![]() |
|
![]() |
#152 |
Ağaç Dostu
|
Bu gün fuar alanındaydık, ancak bu saatlerde eve gelebildik. Yorulduk ama değdi gerçekten. Sayın Mine hanımın standını bulduk fakat biraz geciktiğimiz için diğer ağaçlar.net üye arkadaşlara rastlayamadık. Birkaç fotoğraf ben ekleyeyim pek iyi çıkmadı fotoğraflar fakat yine de bir fikir verebilir. Fuar2013 (1).jpg Orkideler baş döndürücüydü Fuar2013 (2).jpg Topiary sanatı ile ligustrum kullanılarak yapılmış cami Fuar2013 (3).jpg Mine hanımın standı Fuar2013 (5).jpg Solda sayın evdecicek ve sağda eşim, teneke adam da pek hoş duruyor(saksılardan yapılmış) Fuar2013 (6).jpg Ben ve eşim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Ağaç Dostu
|
Devam edelim... Fuar2013 (7).jpg Pomza taşı ile harç yapılarak kullanılan duvar saksılıklar Fuar2013 (8).jpg Dikey bahçelerden esinlenerek canıl bitkilerle yapılmış duvar süsleri Fuar2013 (9).jpg Canlı bitkiler kullanılarak yapılmış yeşil saat Fuar2013 (10).jpg Yine canıl bitkilerle duvarlık yazı Fuar2013 (12).jpg Topiary ile yapılmış bir başka çalışma |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Ağaç Dostu
|
Devam... Fuar2013 (14).jpg Stand girişine dikkat, limon sarmaşık ve meyveleri Fuar2013 (15).jpg Çok yaşlı Zeytin ağacı, kaç yaşındadır bilmiyorum Fuar2013 (16).jpg Meyve ağacı tepe kısmı kare şekline çevrilmiş Fuar2013 (17).jpg Minik sukkulent topluluğu Fuar2013 (18).jpg Çiçeklerle yapılmış karma aranjman |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Ağaç Dostu
|
Devam.. Fuar2013 (19).jpg Begonvil ortada Fuar2013 (21).jpg Mandevilla'ya benzettim ama! Fuar2013 (22).jpg Renkli ağaç kabukları Fuar2013 (23).jpg Linaria Fuar2013 (24).jpg Minik yıldızpatılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Ağaç Dostu
|
Devam edelim... Fuar2013 (25).jpg Taş ve demir buluşması ![]() Fuar2013 (26).jpg Yine bir başka Topiary Fuar2013 (27).jpg Pek net değil, karşı taraftan güçlü ışıklar etkiliyor yine bir ilginç örnek Fuar2013 (28).jpg Bir başka güzel örnek fikir Fuar2013 (30).jpg Laleler diyarı Asya Lale(Konyadan) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Ağaç Dostu
|
Birkaç tane daha poz.. Fuar2013 (31).jpg Asya Lale standında Sümbül soğanı su dolu cam şişe içerisinde köklerini salmış, Sümbülün dip tarafı suya değmiyor, soğan aldığı nem ile köklerini suya daldırmış. Fuar2013 (32).jpg Asya Lale semazeni yerleştirmiş Fuar2013 (33).jpg Yıllanmış bonzailer Fuar2013 (34).jpg Bakın kaç yaşında Fuar2013 (35).jpg Bu da bir başkası, çok mükemmel çalışmalar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#158 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-10-2013
|
Tüm arkadaşları ellerine sağlık.Teşekkürler.Ayaklarınıza sağlık.Sizlerin sayesinde bizde gitmek isteyip de gidemediğimiz fuarları geziyoruz.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-07-2013
|
Sn Yaylaci ve Eşi hanımefendi ile beraber gezdik fuari ve beraber geri döndük. Benim icin cok guzel bir gundu. Sn.Yaylaci ve Eşi hanimefendiye cok teşekkür ederim. Ayrica Mine hanimada teşekkür ederiz çok sicak karsiladi bizi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#162 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-05-2013
|
Aman Allahım!! Profil okumayan biri olarak sayın evdecıcek ve sayın Yaylaci'yi bayan sanıyordum. Her iki üye arkadaşımız da erkek imiş!! Bunu neden yazdığıma gelince; yukarıdaki sayın Yaylaci'nın paylaştığı fotoğraflara bakıp bakıp "yazım hatası var herhalde" diye düşünmüştüm ancak şimdi anladım ![]() Not:Acaba Milii fotoğrafı çeken oldu mu? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-09-2008
|
Fotoğraf paylaşımları yapanların eline sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
Ağaç Dostu
|
Diğer fotoğraflar için acele ve kısa bir çalışma yaptım, sayın Mine hanım ile çektirdiğimiz fotoğrafı buraya eklememek olmaz. 20131130_132051.jpg Soldan sağa evdedcicek, bendeniz yaylacı, Mine hanım ve eşim 20131130_150354_düzenlendi-1.jpg İlginç bir fikir, boyalı kaktüsler 20131130_151807d.jpg Bonsai takımı 20131130_153741d.jpg Orkide takımı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#166 |
Moderatör
|
http://www.agaclar.net/forum/1225250-post163.htm Bu sabah saat 10.25 de fuardaydım. Önce Mine Hanım'ın standına uğradık daha sonra da dün gezemediğim 9 ve 10 numaralı bölümleri gezdim. Bir tek standta Euphorbia milii gördüm. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#167 |
Moderatör
|
Bir iki brugmansia gördüm ki devasa. Boyları 4 m den fazlaydı. Standın çatısına değiyordu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Moderatör
|
Dün dolaşırken bizlere satışın bugün yapılacağını söylemişlerdi. Ben de hem Mine Hanım'ı görmek hem de bir iki parça birşey alırım ümidi ile tekrar gittim. Satışlar saat 14.00 den sonra başlayacakmış ama benim beğendiğim hangi standa gidip ayırtmak istediysem de bütün standın toptan satışının yapıldığını söylediler. Örneğin, aklım bu ortancalarda kaldı, ama satışları yok, bütün tırdaki çiçekler toptan satılmış. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#169 |
Moderatör
|
Dış mekan açelyalarının olduğu bir İtalyan firması da satış yapmadı. Ancak adres olarak Tarabyadaki Yeşil Vadi ile çalıştıklarını, orada bulabileceğimi söylediler. Fotoğraf makinemin pili bittiği için onları fotoğraflayamadım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#170 |
Ağaç Dostu
|
Bütün fotoğraflar için çok teşekkür ederiz, güzel fikirler edinmiş olduk sayenizde. Gece iyice uykum geldiğinde camlı zemini evde uygulayabilir miyim diye düşünmeye başlamıştım ki artık uyumam gerektiğini anladım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#171 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Bu arada, biraz bastırınca dün de satış yapıyorlardı. Ben bir tane Picea glauca aldım. Kumkuatlarla Calamondinlerde de gözüm kaldı ama arabasız gelmiştik. Taşıma sorunundan dolayı alamadım ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-05-2013
|
Güler Hanım çok teşekkür ederim. Demek gelsemde alamayacakmışım Milii. Sayenizde gezmiş kadar olduk. Tüm fotoğraf ekleyenlere teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#173 |
Moderatör
|
Dün kesme gül satan bir reyondan 3 tane gül aldım. Birini tekin Bey ile çelik yapmak üzere bölüştük. 2 tanesini de kızıma hediye götürdüm. Benim boyum 1.65 idi ama yaşım ilerleyince kısalmışım şimdi 1.62 geliyorum. Güllerin boyuna bakar mısınız, üstelik ayağımda hafif topuklu terlik de var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Moderatör
|
Sayın dınozor, benim de aklım kaldı ...... ve ben yürüme yolu yapamasam da böyle bir masa yapabilirim diye düşünüyorum. Düşünsenize balkonda böyle bir masa ne şık olur. Üzerine örtü koymakdan da kurtuluruz. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Ağaçsever
|
Pes artık ,dalları bu kadar uzunsa bitkinin kendi gövdesi ve büyüklüğü ne kadar acaba.Sn Güler Hanım merhabalar,dün kaktüs ve sukulent resmi çekebilirsem yükleyeceğim demiştiniz. Çekebildiniz mi.Bu arada güller le çok güzel çıkmışsınız.İyi akşamlar.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
Ağaçsever
|
Sn Güler Hanım Fuar genel durumu nasıldı .Ben sanki katılımın geçen seneye göre daha az olduğunu gördüm.Resimlerden geçen seneki resimleri inceledim birde sizin resim çekildiğiniz alanlarda çok insan kalabalığı yok gibi geldi.Bir de bitki ve çiçek konusunda geçen senelere göre nasıldı? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
Moderatör
|
Ben geçen sene gidememiştim de evvelki sene gitmiştim diye hatırlıyorum ama bu sene ben beğendim. Katılım da çoktu ve çok bitki vardı. Alan çok genişti, Mine Hanımla konuştuğumuzda ilk iki gün daha ziyade bu konunun ticaretini yapanlar gelmiş, bağlantı yapmışlar. Cumartesi-Pazar günü de daha ziyade ziyaretçiler gelmişler. Ben dün de gittim bu gün de. Dün bayağı kalabalıktı, bugün daha erken ayrıldığım için yorum yapamıyorum. Tabii bunlar benim düşüncelerim, fuarı zayıf bulanlar da olmuştur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Paylasimlar çok güzel Biz gidemiyenler için biraz daha resim bekliyoruz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |