![]() |
|
![]() |
#241 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-12-2011
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#242 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Şaka şaka. Sizleri kıskanmadım desem yalan olur, çok güzel bir gezi olduğu her şeyi belli tüm katılan arkadaşları kutlarım. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#243 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2010
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#244 | |
Ağaç Dostu
|
Edirne Gezisi
Alıntı:
Ne diyeceğimi bilemiyorum. Zaten buraya cevap yazacak halde bile değilim. Hiç olmazsa teselli buldum. Arkadaşlar tatlıları yeniş. Hepinize selamlar, sevgiler, saygılar. Çok harika bir gezi olmuş. Sizler de harikasınız. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili Güler Hanım; emeğinize, paylaşımlarınıza teşekkürler, ellerinize sağlık. Erşey çok güzeldi be ya... Tadı kaldı damağımda be ya... Tekrar gidelim bir yerlere avamız olsun be ya... Sevgili Güler Hanım; sanırım sıra saraylarda. Topkapı Sarayı mesela!.. Sizler İstanbul'dan ayrılmadan toplanıp gidelim lütfen!.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Ve ayrıca sevgili Güler Hanım; gezerken 'Meşguliyetle tedavi odası' na baktığımda ne ile meşgul oluyorlarmış acaba ki demiştim; ![]() Ayrıca Selimiye Camii içersinde sevgili ankstel'in tanıyıp bizlere tanıtmış ve bizi de kendisine tanıtmış olduğu (ismi ne idi hâlâ bilmiyorum) zat_ı muhterem kişinin orada bulunuyor olması da bizim için çok güzel sürpriz ve şans idi. Zira her zaman orada bulunmaz imiş. Bizim şansımıza orada idi o gün. Bizlere yansattığı akustik, eko ses duyumu, tarihçesi hakkındaki anlatımı muhteşemdi, herkese nasip olmaz sanıyorum. Kısaca çook güzeldi çok; tadı damağımda kaldı. İnşallah hep birlikte tüm ağaçlar.net üyelerine tekrarı olsun diyorum. (Saray gezilerine de olsun inşallah.) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 17-01-2013
|
Merhaba,güzel memleketimin güzel insanları nasılsınız,benki tatlı sevmiyen kişi o güzel dostluklar karşısında iki dilim tatlı yedim bea tekrar bir araya geleceğimiz günleri iple çekiyorum kalın sağlıcakla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Cumhur abi çok bekledik gelirsin diye ama sen gelmedin mecburen senin sütlü nuriyeleri yemek zorunda kaldık yoksa yazık olacaktık güzelim tatlılara ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|