![]() |
|
![]() |
#121 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-09-2006
|
Ağabey amma yaptın ha. Bizmi ihtiyarız yoksa gençlermi ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İşte öyle bir şey. ![]() Düzenleyen Balıkcı : 02-03-2007 saat 12:18 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Mecburen gelsin ve bizi toparlamaya uğraşsın diye. ![]() Hiç ses çıkmadı. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#125 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Hiç yaprağı yok, sadece dallar ve çiçekler değil mi? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yani, fuar bahane, dostluk şahane. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba ağaçlar.net.. Hımm demek Fuar iptal olmuş ![]() (Biri bir balon haber çıkarır, o haber döner tekrar ona gelirmiş. Sonra kendisi de inanırmış ya ) Ama sizde hiç mi hiç inanacak birine benzemiyorsunuz ![]() İptal olsa en çok ben sevinirdim herhalde ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Ağaç Dostu
|
Eğer bu ağaç , tahmin ettiğim gibi Magnolia Soulangiana ise Türkçesi saray lalesi. Lale ağacı ise "Liriodendron Tulipifera" imiş. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 14-02-2007
|
Merhaba, Eğer bir aksilik olmazsa ,yarın bende eşimle birlikte fuara gelmeği düşünüyoruz. Yeni üye olduğum için henüz hiç kimseyi tanımıyorum. Fuarı gezdikten sonra büyük bir ihtimalle Line Verde standında Eda'nı yanında olurum. Hepinizle tanışmak umuduyla, hoşça kalın. Nail Keser |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Ağaç Dostu
|
*** ***, Fuar Grubu dikkatine! Elimize ulaşan bilgilere göre Şerif Todor saç sakal tıraşı olmak üzere kasabaya inmiş. Bu yüzden nasılsa Todor'u efsane sakalından tanırız diye düşünenler yanılır. Todor'un sizi bulmasını istiyorsanız özel mesaj ile telefon numaralarınızı kendisine iletiniz. Teşekkürler. *** ***, Fuar Gru... €?$½&# !!! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#132 | |
Kaybettik...
|
Alıntı:
diğer liriodendron tulipifera (lale getiren, oluşturan) adı ile latincede benzerlik tanıdığından sanırım kavram kargaşası oldu. MSoulangianars.jpg |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 02-03-2007
|
selam ;ben aranıza bugun katıldım..Fuar hakkında bilginiz varmı on lın davetiye almak yeterlimi acaba ;çokteşekkür ederim.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Ağaç Dostu
|
Fuarda sürprizlere hazırlıklı olun. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-04-2006
|
Mahmut Bey yoksa ağaçlar net logolu şapka yaptırdınız da , onunla mı dolaşacaksınız? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu arada mesajlarında imla kurallarına biraz daha dikkat etmeni rica edeceğiz. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar şu anda yola çıkmak için hazırlıkların ilk aşamasındayım. 09:30 Yenikapı feribotuna yetişmeye çalışacağım. Eğer planladığımdan daha erken Taksim'de olursam Cafe Krepen'e uğramayı planlıyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Zaten fuara gitmiyorum, fuar bahane, dostluk şahane demiştim. Buyurun fuardan ilk resimler. Soldan sağa: Ferda Ülkümen, M.Mahir Ersin (Balıkçı), Nihal Ersin (balıkçının eşi) ve Şükran Ayalp. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Ağaç Dostu
|
Biz (resimdeki ekip) yukarıdaki kapıda kök salmaya uğraşırken, bir başka agaçlar.net takımı da fuarın alt kapısında ağaç olmakla meşgulmüş. ![]() Biz 35 dakika kadar bekleyip , beton zemine kök salamayacağımızı anlayınca beklemekten vazgeçip içeri girdik. Aşağıdakiler de öyle yapmış olmalı ki sonunda bir yerlerde karşılaştık. Katılan herkese teşekkür ederim. Onları tanıdığım için mutluyum. Not: Aybala, yan çizecek, gelmeyecek, demiştim ama bir de baktım gelmiş, altından bir çapanoğlu çıkmasa bari. ![]() Hani gelenlere ihraç filan gibi tehditler geldi kulağımın bir yanından da. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Ağaç Dostu
|
Dumanım tepemde . Resmen ateş almayamı geldin derler ya öyle bir fuar yaşadık bugün eşim ve ben. Merhaba hoşgeldinle bitti. Dolmabahçeye iniyorduk ,tam giriş yapacağım pılisler çevirdi. BJK taraftarı gösteri yapacakmış boşaltıyorlardı. Todor a haber verdim tekrar onların yanına dönmek istedim. Polis dönüş izni vermedi. Dolmabahçenin oralarda bir kaç atak daha yaptım u dönüşü yapıp tekrar fuar alanının orada ekibe ulaşayım diye yine polisten zılgıt yedim. O arada kendimi Barbaros bulvarında buldum. Sinir minir derken köpüre köpüre karşıda bulduk kendimizi. Neyse dedim epeydir eşime Beylerbeyi sözüm vardı. Havada muhteşemdi. Beylerbeyinde sahilde eski dostları ziyaret ettik ve eve döndük kös kös. Fuara katılan bütün dostlara,Hüseyin abi ye,Aybala ya ,Mahir abi ve eşine ,Ahmet Togay a,Emekli ye,Todor a ve katılan herkese teşekkür ederim. Sohbete yetişip katılamadım ama en azından fiziken insanları tanıdım.Şimdilik bu kadar. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Ağaç Dostu
|
İyi Akşamlar Doğa Dostları...Bana sorarsanız fuar macerası muhteşemdi...(fuarın kendisinden bahsetmiyorum)..Siz dostları tanıdığıma memnunum... :-) Umarım ki bu dostluklar uzun sürer...Ben kendi adıma Başta bu dostlukların olmasında en büyük katkısı olan "ağaçlar net ailesine" ve siz dostlarıma Teşekkür ederim... :-) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|