![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Kenan Kırca; Bahçenize misafir ettiniz,yeğeniniz de ınanılmaz,mükemmel bir evsahibiydi...Sizlere çok ama çok teşekkür ederiz.Şükrü Paşa anıtı na ,bu değerli insana vefa borcu olarak gitmek isterdik, ancak programın öncelikleri vardı,gerçi ben yol boyu söylendim gaddar bir öğretmen olarak,görmemiz gereken bir çok eseri göremedik diye.Umarım bir daha ki sefere )) |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-12-2011
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-10-2011
|
Sevgili dostlarım; Nevzat bey, Cemal. bey, Güne Bakan hanım , Perhan hanım, Fatma hanım,Adalet hanım, Müjgan hanım veeeee Güler hanım fotağraflar ve anlatımları ile geziyi o kadar güzel yorumlamışlarki daha iyisi olamaz, benim çektiğim fotağraflar bunların yanında sönük kalacağından dolayı yüklemedim özür dilerim, tekrar katılan ve gezide emeği geçen dostlara çok çok teşekkür ederim, umarım bunun devamını getiririz inşallah. Bizi davet eden Kenan Kırca bey'e ve meyve bahçesinde gerek budama konusunda bilgi aktaran gerekse kendi ürünü olan şarabından ikram ederek bizi misafir eden Ali bey'ede ayrıca teşekkür ederim. saygılar,sevgiler. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-02-2013
|
Sayın Ali Erkenciler bey ağaç budamasını yaptıktan sonra asma üst ve kök budamasını gösterdi. Budama bittiğnde asma bu şekli aldı. Bu güzel bilgiler gezimize renk kattı. Emeği geçenlere teşekkürler ediyoruz. Bu ekibin önü açıldı ve davetler almaya başladık. Darısı herkesin başına. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili Güler Hanım; emeğinize, paylaşımlarınıza teşekkürler, ellerinize sağlık. Erşey çok güzeldi be ya... Tadı kaldı damağımda be ya... Tekrar gidelim bir yerlere avamız olsun be ya... Sevgili Güler Hanım; sanırım sıra saraylarda. Topkapı Sarayı mesela!.. Sizler İstanbul'dan ayrılmadan toplanıp gidelim lütfen!.. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Ve ayrıca sevgili Güler Hanım; gezerken 'Meşguliyetle tedavi odası' na baktığımda ne ile meşgul oluyorlarmış acaba ki demiştim; nihayet sizin paylaşımınızda gördüm ve anlayabildim. Teşekkürler. Ama hâlâ orada tedavilerde kullanılan ve galiba 'Steteskop' dediğimiz şeyi çözebilmiş değilim.Ayrıca Selimiye Camii içersinde sevgili ankstel'in tanıyıp bizlere tanıtmış ve bizi de kendisine tanıtmış olduğu (ismi ne idi hâlâ bilmiyorum) zat_ı muhterem kişinin orada bulunuyor olması da bizim için çok güzel sürpriz ve şans idi. Zira her zaman orada bulunmaz imiş. Bizim şansımıza orada idi o gün. Bizlere yansattığı akustik, eko ses duyumu, tarihçesi hakkındaki anlatımı muhteşemdi, herkese nasip olmaz sanıyorum. Kısaca çook güzeldi çok; tadı damağımda kaldı. İnşallah hep birlikte tüm ağaçlar.net üyelerine tekrarı olsun diyorum. (Saray gezilerine de olsun inşallah.) |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 17-01-2013
|
Merhaba,güzel memleketimin güzel insanları nasılsınız,benki tatlı sevmiyen kişi o güzel dostluklar karşısında iki dilim tatlı yedim bea tekrar bir araya geleceğimiz günleri iple çekiyorum kalın sağlıcakla. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Cumhur abi çok bekledik gelirsin diye ama sen gelmedin mecburen senin sütlü nuriyeleri yemek zorunda kaldık yoksa yazık olacaktık güzelim tatlılara Çok teşekkür ederiz Güler abla![]() |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|