Herkese tekrar merhaba.
Öncelikle fotoğrafları bu kadar geç yüklediğim için özür dilerim herkesten, son 4-5 gündür aksilikler ve tatsızlıklar yakamı bırakmadı, bir de üstüne biriken iş yoğunluğu...
Sn
evdeçiçek sarf ettiğiniz o kadar emek ve katkılarınız için çok ama çok teşekkürler. Çok yorulmanıza rağmen yüzünüzün hep gülmesi gerçekten takdir edilesi. Yaşam boyu yüzünüzden gülümseme eksik olmasın! (Bu arada sıcak bir insan olan esas sizsiniz)
Sn
Zafer İnandıklı, elleriniz dert görmesin. O kadar bitkiyi paylaşım için getiren birinin herhalde dönümlerce bahçesi vardır diye düşünür insan ama yetiştirdiğiniz ortamı düşününce sizi de takdir etmemek elde değil. Elleriniz dert görmesin (Umarım bir dahaki sefere sizinle sohbet edecek zaman ve fırsat bulabilirim). Aynı şekilde sn
Yaylacı, siz de iyiki varsınız.
Sn
Nariel ve sevgili
Doğa İçin Çal ekibi; günümüzü şenlendirdiniz, elleriniz dert görmesin.
Sn
drhegeli, güzel sohbetiniz ve güler yüzünüz için teşekkürler.
Sevgili kardeşim
Adem Keskin, beni 2 gün boyunca yanlız bırakmadığın için gerçekten çok teşekkürler.
Sevgili
loveforlife, yüzünden gülücükler hiç eksik olmasın inşallah! (Bazen Güler hanımla rumuzlarınızı değiştirmeniz gerek diye düşünüyorum)
Sn
pria, eşinize büyük geçmiş olsun. Umarım seneye tanışma fırsatı buluruz.
Sevgili
Nevin hn, getirdiğiniz o güzel tohumlar ve hoş sohbetiniz için teşekkürler (Fasülyeler toprak altında...)
Sn A_
Nomad, katkılarınız ve sohbet için teşekkürler.
Sevgili
Harun Parlak, daha nice güzel ve uzun ömürlü bonsailer yetiştirmenizi dilerim. Ağaçlarınız güne renk kattı gerçekten! Ellerinize sağlık tekrar!
Sn
hazan-z, bundan sonraki toplantılarda da birlikte olmak dileğiyle!
Sevgili
katmer ve
maki01, siz zaten harikasınız
Sn
Jezebel ve
Sabah, sizlerle tanışmak bir zevkti!
Sevgili
Doğa İçin Çal ekibi; daha nice başarılı ve kıskanılası çalışmalara imza atmanızı dilerim.
Sn
malina, sizi öcü gibi gösterme çabası için de olanlar bu kareleri görünce utansın, daha ne deyim!
Ve tabii ki
Güler hn; sanırım borcunuzu zor öderiz! Eşinize ve size daha nice sağlıklı ve agaclar.net'li yıllar dilerim.
Unutmadan:
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Ozlem A
O küçük doğa dostu ne dedi çok merak ettim, birara kime olduğunu hatırlamıyorum annemin 1000 tane çiçeği var, evde her yerde enzim var falan derken duydum Yanında da Karahan abisi
|
Dediğini aynen aktarıyorum: "Annemin evde bin tane çiçeği var, onlarla evde enzim yapıyor"

(Sanırım "onlarla" derken "onlar için" demek istedi
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Selehattin 67
sevgili arkadaşlar tüm doğa dostları çok ama çok istediğim 10 . yıl toplantısına bazı dostların bildiği gibi eşimin rahatsızlığı dolayısıyla katılamadım çok üzgünüm çok ama çok özür dilerim muhteşem bir toplantı olmuş herkesin ellerine yüreğine sağlık tekrar özürlerimi sunarım p . tesi kemoterapi zamanı şimdilik sağlıcakla kalın
|
Selehattin bey, eşinize Allah'tan acil şifalar diliyorum! Herşeyin gönlünüzce olmasını ve eşinizle birlikte daha nice mutluluklar yaşamanızı dilerim.
Çok güzel anılar ve sohbetler paylaştığım ama ismini atlamış olabileceğim diğer değerli dostlardan özür dileyerek gelen, emek harcayan, katkıda bulunan herkese kucak dolusu sevgiler... Daha nice 10 yıllara!
20140405_114011.jpg
20140405_114016.jpg
20140405_114031.jpg
20140405_114055.jpg
DSC_1883.jpg