![]() |
|
![]() |
#121 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 19-02-2013
|
Ben de gelmek istiyorum ne yapacağım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 19-02-2013
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Ağaç Dostu
|
Ben saat 09.30 gibi Sn.Malinayi Uskudardan alacagim.Beyoglunda atelyede ufak bir isim var.Sonra saat 11.00 gibi Fuarda olacagiz.. Arabada 2 kisilik yerim var..Fakat, zaman kisitlamam var.. Gelmek isteyen varmi ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Ağaç Dostu
|
Ben ve eşim de saat 10 civarında Gayrettepe den yakın arkadaşımız bir üyemizi alıp E5 yolu ile fuara ulaşmayı düşünüyoruz. Elimdeki 30 adedin üzerindeki davetiyeyi kabul ederlerse kapıda bulunan görevlilere teslim ederek ağaçlar net den gelen arkadaşlara ulaştırmasını isteyeceğim. Eğer kabul etmezler ise tam saat 11 ve tam saat 12 de kapıya gelip o sırada gelmiş arkadaşların davetiye ile girmelerini sağlamayı düşünüyorum. Ben de davetiye talebi olan ve özelime yazan arkadaşlara telefonumu vereceğim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 11-06-2012
|
İyi akşamlar; Bugün fuara gittim, inanılmaz keyifli bir gün oldu ben ve eşim için. Avrasya’nın bitki ve peyzaj sektöründe düzenlenen en büyük uluslararası*fuarı olmasından dolayi çiçek, ağaç çeşitleri oldukça fazla ve hepsi birbirinden güzel 3 saat boyunca dolu dolu dolaştım, akıllı saksılar, dikey bahceler nasıl anlatsamki bilemiyorum. Tek problem hiç cicek alamamam oldu aklım kaldı pazar günü satış yapılacağı söylendi, güzel bir gündü gitmek isteyenlere bir tavsiye rahat bir ayakkabı giyin dolaşacak çok stant var. Mine hanıma yardımlarından dolayı tekrar teşekkür ederim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Ağaç Dostu
|
Bu sabah 11.00 de, fuarda idik. Listede adı olan bir çok arkadaşımızla girişte karşılaşıp, bir süre sohbet ettik. sonra küçük gruplar halinde gezdik. Üç kocaman salon. Doğal olarak birbirimizle karşılaşamadıklarımızda oldu. Bu arada listede adı olmayıp, gelen arkadaşlarımızla da karşılaştıklarımız oldu. Sohbet tatlı geldi. Bu yüzden çok fazla fotoğraf çekmeye vakit kalmadı. Çekebildiklerimi yayınlıyorum. Girişteki Zeytin ağaçları çok ilginç. Birisi görülmemiş bir boyda! Diğeri de o denli yaşlı. 01-001.jpg 03-003.jpg Bize de önünde poz vermek düştü. 04-004.jpg Remzi Sarıoğlu, Yusuf Bey, Ben ve Nevzat Bey. Ortancalar. 09-009.jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Ağaç Dostu
|
Saksılar. 10-010.jpg 11-011.jpg 12-012.jpg Harcına ponza taşı konularak hafifletilmiş set üstü saksılar. 14-014.jpg 15-015.jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Ağaç Dostu
|
Dikey bahçe örnekleri. 17-017.jpg Kolay çim döşeme örneği. 18-018.jpg 23-023.jpg Tohum ve gübre iki katın arasında. İnce bir rulo halı gibi. Metre kare işi satılıyor. 25-025.jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-09-2008
|
Daha önceden haberim olsaydı ben de gelmek isterdim. Aklım kaldı. Güler Hanım'ın arabasında yer de varmış ki ben de Gayrettepe'de oturuyorum. Neyse... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Ağaç Dostu
|
Topiary sanatında sınır yok...Şimdi de cami maketleri kullanılmış. 26-026.jpg 27-027.jpg 28-028.jpg 30-030.jpg 39-040.jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 03-03-2011
|
Sayın Orhan Özbilgiç, paylaşımlarınız için teşekkür ederim. İyiki varsınız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Mine Pakkaner'in standının önünde, birlikte. 54-055.jpg Sayın Hozat ve Güler Hanım. 58-059.jpg Orkideler çok güzeldiler. 59-060.jpg 60-061.jpg 68-069.jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Ağaç Dostu
|
Dikey Bahçeye bir başka örnek. 71-072.jpg 72-073.jpg Renk renk begonviller. 77-078.jpg Altı çiçeklik, üstü cam yol. 79-080.jpg 80-081.jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Moderatör
|
Oooo ne güzel Orhan Özbilgiç erkenden evde olmuş. Trafik... trafik canıma okudu. Unutmuşum İstanbul trafiğini ve ancak eve gelebildim. Arkadaşlarla buluşmak hele tanımadıklarımızı tanımak büyük keyif verdi. Pek çok agaclar.net üyesi vardı ve sohbet güzeldi. Mine Hanım'ın standın biraz oturup sonra turladık. Koskoca yerde sık sık da birbirimizi kaybettik. Mine Hanım'ın standı. Mine Hanım, Tekin ve malina. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Moderatör
|
Beraberce dolaştık. Arkadaşımız bahcedenn, Eser İlhan ve eşi Necdet Bey, ben ve hozat. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Moderatör
|
Aklımın uçtuğu orkide standlarından biri. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Moderatör
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Moderatör
|
Böyle bir yürüyüş yolum olmasını ne çok isterdim. Alt zeminde çiçekler.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Moderatör
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Moderatör
|
Aaaaa onca kaktüs arasında hiç kaktüs fotoğrafı çekmemişim, offf şimdi kaktüs ve sukulentçi arkadaşlar darılacaklar. Neyse, bugün satış yoktu, yarın olacak ama. Ben de yarın inşallah saat 10.00 da yine oradayım bu sefer kaktüs fotoğrafı çekmeye gayret ederim..... dermişim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Ağaç Dostu
|
Fuar girişinde tüm ağaçlar.net üyeleri yeni gelecek arkadaşları da bekleyerek toplandık. Davetiye sahiplerinin kuyruğu çok uzun olduğundan saat 12 ye kadar beklemiş olduk. Tüm arkadaşların önceliği Mine Pakkaner hanımın standını aramak ve kendisi ile görüşmek oldu. En azından bizim. Saksı adamı çok şirindi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Ağaç Dostu
|
Yazıya başladığımda ilk yazacağım diye sevinmiştim. Ben fotoğrafları düzenleyip bitirene kadar Orhan bey ve Güler hanım çok güzel fotoğraflarını yerleştirmişler bile ![]() Benim fotoğraflar çok genel ve zevksiz gelecek size ama, en azından Güler hanımın çekemedim dediği kaktüs ve sukulent fotoğraflarından birkaç tane mevcut ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|