![]() |
|
![]() |
#91 |
Ağaç Dostu
|
Toplantıya gelecek arkadaşlardan ricamdır. Kudret narı tohumu olan varsa, bana birkaç tohum getirebilirmi.? Eşimde, şeker hastalığı çıktı. Zeytinyağında bekletip içince (bitki tam olgunlaştığında) şeker hastalığına iyi geliyormuş. Denemek istedik bizde. Yarın sabah 5.30 otobüsü ile yola çıkıyoruz biz. Yalova da görüşmek dileğiyle, kalın sağlıcakla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2007
|
Merhabalar...! Şu anda hava YALOVADA yükseldi ve o kadar güzelki tam gezme havası. Yarın nasıl olur bilemiyorum ama GÜZEL OLACAK GÜZEL. Şimdi kamil beye emanetleri bıraktık gayfe içtik her şey yolunda. Saygıyla.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2007
|
Alıntı:
Sevgili cemo, Hiç evde uğraşma aktarlarda hazırı satılıyor. Ben evde denedim en az 6 ay bekletilmesi gerekiyor. Bende kudret narı vardı ama çok arsız çıktı her yerden fidesi çıktı birkaç sene sonra söktüm. Kolestrole de faydalıymış. Sevgiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 17-01-2013
|
Merhaba arkadaşlar,süs biberi tohumu kimde varsa rica etsem yarın getirirseniniz çok sevinirim sabah görüşmek dileğiyle kalın sağlıcakla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Ağaç Dostu.
|
Arkadaşlar ben hazırım. Sümbülleri toplanmak üzere sizleri bekliyor. Mıntıka temizliği tamam. kulübenin üzerindeki naylonu rüzgar yırttı ama tamir edemedim. En fazla biraz ıslanırsınız!! Akan yerlerin altına sahan-tencere koyacağım. CemalS, sağ olsun mangal getirdi. sabah hazır olacak, "Ateeeeş" emri gelince ateşe başlanacak.!! Sağ salim bir yolculuğunuz olsun. önemli Not: "Çiçek toplama!" işini Lütfen benzinliklerde hallediniz. Burası özellikle bayanlar için pek sıhhi değil. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 | |
Moderatör
|
Alıntı:
... ![]() Bu nasıl antlaşmaymış, sabahın beşinde kalktım baktım ki lâpa-lâpa kar yağıyor. Neyse arkadaşlar, siz üzülmeyin ben sıcak sıcak çıtır-bol susamlı simitleri alıp geliyorum. Hemen oradaki kahvede çayımızı da içer ısınırız. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Ağaç Dostu
|
Siz, yola ciktiginizda antlasma suresi basliyacakmis. Gonlum ve de kalbim sizlerle Beden olarak ta Ayakkabi atelyesinde ![]() Not; Sevgili CemalS`e guvenin, saat 7.27 yi gosteriyor Marmara denizinde hic bir kiprasma yok, (dalga yok ) Saglikla gidin ve saglikla donun... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-03-2011
|
Güzel bir gezi olacağına eminim. Fotoğraflarınızı bekliyor olacağız. Sevgiler selamlar efenim İşgünü olduğu için kendim gelemiyorum ama ruhum sizle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Ağaç Dostu.
|
Yalova sera gezisinden ilk mesaj benden olsun. Sağ olsun arkadaşlar yağmur altında benim fakirhaneye geldiler.Şeref verdiler. Benim ağzım kulaklarıma erdi. Zaten dünden hazırdım, mangalı da telefon emri ile ateşlemiştim. Sobamı da yaktım. Tamam sıcacık oturdular. Ama belli ki bana gelene kadar(Saat 14 30 da gelebildiler) biraz yorulmuşlar, ve de çok acıkmışlar. Hemen sucukları hallettik ki o sırada sinek uçsa sesi duyulurdu. Sessiz ve keyifle yemeklerini yediler. Resimler aşşağıda: |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-02-2013
|
Bugünkü Yalova gezimizin çok güzel geçmesinde katkıları olan herkese çok teşekkür ediyoruz. Mihmandarımız tam formundaydı. Resimden de belli değil mi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Ağaçsever
|
Yalova'ya indik ve turumuz başladı. Sayın Güler hanım çok güzel bir program yapmış. Bütün gün dolu dolu geçti. Teşekkürler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Ağaçsever
|
Devamı sonra |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Moderatör
|
Gezi heyecanı ile sabah 04.30 uyandım ki lâpa lâpa kar yağıyor. Daha da keyiflendim. Ehh cemal.S., benden zor kurtulursun artık dedim. Yukarısı ile anlaşacağını söylemişti. ![]() Hakikaten ancak bizim gibi deli olanların yapacağı bir sera gezisiydi, yağmur altında, sulukar altında, o sera senin, bu sera benim diyerek, dolaştık durduk. Var mıydı içinizde mutlu olmayan? Kahkahalar atıyor, birbirimize takılarak geziyorduk. Güzellikler arasında kendimizi de kaybetmiştik. Bana sorarsanız, çok keyif aldım.....sizlerle beraber olmanın da tadı bir başkaydı. Heyecan, vapurda başladı. Arabası ile bize katılanların eşliği ile konvoyumuz büyüdü. Mecidiyeköy'de buluştuk, belirlenen yerlerden arkadaşlarımızı da alarak Eskihisar'dan arabalı vapur ile Topçulara geçtik. Vapurdayız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Moderatör
|
Topçular'da inince Karamürsel'e doğru olan seraları dolaşmaya başladık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Moderatör
|
tturt," ben saksılarımı kaptım, kimseye vermem" mi diyor? ve seralardan görüntüler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-10-2011
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Moderatör
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-10-2011
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Moderatör
|
Hava gittikçe soğudu, haydi dedik kgursan'a gidelim. Sıcacık yere geldiğimizde sevgili kgursan yine bütün inceliğini göstermiş, çiçeklerle süslediği güzel sofrasını bizlere açmıştı. Mis gibi sümbüller, frezyalar masalarımızı süslemişti, her tabağın yanında-içinde nefis sümbüller, bizlere hoş geldiniz diyordu. Bu kadarla kalmamış sevgili kgursan kocaman bir tencere bulgur pilavı, Kemalpaşa tatlıları da hazırlamıştı. Mangaldaki ateşimiz iyice kor haline gelmiş, sucuklarımızı bekliyordu. Hemen kolları sıvadık, sucukları hazırladık, sağ olsun zarif beyler de bizler duman altında kalmayalım diye, sucuklarımızı pişirip, servis yaptılar. Afiyetle yedik de yedik. kgursan'ın ince zevki. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Moderatör
|
Gel de bu tabağı istemem de, diyebilir misin? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Moderatör
|
Afiyet olsun... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Moderatör
|
Yağmur gittikçe hızını arttırdı, her yerde gölcükler oluştu, ama kim aldırır..... Mangal başı keyfi de devam etmekte..... IMG_1103 (600 x 450).jpg IMG_1117 (600 x 450).jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Moderatör
|
Her tarafta yedik. Üşüyenler soba başını tercih etti, bazıları koli arasını. Bu arada kgursan da " ehhh be amma da yediler, bari fotoğraflayayım diyor sanki. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Moderatör
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Moderatör
|
Yemek faslımız bitince de bir grup arkadaş, sümbül toplamaya bir grup arkadaşımız da hemen yan komşudaki orkideleri görmeye gittik. cymbidiumlar harika....harikaydılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Moderatör
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Ağaç Dostu
|
Yine muhteşem bir geziydi, yağmur ve acımasız soğuğa rağmen. Ben bu minibüs gezilerine fena alıştım, öyle rahat ve sorunsuz oluyor ki, hiç bir şey keyfimizi bozamıyor ![]() Sevgili kgursan ve Güler'in yorumlarından anlamışsınızdır, ağaçlar.net ailesi olarak yeni güzellikleri birlikte keşfetmenin sevincini yaşıyoruz her seferinde. Sevgili kgursan, muhteşem ev sahipliğiniz için sonsuz teşekkürler ederiz. Sizin 'Fakirhane' diye isimlendirdiğiniz o güzel mekanda hepimizi kral ve kraliçeler gibi hissettirdiniz. Çok mutlu olduk, inceliğiniz bize kendimizi çok iyi hissettirdi. Sizi tanımaktan büyük keyif aldım. Değerli sera komşunuz Naim bey'e de gösterdiği ilgi ve incelik için ayrıca teşekkür ediyorum. Sevgili Cemal.S ve güzel eşine ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Mükemmel ev sahipliği yaptılar bize. Tam da çay saatinde Aysel hanım'ın hazırladığı çaylarımızı içtik. Sevgili dostlarım, sizlerle birlikte olmak çok güzeldi, biz kocaman bir aileyiz. Dönüş yolculuğumuz trafik yüzünden biraz sıkıntılı olsa da hepimiz evlerimize salimen ulaştık. Ben yine fotoğrafları yükleyemiyorum, bahsetmiştim, şu anda yazdığım bilgisayarın USB sinde sorun var, aktaramıyorum. Geç de olsa çektiğim kareleri ekleyeceğim. Yeni bir gezide yine hep birlikte olmayı diliyorum. Sevgilerimle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|