Benim gözümden orada geçen 3 saat böyleydi.Gönlümüz ise daha bir dolu

)
Arada resim yükleyenlere baktım.Arı standını hiç görmemiştim.Acaba ben 12'den 3'e kadar oradaydım daha sonra mı oldu?Epey de dolaştım ama belki de gözümden kaçmıştır.
Tanıştıklarım:
evdeçiçek :ilk girişte karşılama komitesiyle ve güler yüzüyle insanları karşılıyordu.(Laf aramızda, misket arkadaşı olduğumuz için belki bir tohum paketi hazırlar benim için diye düşündüm ama yok.Hoş ayrılırken kendisine hoşçakal demek şöyle dursun yüzünü bile görmek mümkün değildi.
Yaylacı:Yine ilk karşılama anında insana samimiyetle selamlayan güler yüzlü nazik beyefendi.Ona da hoşçakal deme imkanım izdiham yüzünden olamadı.
Güler Hanım:Şen,organizatör,enerjik,işin peşini bırakmayan,her derde çare bir insan.Örnek insan.
Loveforlive:İnanılmaz tatlı,sıcak,samimi,güleryüzlü,yardımsever bir insan Alkışı da hak etti.Hiç yerinde durmadı.Sürekli ne yapabilirim diye dolaştı.
A.NOMAD:Sıcakkanlı,güleryüzlü,yardım etmeye gönüllü ve bilgili bir insan.Emeği tartışılmaz.
Maki01:Hiç üşenmeden oğlu ve arkadaşlarıyla kalkıp ta Adanalardan bizi görmeye gelmiş.Sıcakkanlı,samimi insanlar.(Memleketten olsa gerek.)
Sakdağ:Tam çıkarken kısa bir tanışma ve konuşma fırsatımız oldu.Vaktimizin daha fazla olmasını çok isterdim.
Daha başka şu anda aklıma gelmeyen isimler var sanırım.Bir de ismen tanışmayıp konuştuğumuz kişiler var.