![]() |
|
![]() |
#91 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-11-2006
|
Kütahya mı? Tavşanlı mı?
Acaba hangisine bilet almalıyım. Şİmdi Antalyada Buzlu firmasını buldum 24:00 Antalya hareket 6 saatte Kütahyada(malesef Tavşanlı yok) oluyorlarmış. Yani Ctesi saat 06:00 da kütahya otogarında olabilirim. Ancak buluşma tavşanlıdamı olacak? Bunu belirtirseniz ona göre değişik yol arayışlarına gireceğim... sevgilerle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Ağaç Dostu
|
Trenle gelen arkadaşları Kütahya'dan alacağım. Onun için Kütahya uygun olur. Saati de uyuyor. Ankara'dan gelen arkadaşlar sabah 5,5- 6 gibi Kütahya'da olabileceklerse onlar da orada inebilirler. Hep beraber geliriz Tavşanlı'ya. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgilerle... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
-Ankara'dan gelen otobüs, saat 4.30-5.00 arasında Kütahya'da, 6.00 gibi de Tavşanlı'da oluyormuş. Kütahya'da inebiliriz. Selamlar. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Ağaç Dostu
|
Bende o zaman Kütahya Seyahat'ten Cuma akşamı 24:00 için yer ayırtayım uygunsa .. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Ağaç Dostu
|
Liste son durum 1- 2- Yücel Özlem - Ank. 3- Aybala - İst. 4- Turunç- İst. 5- Turunuç'un eşi- İst. 6- Turunuç'un oğlu- İst. 7- Yasemin- İst. 8- Hasan Lalezar - Ank. 9- 10-Harbour of tears - Ant |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Ağaç Dostu
|
-Sevgili Aybala, şaşı oldum... Mahmut'u bulamıyorum? Düzenleyen aybala : 23-01-2007 saat 22:43 Neden: Listeyi düzenledim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Onun için Kütahya Seyahatten biletleri alamdıysanız Kütahya otogarında beklememek için saat 06.00 gibi Kütahya'da olacak başka bir firmadan bilet alsanız nasıl olur? Diğer türlü 1,5-2 saat kadar otogarda diğer arkadaşları beklemek zorunda kalacağız. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
-Sizin önereceğiniz bir firma var mı? Daha geç Hareket eden bir otobüs bulamadım. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
-Bulamaz isek de sizin o saate gelmeniz şart değil. Saat 6.00 gibi buluşabiliriz. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-09-2006
|
Elde olmayan sebeplerden dolayı bu etkinliği başlatmamıza rağmen katılamamaktayım. Bütün katılımcı dostlardan özür dilerim.Çok üzgünüm. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Ağaç Dostu
|
Merhabalar tekrar Ben Buzlu seyahat ile 27 ocak c.tesi sabahı 06:00 da Kütahya otogarında olacak şekilde biletimi aldım. Dönüş bileti almadım ve dönüş saatine Kütahyaya iner inmez karar vermeyi düşünüyorum. Sn yılmaz tahminimce soğuk oralar ![]() Ayrıca yanımda her ihtimale karşı 1 takımda olata getireyim diyorum ama pek zamanımız olacak gibime gelmiyor. Fotoğraf makinem ve tiripodu ise mutlaka alacağım. Sevgilerle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Ağaç Dostu
|
Yücel Bey'e biz sizi yendik yazdım ama İstanbul Grubu ortada yok. turunç ve yasemin sizde durum nedir? Ben otobüsle gitmeye karar verdim. Kütahya Seyahat'ten (Kütahyalılar) bilet alacağım. Saat 24:15 de kalkıp (Harem) 06:30 da Tavşanlı'da olan otobüsleri varmış. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Ağaç Dostu
|
Selamlar , sayımız gitgide azalıyor Hayırlısı... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |