![]() |
|
![]() |
#271 |
Ağaç Dostu
|
Ve deliliğimizin tescillendiği anlar... Hiç çiçeğimiz yokmuş gibi nasıl da saldırıyoruz! Beni unutanlara teessüflerimle... ![]() IMG_4165.jpg IMG_4166.jpg IMG_4167.jpg Fotoğraflarımıza renk katan papağanın Uçurtma122'nin başının üzerinde yeri varmış meğerse! IMG_4171.jpg IMG_4172.jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Ağaç Dostu.
|
ağaçlar net sait abat toplantısı 2 kasım 2013
Şimdi bir sürü şeyler yazacaktım, vazgeçtim hemen resimlerimi yüklüyorum onlar konuşsun. Ama resimler teşekkür edemez ki? O zaman sn loveforlife ve toplantıda emeği geçenlere ve zahmet edip katılanlara teşekkür ederiz! Darısı benim başıma??!! Şimdi resimler: |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Ağaç Dostu
|
Sonunda sıra geldi Ekerler roses'a... Baharda olsaydı üretimdeki güllerini bu şekilde de görebilecektik ama... xxx genel xxx (44).jpg xxx genel xxx (49).jpg Bulabildiğimizle yetinmek durumunda kaldık... IMG_4178.jpg IMG_4181.jpg IMG_4183.jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#278 |
Ağaç Dostu
|
Güllerin içinde güzel yürekli insanlar... IMG_4177.jpg IMG_4184.jpg IMG_4191.jpg IMG_4175.jpg IMG_4190.jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#279 |
Ağaç Dostu
|
Yine güzel bir buluşma gerçekleşmiş. Ortamın sıcaklığı fotoğraflardan belli oluyor. Biz katılamayanlar fotoğraflarla avunuyoruz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#280 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-07-2013
|
Loveforlife abla; Senin sayende çok güzel bir toplantı oldu.Her şey çok harikaydı çok teşekkür ederim.Bir sonraki Bursa toplantısını dört gözle bekleyeceğim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Ağaç Dostu
|
Ve veda vakti... Ama hiçbir zaman gerçek anlamda veda değil! Yepyeni dostlukların temellerinin atıldığı, var olanlarının daha da pekiştiği harika bir gündü... Agaclar.net çatısı altında nice güzel günlerde nice gizel payşaşımlar dilerim. Beni kırmayarak uzak yollardan kalkıp gelen, yüreğinin tüm güzelliğinin yanısıra paylaşımlarıyla da mutlu eden tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Dedim ya, "iyi ki yaşamışım bunca heyecanı!" Sonunda mutluluğu görebiliyorsan baktığın gözlerde, her şeye değer... Bu noktada başta bizim bir araya gelmemize vesile olan site kurucumuz Malina olmak üzere, yanımızda olan olamayan tüm dostlara desteklerini esirgemedikleri için teşekkür ederim. İzmir'den kargo ile kocaman bir paket göndererek elindeki çelikleri paylaşan, ayrıca gün içinde de arayan Sevgili Jezebel'e ve telefonla arayarak sürekli destek veren Sevgili Sdurul'un isimlerini bu noktada yad etmeden duramayacağım elbette... IMG_4207.jpg Ne dedik? Tarih değil önemli olan, önemli olan birliktelik... Daima beraber olmak dileğiyle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#283 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili ağaçlar.net üyeleri hepiniz harikasınız; sizlere maşallah!.. Şansınıza çok şükür hava da güzel idi, fotoğraflardan da belli ki çok güzel bir gün geçmiş... Genelde sorsalar bugün ayı kaçı diye bana genelde de ne bileyim 4'ü mü 20'si mi pek bilmem, ama bugün sorulduğunda emin bir şekilde 2 Kasım Cumartesi dedim, zira orada olamasam da kalbim 2 Kasım ve Bursa'da sizlerle idi. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#284 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Eve şimdi girdim. Bursa da yumduğum gözümü, Ereğli de açmışım ![]() Yorucu ama harika bir gündü. Emeği geçen tüm dostlara teşekkür ediyorum. Arkası yarın ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Ağaç Dostu
|
Cok guzel bir organizasyondu. Emeği gecenlere ve ozellikle Loveforlife'a cok tesekkurler. ![]() Nick isminden tanidiğimiz, alısveris yaptiğimiz sizlerle yanyana olmak cok guzeldi Simdi sıra bir eğitim seminerinde ![]() Selamlarımla |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#286 |
Ağaç Dostu
|
Bursa toplantısıın yorgun fakat mutlu yolcuları. Güzel bir yolculuktan sonra hepiniz evlerinize kavuştunuz. Dinlendiniz. Bugün de fotoğrafları incelersiniz her halde. Hepinize selamlar, sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
Ağaç Dostu
|
Çok güzel insanlar çok özel mekanda çok mutlu görünüyorlar. İstanbul'da olsaydım bu toplantıyı asla kaçırmazdım, ne var ki çok uzaklardayım ![]() Tanıdık yüzleri mutlu görmek gülümsetiyor beni, bu da bana yetiyor, tabii şimdilik ![]() Amaaa... Eker gül serasını gezen dostları çoook kıskandım(aramızda kalsın), İstanbul çiçek fuarındaki gezimizde güllerine hayran kalmıştım. Toplantıya emeği geçen ve katılan tüm dostları kutluyorum, harikasınız... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#288 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 29-06-2007
|
kahvaltıya emeği geçenlere LOVEFORLİFE Teşekkurler...
teşekkürler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Ağaçsever
|
emeği geçenlere teşekkurler...
dostlara selamlar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#290 |
Ağaçsever
|
selamlar...
gülen yüzler.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Ağaçsever
|
Ekerlerroses firmasına özel teşekkurler...
Harika bir firma ve çok güler yüzlü ve sevimli personelleri var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#292 |
Ağaçsever
|
üzümsü bitkiler üzerine eğitim aldık
Gerçektende böğürtlen, ahududu, üzüm,çilek vs. üzerine çok güzel bilgiler aldık ve önce ahmet abimize ve bilgileri veren emekli astsubay abimize çok teşekkurler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Ağaçsever
|
Loveforlife neslihan'a özel teşekkur ederim.
BU GÜZEL İNSANLARIN BİR ARAYA GELMESİNİ SAĞLAYAN LOVEFORLİFE NESLİHAN'A GÜLEN YÜZÜ, YARDIMSEVERLİĞİ VE PAYLAŞIMCILIĞI İÇİN SONSUZ TEŞEKKUR EDİYORUM. DÜN ORADA TANIŞTIĞIM VEYA TANIŞMAYA FIRSAT BULAMADIĞIM BÜTÜN GÜLERYÜZLÜ ağaclar.net ÜYESİ DOSTLARIMIZLA YİNE BİR ARAYA GELMEK İÇİN GÜN SAYMAYA BAŞLADIM BİLE. NESLİHAN HANIMIN HARİCİNDE; BU SİTENİN KURUCULARINA, GÜLER ABLAMIZA,SAİTABAT KÖYÜ KADINLAR DERNEĞİNE,EKERLERROSES FİRMASINA VE MESAFE GÖZETMEKSİZİN GELEN HERKESE ÇOK TEŞEKKURLER... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#294 |
Ağaç Dostu
|
7:30'da güneşli bir günde yola çıktık. Bozüyük'den sonra koyu yeşil, turuncu, sarı renklerinin hakim olduğu ağaçlarla dolu tepelerin arasından geçen bir yolla İnegöl'e geldik. İnegöl'de güneşi kaybettik. ![]() ![]() Çoğunluk bizden önce gelip kahvaltıya başlamıştı. Hem yol yorgunluğunu atıp dinlenmek için hem de acıktığımızdan hemen kahvaltımıza yumulduk. Kahvaltıdan sonra üst katta bir araya geldik; sohbetler yaptık. Vaktin nasıl geçtiğini yine anlayamadım. ![]() Bitki paylaşımı muhteşemdi, neler neler dağıtılmadı ki...Çalı, ağaç, kaktüs, sukulentler, salon bitkileri, soğanlılar, çok yıllık süs bitkileri, yararlı otlar, sebze tohumları, meyveler... Bitki paylaşımından sonra fotoğraflar çekildi, uzun bir konvoy oluşturup Ekerler'e vardık. Ekerler'de gül bahçesinde dolaştıktan sonra akşam güneşinin yumuşaklığında İnegöl - Bozüyük yolunun görselini içimize sindirerek, gün içinde yaşadığımız mutluluğu konuşa konuşa evimize döndük. ![]() Sevgili loveforlife, Sana, toplantıda emeği geçenlere, Bursa grubuna çok teşekkür ederim. Çok güzel bir gün geçirdik. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Ağaç Dostu
|
Misafirlerimizin pek çoğunu yolcu ettikten sonra birkaç arkadaşımızla üzümsülerle özel olarak ilgilenen ve onların satışını yapan yaşlı bir amcamızı ziyaret ettik. Sahip oldu bilgi ve bitki birikimiyle hayranlık uyandıran bu amcadan uzun uzun bilgiler aldık. IMG_4200.jpg IMG_4201.jpg IMG_4202.jpg Fide almak isteyen arkadaşlarımız fidelerini de aldıktan günün yorgunluğuyla evlerimize döndük ama doğrusu benim aklım o harika goji berryde kaldı... IMG_4198.jpg IMG_4199.jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#296 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 08-05-2009
|
bu toplantıyı düzenleyen ve siz değerli dostlarla yan yana olmamızı sağlayan neslihan hanıma, levent beye, hasan beye ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunar ve katılan tüm dostlarla tanışmaktan dolayı mutlu olduğumuzu bilmenizi isterim.herşey için tekrar tekrar teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#297 |
Moderatör
|
Sabah erken bir saatte loveforlife'ı arayarak nasıl olduğunu sordum. Beklediğim cevap anında geldi; hiç uyumadım ki Güler abla. Bu güzel toplantı telâşı da bitti artık, umarım şimdi güzel bir duş alıp, ayaklarını da uzatarak hem dinlenir hem de sayfadaki fotoğrafları inceler, yazılanları keyifle okursun. Saat 07.30 da lilium ve eşi bize geldiler. Ben de heyecanlıydım o yüzden toplantıya götüreceklerimi akşamdan bagaja yerleştirmiştim hemen yola koyulduk. İki buçuk saat süren yolculuğumuzda Nagihan'ı biraz araba tuttu ama bizler sohbet ede ede geldik. Loveforlife'ın toplantı için seçtiği mekânı daha evvel görmemiştim, hayran kaldım. Saitabat köyü'nde Türkiye'nin ilk Köy Kadınları Derneği'nin kendi el emekleri ile hazırladıkları güzel ve lezzetli ürünleri doya doya yedik. Burası 2002 senesinde 9 tane ilkokul mezunu hanım tarafından kurulmuş. Tahsilimiz az deyip de köşelerinde oturmamış, memlekete de köye de kendimize de faydalı olalım diyerek imece usulu başlamışlar çalışmaya. Çok da başarı olmuşlar. Kuruculardan biri Hacer Hanım ile uzun uzun sohbet ettik, bilgi aldık. El emeği ile hazırladıkları ürünleri de satıyorlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#298 |
Moderatör
|
Safranbolu'nun büyük konaklarının büyük salonları gibi çok hoş bir mekândı. Her yer halı ile kaplı olduğundan hepimiz terliklerimizle dolaştık. Bütün ahşap tavanlar, sedirler ve sehpalar Safranbolu'da yaptırılmış. El oymalı çok hoştu. Koca koca sinilerde getirilen kahvaltılar bu sehpalara konuluyor, nostalji yaşanıyordu. Sedirlere tertemiz el işleri örtüler serilmiş, el işi yastıklarla süslenmişti. İnsana sanki evindeymiş hissini veren güzel bir atmosfer hazırlanmış. Ortadaki şömine etrafa hem ısı veriyor hem de mekâna uyumu sağlıyordu. Balkonda da rahatça oturup çayınızı sigaranızı içebilirdiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#299 |
Moderatör
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Moderatör
|
agaclar.net üyeleri aşağı salona inerek kahvaltımızı ettik. Bol bol yedik, bol bol fotoğraf çektik. Daha sonra üst salona gelerek sohbete başladık, kahvelerimizi içtik. Ortam o kadar güzeldi ki, bu satırları yazarken bile halâ yüzümde tebessüm beliriyor. Tanıdıklarımızla sarmaş dolaş olup birbirlerimize takılırken, yeni üyelere hoş geldiniz diyor onları da daha yakından tanımaya can atıyorduk. Sanaldan yazıştığımız ama yüzlerini görmediğimiz onca güzel insanla tanışmanın bana verdiği zevki anlatmam mümkün değil. " Ben kopstar'ım" diyen gencecik arkadaşı, "ben yeni üye yağmur'um" diyen pırıl pırıl yüzlü gülen gözleri görmenin verdiği hazzı nasıl anlatabilirim. Daha nice güzel yeni arkadaşla tanıştım. Her defasında " Aaaaa siz misiniz ipekböceği, bonjour40, m levent.aktan. Siz de Hasan Erk olmalısınız, siz de keskint.... diye diye dolaştım ortalarda. Uzun zamandır aramızda olmayan Uzman16, Selâhattin Hoca'yı, cemal.S ve kgursan'ı da görmenin keyfi de bir başkaydı. agaclar.net deyince akan sular duruyordu sanki, Müjgan'ı cemo'su, Üzüm'ü, tturt'u, OSMAN45'i, Sındırgılı'sı lilium'u onca yolu hiçe sayıp sabahın köründe yollara düşüyordu. Tabii bunda loveforlife'a duyulan büyük hatır payı da vardı. Ammaaa dostlar ben inanıyorum ki bir o kadar da tohum, çelik, çiçek soğanı almanın da isteği de yatıyordu. Ah ahh bir bilseniz neler vardı neler..... çok üzüldüm malina'dan video çekme kamerasını almadığıma. O anları fotoğrafla anlatmanın mümkünü yok. Bir yandan günebakan'ın eşinin sesi yükseliyor.." az kaldı sümbül teber soğanları... son 5 tane son 2 tane " derken başka bir ses duyuyorsunuz.." Aaaa bana kalmadı mı amaryllis soğanı?" Bir başkası " ben de istiyorum sarı sümbül soğanlarından, bana da atlas çeliği kaldı mı Güler abla?" Eşim diyor ki " siz kendinizi dağıtmış haldeyken etraftakilerin şaşkın şaşkın bakışlarını seyretmek de büyük keyifti. Dağııtımlar yapıldı, ganimetler çantalara, araba bagajlarına, poşetlere dolduruldu. Valla ben de çok şanslıydım bu arada. Hele Hasan Erk'in üzerinde kestanesi ile getirdiği kestane çeliği hem Oğuz'u hem de beni çok mutlu etti, binlerce teşekkür ederiz sevgili Hasan Erk. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|