![]() |
|
![]() |
#181 | |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 26-11-2011
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=Orhan Özbilgiç;Tohum ve gübre iki katın arasında. İnce bir rulo halı gibi. Metre kare işi satılıyor. [/QUOTE] Orhan bey, Bu ürünü ben de gördüm ancak acele ile dolaşırken bilgi alamadan oradan ayrıldım. Siz bilgi aldınızmı? Nasıl uygulanılıyormuş? Toprak altına mı yoksa hemen yüzeye mi seriliyormuş? Cevap için şimdiden teşekkürler. Her şey gönlünce olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili OSMAN Bey; Sevgili Hozat sormuştu. Bende kulak misafiri oldum. Galiba metre karesi 7 lira dediler. (yanılıyor olabilirim. Doğrusunu Hozat biliyor.) Hemen yüzeye serildiğini duydum. Eminim. Hatta, çimler büyüdükten bir süre sonra, kumaş bölümü eriyip toprağa karışıyormuş. Selamlar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#184 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2010
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-01-2008
|
Pomza taşı ile harç yapılarak kullanılan duvar saksılıklarını hangi firma üretiyor dikkatini çeken oldumu acaba? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Moderatör
|
Sevgili can17can, bende katolog olacak hemen bakıp geliyorum bir sn. bekleyin. Bahsettiğiniz bunlar mıydı? Eğer bunlarsa adres: TEKNO BİMS www.teknobims.com.tr |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2007
|
Merhabalar...! Çok güzel dolu dolu iki gün geçirdik.. Mine hanımın misafirperliği gerçekten bizleri onurlandırdı.. İlk gün Yalovadan gelen 4 üretici arkadaşımla birlikte dolaşıp baktık. Zaman zaman raslaştık tebessümlerimiz oldu.. ![]() Güler hanım ve sevgili eşi Oğuz bey her zaman ki gibi maşallah enerjik ve bizlere çok iyi örnekler.. Sağolsunlar... Ayak üstü tavla maçına tarih belirlemeye bile çalıştık.. ![]() Uzun lafın kısası her şey yerliyerinde ve çok güzeldi.. Teşekkürler AĞAÇLAR.NET.. SAYGIYLA.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Bizde ailecek oradaydık güzel bir fuardı insan hepsinden almak istiyor ama en çok güllere bayıldık ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Ağaç Dostu.
|
%99 Cumartesileri çalıştığım için bugüne kadar hiçbir ağaçlar.net toplantısına ya da ağaçlar.net'in olduğu bir etkinliğe katılamamıştım. Kısmet bugüneymiş. İlk defa tanıştığım büyüklerimle çok güzel ve keyifli bir gün geçirdim. Herkese çok çok teşekkür ediyorum. Aslında fotoğrafları buraya yüklerim düşüncesi ile çekmemiştim. Bu yüzden kimisini o kadar güzel çekememişim. Bazılarının da ne olduğunu ben bilmiyorum. Bu yüzden de isim isim yazamayacağım. ![]() IMG_8139.jpg IMG_8140.jpg IMG_8141.jpg IMG_8142.jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-09-2012
|
katılan arkadaşlar sizden bir isteğim olacak fuara katılıp fotoğraf çekenler bu sayfaya atabilir mi ben gidemedim maalesef. katılmayı o kadar çok istiyordum ki ama ailem izin vermedi o kadar yolu tek başıma gelmeme.üzgünüm ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
Ağaç Dostu.
|
Sanırım bu güzel çiçek Turnagagası / Starliçe (Strelitzia regina). |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Ağaç Dostu.
|
Rengarenk yeşilin tonlarında dikey bahçe örnekleri. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Ağaç Dostu.
|
Bir başka rengarenk dikey bahçe örneği. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Ağaç Dostu.
|
Güler Abla, ''Bu zeminden nasıl masa yaparım?'' ın hesaplarını yaparken... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Ağaç Dostu.
|
Güzel bir ahşap yapı. Tam da bağ evi yapmalık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Ağaç Dostu.
|
Dünya güzelleri... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Ağaç Dostu.
|
Başka güzeller... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Ağaç Dostu.
|
Sondaki çilli de bambaşka... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Ağaç Dostu.
|
Bunlar da başka güzel... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Ağaç Dostu.
|
Bunların resmini daha güzel çekebilirmişim. Yazık olmuş bu güzellere... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Ağaç Dostu.
|
Siklamen (Cyclamen) ve rengarenk laleler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Ağaç Dostu.
|
Son olarak farklı bir çalışma daha. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili bahçedenn; Aslında seninle hep birlikteydik. Ama benim makine ile grup fotoğraflarımız hep sen çekmişsin. Bu nedenle sen hiç bir fotoğraf karesinde yoksun! Hiç düşünmemişim. İnan üzüldüm. ![]() Aslında büyük bir boşluğu doldurdun. Bizde olmayan bir çok kareyi sen yakalamışsın. Böylece gelemeyen arkadaşlarımız daha bir memnun olmuşlardır. Ellerine sağlık. Yine görüşmek dileğiyle. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#205 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-07-2013
|
Alıntı:
Özellikle orkidelerle ilgileniyordum ben, phal cinsi dışında sanırım yok gibi geldi bana. Bir de satışı oldu mu, fiyatları ne kadardı, alan oldu mu, bilgi verirseniz sevinirim. tekrar teşekkürler ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#206 | |
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#207 | |
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
![]() Ben fuara cumartesi günü gitmiştim. O gün de fuarda satış yoktu. Güler Abla ''Satışlar pazar günü saat 14.00 den sonra başlayacakmış ama benim beğendiğim hangi standa gidip ayırtmak istediysem de bütün standın toptan satışının yapıldığını söylediler.'' diye bir paylaşımda bulunmuştu. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-09-2012
|
çok güzeller ya böyle bir fuara katılmadığım için çok üzgünüm ![]() sevgili ağaçlar net üyeleri teşekkür ederim o güzel görüntüleri bizlerle de paylaştığınız için |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-03-2010
|
Kamelyavadisi 2013
Merhaba; Bende İstanbul Çiçek Fuarını gezdim. Gerçekten farklı güzellikler ve çalışmalara şahit oldum. Her şey çok güzeldi. Daha önce böyle bir organizasyondan haberim olmadığı için ağaçlar.net dostlarıyla karşılaşamadım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|