![]() |
|
![]() |
#92 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-12-2006
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Kih,kih, bu oyuna gelmeyelim ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Ağaç Dostu
|
Sn aybala söyledikleriniz çok doğru beni ikna ettiniz ...onca yol ...istanbulun insanı çileden çıkaran trafiği...uf...çok büyük yorgunluk...stres .... ben sizden yanayım ... gelin beraber FUAR'da arkadaşlara FUAR'a gelmemelerini söyliyelim...:-))) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Ağaç Dostu
|
Projeniz tuttu sn aybala. Arkadaşlar şimdiden ürktüler...her ihtimale karşı isterseniz ben önceden gidip kapıdaki arkadaşlardan "FUAR KAPALIDIR" diye yazı asmalarını rica ederim... Biz de rahat rahat fuarı gezer akşam da burada kavakları estiririz... :-) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 26-02-2007
|
Arkadaşlar araya girdim kusura bakmayın.Ben Adana dayım,gelme şansım yok.Gördüklerinizi anlatırsanız çok sevinirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Ağaç Dostu
|
Sn peyzaj1974 ...Gitmeyi çok arzu ediyorum...Eğer gidersem fotoğraf makinam ile gideceğim....Umarım renkli ve bol fotoğraflı bir sayfamız olur...****** site yöneticilerinin müsade ettiği ölçüde...izlenimlerimizi sizlere aktarabiliriz... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Kaybettik...
|
fuar ön gezim...
Kendi namıma sükutu hayal seramik üzeri rulo çim bol bol beyaz phalaenopsis 9-10 tane nepenthes miranda 5-6 tane dionaea 2 sarr hybridi. orkideleri için çam kabuğu arıyanlar yerlerden aşırabilir mi bilemem... ve citrus aurantifolia yine yok ama bolca cumquat.... yine de görmeye değer. Image046.jpg Image047.jpg Image048.jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
ahm10
Giriş Tarihi: 17-12-2006
|
Ben ilk defa fuara gideceğim. İstanbula yakın olmanın avantajı olarak bazı arkadaşlar fuarlara gitmiş olabilir. Fuarda ne zaman alışveriş oluyor ve satışlar dışarıya göre daha mı uygun gezen arkadaşlar var mı? Mesela perlit ,IBA bulunuyor mu? İçerde çalışan arkadaşlar var mı ? Bilgi verirlerse sevinirim. Bende gelmeyi düşünüyorum ancak eşimin sınavı ve hafta içi çalışma satleri düşündürüyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
-
Giriş Tarihi: 18-01-2007
|
![]() Peyzaj & Süs Bitkileri Fuarı 1-4 praecox sana katılmamak elde değil.buğün bende aynı görüntüyle karşılaştım ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-01-2007
|
Ben de bugün fuar'ı ziyaret ettim. Ben yetişkin zeytin arıyorum diye mi nedir, yaklaşık 4 farklı bölümde yetişkin heykel gibi zeytin ağaçları vardı. Hele girişte tam karşınıza gelen fidancıda bir zeytin ağacı vardı ki muhteşem. (2000 ytl ye satılmıştı). Daha fazla özellikle anlatmayayım ki ağzınızın tadı ile gezebilin. Ahmet Togay |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Ağaç Dostu
|
Stresli bir iş gününden sonra , rengarenk açelyaları , şakayıkları ,kamelyaları görünce benim içim açıldı. Ama kabul etmek lazım ki, konuyu iyi bilenleri kesmez. Linea Verde'den ücretsiz bahçe bitkileri cd'si aldım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-01-2007
|
Line Verde'den fidan ve ağaçlar konusunda fiyat bilgisi almaya çalıştınız mı? Çok güzel bir manolya vardı. Ben özellikle bu manolya için bayağı bir cebelleştim ama toptancı firmayız perakende için fiyat veremeyiz dediler. Genelde fuarda güzel manolyalar var. Bir de niçin Türkiye değil de İtalya da fidanlık pek anlayamadım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Ağaç Dostu
|
Yarın ki buluşma için öneri ve fikri olan var mı? Çoğumuz Todor'u biliyoruz birbirimizi tanımıyoruz birde Mahir Bey'in fotoğrafı var, ne yapabiliriz, telefonlarımızı mı versek özelden, fuara giriş kartı veriyorlar mı? veriyorlarsa AĞAÇLAR.NET yazdıralım, Arkadaşlar başka fikri gelen var mı? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|