![]() |
|
![]() |
#662 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Sevgili Uzman16 yılan yastığı olabilir ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#664 |
Moderatör
Giriş Tarihi: 08-05-2012
|
Harika olmuş ellerinize sağlık. Bende pek fotograf yok ama bakalım bundan Sayın Lilium'a malzeme çıkar mı.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#665 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-07-2013
|
Bence bu resimde bol malzeme var baloncuk için. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#666 |
Ağaç Dostu
|
Toplantıya gelip pasta yiyemedik ama Sevgili Lilium abi sayesinde iki kilo pirzola yedik. Ellerine sağlık abi, (arkadaşların affına sığınarak ) çok güzel olmuş. Çok teşekkür ederim Sayın Muda, çok zahmet verdim size. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#668 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#669 | |||
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgili loveforlife, bursa toplantısında size biraz ağır kaçırmıştım farkındayım onun için bu sefer muhaf tuttum, ama istiyorum dersen bir şeyler düşünürüz ![]() Alıntı:
![]() Alıntı:
![]() Arkadaşlar hepinizin affına sığınıyorum bazıları biraz ağır kaçmış olabilir sonuç itibarıyla bir mizah gerçekle ilgisi yok, Sizleri biraz olsun güldürebildiysem tebessüm ettirebildiysem kendimi mutlu hissederim. Hepinizin hoş görüsü için teşekkür ederim. |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#670 |
Ağaç Dostu
|
Aaa şu fotoğrafı yeni gördüm IMG_6717.jpg Peşinden de bunlar gözüme çaptı IMG_6704.jpg IMG_6681.jpg image (1).jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#672 |
Ağaç Dostu
|
İşte şimdi koptum.. gözümden yaşlar geliyor, öldüm gülmekten(,670 nolu mesajların tümü ) teşekkürler Lilium süpersin ne var ki gülerken bile o göbek hep ben buradayım diyor. Yarın büyük seferberlik başlıyor..yürüyüş....ile baksana dile düştük |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#673 |
Ağaç Dostu
|
Doğum günü kutlamalarımız her geçen yıl aramıza katılan doğa sevenler ile daha da şenlenip kalabalık oluyor. Nice 10 yıllar yüz yıllar gelecek nesillere de www.agaclar.net rehber olacağına inanıyorum. İyi ki böyle bir forum oluşturmayı akıl etmişler. Emeğei geçenler bu güzel günde gelip paylaşım heycanını paylaşan tüm üyelere, Ayrıca gönülleri bizlerle olup gelemeyen paylaşımları dört gözle bekleyen tüm doğa sevenlere teşekkürler. Güzel bir gündü benim için. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#674 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Formül Resim 072.jpg İki gündür turşumu çıkardı, kollarımı kuş tüyü yastıklara koysan bile çivili tahta üzerinde yatıyormuşum gibi ne yana dönsem ahh off ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#675 |
Ağaç Dostu
|
BU SİTE KİMİN şiiri işte böyle doğdu,bitki delilerin maceraları ile düzenlendi sn. Lilium üstteki fotoğrafı görünce ,bu dörtlük te ona uyum sağlar gibime geldi Kışa veda edip, bahar gelince, Tohum takas işi sona erince, Tarlada bahçede işler bitince,, Bel fıtığı olup yatanlarındır |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#676 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Süper olmuş şiir Sevgili Hozat ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#678 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#679 |
Ağaç Dostu
|
Dün sayın Muda taa Afyon'dan Ankara'ya geldi. Binbir zorluklarla da olsa bana minik kızımı ulaştırdı. Erken doğum günü hediyesi oldu bana. Kendisine çok ama çook teşekkür ederim. Hepiniz sevgiyle yeşille kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#680 | |
Moderatör
Giriş Tarihi: 08-05-2012
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#681 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Hmm demek o yüzden bana yüz vermedi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#682 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 29-03-2013
|
Merhaba, orta kulak iltihabi oldugum icin gelemedim. Cok sey kacirdigima adim gibi eminim. Cok uzuldum. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#683 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-10-2010
|
sevgili arkadaşlar tüm doğa dostları çok ama çok istediğim 10 . yıl toplantısına bazı dostların bildiği gibi eşimin rahatsızlığı dolayısıyla katılamadım çok üzgünüm çok ama çok özür dilerim muhteşem bir toplantı olmuş herkesin ellerine yüreğine sağlık tekrar özürlerimi sunarım p . tesi kemoterapi zamanı şimdilik sağlıcakla kalın |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#684 |
Ağaç Dostu
|
her daim yeşil ve mavi ile en önemlisi sağlıkla kalın |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#685 |
Ağaç Dostu
|
hepinizi saygıyla selamlar sağlık sıhhat mutluluk dilerim şimdilik hoşça kalın [ çok ama çok yorgunum özür dilerim ] sağlıcakla kalın Geçmiş olsun dilekleri |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#686 | ||
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-06-2010
|
Herkese tekrar merhaba. Öncelikle fotoğrafları bu kadar geç yüklediğim için özür dilerim herkesten, son 4-5 gündür aksilikler ve tatsızlıklar yakamı bırakmadı, bir de üstüne biriken iş yoğunluğu... Sn evdeçiçek sarf ettiğiniz o kadar emek ve katkılarınız için çok ama çok teşekkürler. Çok yorulmanıza rağmen yüzünüzün hep gülmesi gerçekten takdir edilesi. Yaşam boyu yüzünüzden gülümseme eksik olmasın! (Bu arada sıcak bir insan olan esas sizsiniz) ![]() Sn Zafer İnandıklı, elleriniz dert görmesin. O kadar bitkiyi paylaşım için getiren birinin herhalde dönümlerce bahçesi vardır diye düşünür insan ama yetiştirdiğiniz ortamı düşününce sizi de takdir etmemek elde değil. Elleriniz dert görmesin (Umarım bir dahaki sefere sizinle sohbet edecek zaman ve fırsat bulabilirim). Aynı şekilde sn Yaylacı, siz de iyiki varsınız. Sn Nariel ve sevgili Doğa İçin Çal ekibi; günümüzü şenlendirdiniz, elleriniz dert görmesin. Sn drhegeli, güzel sohbetiniz ve güler yüzünüz için teşekkürler. Sevgili kardeşim Adem Keskin, beni 2 gün boyunca yanlız bırakmadığın için gerçekten çok teşekkürler. Sevgili loveforlife, yüzünden gülücükler hiç eksik olmasın inşallah! (Bazen Güler hanımla rumuzlarınızı değiştirmeniz gerek diye düşünüyorum) Sn pria, eşinize büyük geçmiş olsun. Umarım seneye tanışma fırsatı buluruz. Sevgili Nevin hn, getirdiğiniz o güzel tohumlar ve hoş sohbetiniz için teşekkürler (Fasülyeler toprak altında...) Sn A_Nomad, katkılarınız ve sohbet için teşekkürler. Sevgili Harun Parlak, daha nice güzel ve uzun ömürlü bonsailer yetiştirmenizi dilerim. Ağaçlarınız güne renk kattı gerçekten! Ellerinize sağlık tekrar! Sn hazan-z, bundan sonraki toplantılarda da birlikte olmak dileğiyle! Sevgili katmer ve maki01, siz zaten harikasınız ![]() Sn Jezebel ve Sabah, sizlerle tanışmak bir zevkti! Sevgili Doğa İçin Çal ekibi; daha nice başarılı ve kıskanılası çalışmalara imza atmanızı dilerim. Sn malina, sizi öcü gibi gösterme çabası için de olanlar bu kareleri görünce utansın, daha ne deyim! ![]() Ve tabii ki Güler hn; sanırım borcunuzu zor öderiz! Eşinize ve size daha nice sağlıklı ve agaclar.net'li yıllar dilerim. Unutmadan: Alıntı:
![]() (Sanırım "onlarla" derken "onlar için" demek istedi ![]() Alıntı:
Çok güzel anılar ve sohbetler paylaştığım ama ismini atlamış olabileceğim diğer değerli dostlardan özür dileyerek gelen, emek harcayan, katkıda bulunan herkese kucak dolusu sevgiler... Daha nice 10 yıllara! 20140405_114011.jpg 20140405_114016.jpg 20140405_114031.jpg 20140405_114055.jpg DSC_1883.jpg |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#687 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-06-2010
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |