agaclar.net üyeleri aşağı salona inerek kahvaltımızı ettik. Bol bol yedik, bol bol fotoğraf çektik.
Daha sonra üst salona gelerek sohbete başladık, kahvelerimizi içtik.
Ortam o kadar güzeldi ki, bu satırları yazarken bile halâ yüzümde tebessüm beliriyor.
Tanıdıklarımızla sarmaş dolaş olup birbirlerimize takılırken, yeni üyelere hoş geldiniz diyor onları da daha yakından tanımaya can atıyorduk.
Sanaldan yazıştığımız ama yüzlerini görmediğimiz onca güzel insanla tanışmanın bana verdiği zevki anlatmam mümkün değil.
" Ben kopstar'ım" diyen gencecik arkadaşı, "ben yeni üye yağmur'um" diyen pırıl pırıl yüzlü gülen gözleri görmenin verdiği hazzı nasıl anlatabilirim.
Daha nice güzel yeni arkadaşla tanıştım. Her defasında " Aaaaa siz misiniz ipekböceği, bonjour40, m levent.aktan. Siz de Hasan Erk olmalısınız, siz de keskint.... diye diye dolaştım ortalarda.
Uzun zamandır aramızda olmayan Uzman16, Selâhattin Hoca'yı, cemal.S ve kgursan'ı da görmenin keyfi de bir başkaydı.
agaclar.net deyince akan sular duruyordu sanki, Müjgan'ı cemo'su, Üzüm'ü, tturt'u, OSMAN45'i, Sındırgılı'sı lilium'u onca yolu hiçe sayıp sabahın köründe yollara düşüyordu.
Tabii bunda loveforlife'a duyulan büyük hatır payı da vardı.
Ammaaa dostlar ben inanıyorum ki bir o kadar da tohum, çelik, çiçek soğanı almanın da isteği de yatıyordu.
Ah ahh bir bilseniz neler vardı neler..... çok üzüldüm malina'dan video çekme kamerasını almadığıma. O anları fotoğrafla anlatmanın mümkünü yok.
Bir yandan günebakan'ın eşinin sesi yükseliyor.." az kaldı sümbül teber soğanları... son 5 tane son 2 tane " derken başka bir ses duyuyorsunuz.." Aaaa bana kalmadı mı amaryllis soğanı?"
Bir başkası " ben de istiyorum sarı sümbül soğanlarından, bana da atlas çeliği kaldı mı Güler abla?"
Eşim diyor ki " siz kendinizi dağıtmış haldeyken etraftakilerin şaşkın şaşkın bakışlarını seyretmek de büyük keyifti.
Dağııtımlar yapıldı, ganimetler çantalara, araba bagajlarına, poşetlere dolduruldu.
Valla ben de çok şanslıydım bu arada. Hele Hasan Erk'in üzerinde kestanesi ile getirdiği kestane çeliği hem Oğuz'u hem de beni çok mutlu etti, binlerce teşekkür ederiz sevgili Hasan Erk.