![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
-Sevgili Aybala, şaşı oldum... Mahmut'u bulamıyorum? Düzenleyen aybala : 23-01-2007 saat 22:43 Neden: Listeyi düzenledim |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-09-2006
|
Elde olmayan sebeplerden dolayı bu etkinliği başlatmamıza rağmen katılamamaktayım. Bütün katılımcı dostlardan özür dilerim.Çok üzgünüm. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-11-2006
|
Merhabalar tekrar Ben Buzlu seyahat ile 27 ocak c.tesi sabahı 06:00 da Kütahya otogarında olacak şekilde biletimi aldım. Dönüş bileti almadım ve dönüş saatine Kütahyaya iner inmez karar vermeyi düşünüyorum. Sn yılmaz tahminimce soğuk oralar Soğuğa göre giyinip ve yedek kıyafet alıp geleceğim...Ayrıca yanımda her ihtimale karşı 1 takımda olata getireyim diyorum ama pek zamanımız olacak gibime gelmiyor. Fotoğraf makinem ve tiripodu ise mutlaka alacağım. Sevgilerle... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Yücel Bey'e biz sizi yendik yazdım ama İstanbul Grubu ortada yok. turunç ve yasemin sizde durum nedir? Ben otobüsle gitmeye karar verdim. Kütahya Seyahat'ten (Kütahyalılar) bilet alacağım. Saat 24:15 de kalkıp (Harem) 06:30 da Tavşanlı'da olan otobüsleri varmış. |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu gün yolum o tarafa düştü. Biletimi aldım. |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Selamlar , sayımız gitgide azalıyor Hayırlısı... ![]() |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-12-2006
|
çook özür dilerim ama...bende işyerimdeki sorun dolayısıla katılamıyorum |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
Eksileceğini düşünüyordum ama bu kadarını da beklemiyordum açıkçası. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
ciddi ciddi gelmeyi düşündüm ama benim için çok yorucu olacak ayrıca yılmaz unutma aybala ve diğer arkadaşlar bence yeterince kalabalık yapacaklar varlıklarıyla zaten ![]() yine de kaçırdığıma üzülüyorum benim için de ayrı bir zamanda ziyaret planlar mısın? ![]() |
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Gezmek isteyen çıkar gelir misafirim olur. |
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
|
ben bileti aldım bile... öyle ya->da böyle ctesi sabah 6 da kütahyadayım. En kötü ihtimalle kütahyayı görmüş olurum ![]() |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
|
Geç cevap yazdığım için özür dilerim. Bu ara işlerim yoğunda biraz. İnşallah geliyorum ben Tavşanlı'ya. Zira söz verip gidememek kendimi çok suçlu hissetiriyor. Bunu söyleyebileceğimi tahmin edemezdim ama , gördüğüm kadarıyla Ankara galip durumda .. Böyle gezi tecrübesi olanlardan yapmamız ve getirmemiz gereken özel birşeyler (eşya ,giysi) varsa hatırlatmasını rica edicem. Görüşmek üzere. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|