![]() |
|
|
|
#91 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-11-2006
|
Kütahya mı? Tavşanlı mı?
Acaba hangisine bilet almalıyım. Şİmdi Antalyada Buzlu firmasını buldum 24:00 Antalya hareket 6 saatte Kütahyada(malesef Tavşanlı yok) oluyorlarmış. Yani Ctesi saat 06:00 da kütahya otogarında olabilirim. Ancak buluşma tavşanlıdamı olacak? Bunu belirtirseniz ona göre değişik yol arayışlarına gireceğim... sevgilerle... |
|
|
|
|
|
#92 |
|
Ağaç Dostu
|
Trenle gelen arkadaşları Kütahya'dan alacağım. Onun için Kütahya uygun olur. Saati de uyuyor. Ankara'dan gelen arkadaşlar sabah 5,5- 6 gibi Kütahya'da olabileceklerse onlar da orada inebilirler. Hep beraber geliriz Tavşanlı'ya. |
|
|
|
|
|
#93 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgilerle... |
|
|
|
|
|
|
#95 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
-Ankara'dan gelen otobüs, saat 4.30-5.00 arasında Kütahya'da, 6.00 gibi de Tavşanlı'da oluyormuş. Kütahya'da inebiliriz. Selamlar. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#96 |
|
Ağaç Dostu
|
Bende o zaman Kütahya Seyahat'ten Cuma akşamı 24:00 için yer ayırtayım uygunsa .. |
|
|
|
|
|
#98 |
|
Ağaç Dostu
|
Liste son durum 1- 2- Yücel Özlem - Ank. 3- Aybala - İst. 4- Turunç- İst. 5- Turunuç'un eşi- İst. 6- Turunuç'un oğlu- İst. 7- Yasemin- İst. 8- Hasan Lalezar - Ank. 9- 10-Harbour of tears - Ant |
|
|
|
|
|
#99 |
|
Ağaç Dostu
|
-Sevgili Aybala, şaşı oldum... Mahmut'u bulamıyorum? Düzenleyen aybala : 23-01-2007 saat 23:43 Neden: Listeyi düzenledim |
|
|
|
|
|
#100 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#102 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Onun için Kütahya Seyahatten biletleri alamdıysanız Kütahya otogarında beklememek için saat 06.00 gibi Kütahya'da olacak başka bir firmadan bilet alsanız nasıl olur? Diğer türlü 1,5-2 saat kadar otogarda diğer arkadaşları beklemek zorunda kalacağız. |
|
|
|
|
|
|
#104 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
-Sizin önereceğiniz bir firma var mı? Daha geç Hareket eden bir otobüs bulamadım. |
|
|
|
|
|
|
#106 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
-Bulamaz isek de sizin o saate gelmeniz şart değil. Saat 6.00 gibi buluşabiliriz. |
|
|
|
|
|
|
#109 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-09-2006
|
Elde olmayan sebeplerden dolayı bu etkinliği başlatmamıza rağmen katılamamaktayım. Bütün katılımcı dostlardan özür dilerim.Çok üzgünüm. |
|
|
|
|
|
#110 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhabalar tekrar Ben Buzlu seyahat ile 27 ocak c.tesi sabahı 06:00 da Kütahya otogarında olacak şekilde biletimi aldım. Dönüş bileti almadım ve dönüş saatine Kütahyaya iner inmez karar vermeyi düşünüyorum. Sn yılmaz tahminimce soğuk oralar Soğuğa göre giyinip ve yedek kıyafet alıp geleceğim...Ayrıca yanımda her ihtimale karşı 1 takımda olata getireyim diyorum ama pek zamanımız olacak gibime gelmiyor. Fotoğraf makinem ve tiripodu ise mutlaka alacağım. Sevgilerle... |
|
|
|
|
|
#111 |
|
Ağaç Dostu
|
Yücel Bey'e biz sizi yendik yazdım ama İstanbul Grubu ortada yok. turunç ve yasemin sizde durum nedir? Ben otobüsle gitmeye karar verdim. Kütahya Seyahat'ten (Kütahyalılar) bilet alacağım. Saat 24:15 de kalkıp (Harem) 06:30 da Tavşanlı'da olan otobüsleri varmış. |
|
|
|
|
|
#113 |
|
Ağaç Dostu
|
Selamlar , sayımız gitgide azalıyor Hayırlısı... ![]() |
|