![]() |
|
![]() |
#151 |
Ağaç Dostu
|
Katılacağım diyen herkes katılmıştı...demek ki istenirse oluyormuş. Bundan sonraki toplantılarda da bekleriz. ![]() Daha önce benzer bir fuara katılmadığım için kıyaslayamayacağım ama iki kere turlayınca bitti. (Benim ilgimi daha önce görmediğim sinekkapanları çekti. Daha ufak olduklarını güşünüyordum ama todor söyleyince hatırladım, kurbağa bile yediklerine göre....) Böyle olunca fuardan 2 gibi ayrıldık ve bu yüzden papatyam ile görüşemedik. Sonra bir çay bahçesinde oturup sohbet ettik. Keyifli bir gündü. Çoğu kişi ile ilk kez görüştüğümüz halde tanıdık gibiydik. Burada geliştirilen sohbetlerin böyle de bir güzelliği oluyor. Bana iyi davrandılar, bu yüzden üyeliklerine şimdilik bir şey yapmayacağım. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Ağaç Dostu
|
Aybala o sinek kapanlarından alsaydınız keşke.. ![]() Yoksa bir gün ben, o sineği alıcam oradan (çok gözüme batıyor çokk) ![]() ![]() Sevgili arkadaşlar..Fuar maceranızın keyifli geçmiş olmasına çok sevindim. Başka organizasyonlarda görüşmek üzere inşallah.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Ağaç Dostu
|
İnanmıyorum. ![]() Reklam gibi olacak ama bizim balıkçı taifesinde,50-70 kişi arasında katılım oluyor. Demek ki burada biraz daha çalışmak gerekiyor, katılımı artırmak için. Bir de şeyyy, eehem, kem, küm, Üsküdar'dan hiç gelen olmadı mı? ![]() Oh! be, söyledim işte. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-09-2006
|
O hengamede sevgili Emekli ile ben bille tanıştım Mahir abi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#159 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
sayın praecox zannedersem ilk defa bir fuarda etobur bitkiler sergileniyordu...acaba hangi firmaydı ? Yine sayın aybala kapanların çok büyük olduğundan söz ediyor ...acaba giant vft miy di? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#160 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Kaybettik...
|
VFT'ler normal kışlık küçük kapanları ile bir köşeye alınmışlardı sanırım bugün A.M.Alabora (oyuncu) da satnda idi tahmini 3. yaşlarını yeni bitireceklerdi. Asıl ilginç olan tavanda asılı olan Nepenthes mirandalardı. bu northiana x maxima çaprazlaması sayesinde intermediate şartlarda en büyük ibrikleri oluşturan Nep. hybrididir. benim EB dışında ilgimi çeken yine yeşil vadi standında yine nep.lerin arasına serpiştirilmiş Davallia bullata idi. Bugün biz, ben ve "dortyuz" de orda idik sayın Şükran Ayalpın şıklığı ve zarifliği karşısında orda biraz dikildik ise de (sanırım Todor bey de sakalarını kesmemiş kim yanıltı ise bizi?) çekingenliğimizi yenip kendimizi tanıştırma inceliğini sergileyemedik. sonradan hararetli bir dolmabahçeye gitme tartışması bizi küçük çekingen çocuklar gibi ordan ayrılmamıza sebep oldu muhabbet koyuydu bozmak istemedik bir de ilk kez sanal alemden çıkıp da buyrun ben praecox diye el uzatmak da tuhaf geldi beni görüp (olası) tanıyanlar yanlış anlamasın. sadece o anda aşamadığımız, anlıyamadığımız bir utanma bariyeri oluştu, halbuki ben ve dortyuz de oraya tanışmak için gitmiştik. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#162 |
Ağaç Dostu
|
madem fuarda yok sayın praecox için bir citrus aurantifolia resmi ekleyeyim ![]() ![]() http://www.logees.com/prodinfo.asp?number=L2002-4K ![]() --key lime-- eklemişken votka-lime ikilisini es geçemem ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#164 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Duygulara saygım sonsuz. Kendi adıma, keşke tanışabilseydik diyorum. İnşallah bir başka sefere. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#166 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
benim lime çiçek açma evresinde ...( limonellam ise fazla gübre vermem nedeniyle kurudu ) bu arada efes pilsenin yeni çıkardığı tekila birasını meraklılarına öneririm..tuborg da çıkarmış ama tekilası az... hoşuma gitmedi... ![]() . |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#168 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#170 |
Ağaç Dostu
|
Bonsaici arkadaşların çok beğeneceğini tahmin ettiğim bazı bonsailer vardı. Ben anlamadığım halde bayıldım. Ya da anlamadığım için bayıldım. Bir kaç paket çiçek tohumu aldım. Fuar çok da görülesi bir yer değildi. Önemli olan bir araya gelmemize vesile olması idi. Çok da iyi oldu. Fuardan sonraki sohbetten kalkasım gelmedi açıkçası. 3:15 feribotu ile dönmeyi planlarken 19:30'a kaldım. O derece zevk aldım. Ayrıntılı resimler Lerdemir'in makinada kaldı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#171 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#172 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Jetonum, gece saat 2'de düştü, hem de kimse sallamadan, kendi kendine. ![]() Neyse şükür dedim, demek ki daha tam manasıyla bunamamışım. ![]() Ama kardeşim, kabul et ki benim kadar sende de kabahat var. Takma adını emekli koyup, sonra da filinta gibi(maşallah) karşımıza gelip Suat diye elini uzatınca, emekli ile Suat arasındaki münasebeti kuramamışım, o anda. Şuuraltımda, kendim gibi saçları ağarmış birini bekliyormuşum. Bir de üstüne, karşıya geçme , Göztepe ters kalır , muhabbetleri yaptığın insana, iki saat sonra niye tanışmadık, demek cezayı gerektirirdi tabii ama artık hatırladığıma göre cezamı kaldırabilir miyim? Lutfen. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#173 |
Ağaç Dostu
|
Estağfurullah Sn Balıkçı özür dilenecek bir durum yok ki ... İlk defa karşılaştık Hem fuar, hem tanışmak ...yoğunluktu tabi... Önemli olan dostluk kurabilmekti aramızda bunuda başardık zannediyorum ... Eğer özürdilemesi gereken biri varsa o da ben olmalıyım... Ben kendi adıma siz dostlarımı tanımaktan memnunum... :-) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#177 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Resimler ne alemde..Sabırsızlıkla bekliyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
Ağaç Dostu
|
Aşkolsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
agaclar.net
|
Al birini vur birine ![]() Tek başına olsanız anlıyacağım ama iki kişiymişsiniz. Biriniz diğerini arkasından itmeyi bile beceremedi mi? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
Kaybettik...
|
Haklısınız aslında belki de hiç yazmasam daha iyi olurdu. ancak yine de bir tür günah çıkartayım dedim. "mea culpa..." ![]() şimdi düşününce de yaptığım nezaketsizlik gibi algılanabilir. özür... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|