, yumurtadan çıkan civcivdir.

11. Yıl dönümü kutlamasına bir yıl var ama sayılı günler çabuk gelir.

*Hem zihnimizdeki sorunun cevabını alabilmek,

*Hem söz verdiğimiz gibi çekilişe değer ürünlerin talihli dostlara ulaşabilmesini sağlayabilmek,

*Hem "Forumda En Çok Tanışmak İstediğiniz Kişiler" listemdeki değerli şahsiyetleri de yakından tanımak için:
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi vetman996 Mesajı Göster
Sayın MeyveliTepe üstadı ben de tanımak isterdim. Ama bir bahane ile tanıyacak gibiyim. Almak istediği solucan gübresini kendim teslim edip, kendisini tanımayı istiyorum.

Ayrıca Sayın Mine Hanımı, Sayın Güler Hanımı, Sayın Adalet Yağcı Hanımı, Sayın SDurul Hanımı ve Selahattin Yılmaz hocayı da tanımayı çok isterdim.
Bu sefer unuturmuyum hiç
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi vetman996 Mesajı Göster

Aaaa nasıl unuttum...

Gece yarısı aklıma geldi. Yataktan zıplayıp kalktım şimdi. Sayın Malina Hanımı da tanımak isterdim)

1-Fatih
2-Loveforlife
3-Vetman996

Bu arada özel mesajlarında sıcacık ifadeleriyle "kardeşim" diye hitap eden kıymetli SDurul Abla da inşallah toplantıya gelir ve sevenleriyle hasret giderir.

Her şey gönlünüzce olsun dostlar... Selamlar... Saygılar...

vetman996 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön