VFT'ler normal kışlık küçük kapanları ile bir köşeye alınmışlardı sanırım bugün A.M.Alabora (oyuncu) da satnda idi tahmini 3. yaşlarını yeni bitireceklerdi.
Asıl ilginç olan tavanda asılı olan Nepenthes mirandalardı. bu northiana x maxima çaprazlaması sayesinde intermediate şartlarda en büyük ibrikleri oluşturan Nep. hybrididir.
benim EB dışında ilgimi çeken yine yeşil vadi standında yine nep.lerin arasına serpiştirilmiş Davallia bullata idi.
Bugün biz, ben ve "dortyuz" de orda idik sayın Şükran Ayalpın şıklığı ve zarifliği karşısında orda biraz dikildik ise de (sanırım Todor bey de sakalarını kesmemiş kim yanıltı ise bizi?) çekingenliğimizi yenip kendimizi tanıştırma inceliğini sergileyemedik.
sonradan hararetli bir dolmabahçeye gitme tartışması bizi küçük çekingen çocuklar gibi ordan ayrılmamıza sebep oldu muhabbet koyuydu bozmak istemedik bir de ilk kez sanal alemden çıkıp da buyrun ben praecox diye el uzatmak da tuhaf geldi beni görüp (olası) tanıyanlar yanlış anlamasın. sadece o anda aşamadığımız, anlıyamadığımız bir utanma bariyeri oluştu, halbuki ben ve dortyuz de oraya tanışmak için gitmiştik.
|