![]() |
|
![]() |
#61 |
Ağaç Dostu
|
1- Mahmut Leventoğlu - İst. 2- Oktars - İst. 3- Oktarsın eşi - İst. 4- Oktarsın kızı - İst. 5- Yücel Özlem - Ank. 6- Halit Togay - İst. 7- Aybala - İst. 8- Turunç 9- Turunuç'un eşi 10- Turunuç'un oğlu 11- Yasemin 12- Hasan Lalezar O zaman son durum bu. Başka değişiklik varsa yazalım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#62 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Ağaç Dostu
|
Ankara'dan sadece Yücel Özlem kaldı. Diğer arkadaşlar hep İstanbul'dan. Turunç ve ailesi arabayla geliyor. Diğerleri trenle. Yücel Bey için de sanırım en uygunu otobüsle gelmek. Ben onu otogarda karşılarım. Son durum bu. Değişiklik olacak mı? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
2- Yücel Özlem - Ank. 3- Halit Togay - İst. 4- Aybala - İst. 5- Turunç 6- Turunuç'un eşi 7- Turunuç'un oğlu 8- Yasemin 9- Hasan Lalezar O halde bu kadar kaldık. Cuma gününe kadar bu sayıyı koruyabilirsek ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-11-2006
|
Yücel Bey merhabalar.. Listede yedek görünürken ilk ona girmişim gördüğüm kadarıyla. Ankara'dan siz trenlemi gitmeyi düşünüyorsunuz. Belirlenen bir program varmı acaba. Kütahya'da buluşmaktan vaz geçildi sanırım direkt Tavşanlı'ya gidilecek sanırım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba, Hasan Bey. Otobüs ile gideceğim. Kütahya Seyahat'ten yer ayırttım. 26 Ocak Cuma Saat: 24,oo |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Ağaç Dostu
|
Merhabalar kontenjanımız 10 kişi ile sınırlımı acaba. Ben eşimle gelirsem sıkıntı olacakmı acaba? Kalınacak yeri tam olarak bilemediğim için (ev tarzımı yoksa ayrı odalarımı var kişiler için) biraz bilgi rica edicem. Vede araba ile gelecek olursak nasıl bir yol izleyelim ,direkt Tavşanlı'ya mı gelmeliyiz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Ağaç Dostu
|
Siz de mi Halit Bey. Hasan Bey eşinizle birlikte gelmenizde sakınca yok. Ben doğaya daha yakın olmak istersiniz diye orman içinde bir binada geceyi geçirmek düşüncesindeydim. Ama ortak kararla orası olmaz denirse başka Tek tek odalar da var. Orman içindeki yerde koğuş sisteminde kalacağız. Çünkü iki odamız 10 yatağımız var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Ağaç Dostu
|
Son durum 1- Mahmut Leventoğlu - İst. 2- Yücel Özlem - Ank. 3- Aybala - İst. 4- Turunç- İst. 5- Turunuç'un eşi- İst. 6- Turunuç'un oğlu- İst. 7- Yasemin- İst. 8- Hasan Lalezar- İst. 9- Hasen Lalezar'ın eşi- İst. 10- Havalar böyle iken hafta sonu yapılacak en iyi şey nedir? diye tekrar düşünün derim ![]() Reklam gibi oldu gerçi ama açıkcası buraya gidecek kişi bulmak kolay, önemli olan agaclar.net'ten birilerinin buluşması. Yanımızda orman mühendisi arkadaşımız varken görecek çok şey var eminim. Demedi demeyin. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Ağaç Dostu
|
1- Mahmut Leventoğlu - İst. 2- Yücel Özlem - Ank. 3- Aybala - İst. 4- Turunç- İst. 5- Turunuç'un eşi- İst. 6- Turunuç'un oğlu- İst. 7- Yasemin- İst. 8- Hasan Lalezar- Ank. 9- Hasen Lalezar'ın eşi- Ank. 10- ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Ağaç Dostu
|
Merhabalar Antalyadan ulaşımı ayarlayabilirsem %100 geleceğim. Yolların karlı ve buzlu olması sebebiyle araba yolculuğu gözümü korkutuyor. Birazdan çıkıp otobüs seferlerine bakacağım. Benide 1 kişi olarak eklerseniz çok sevinirim. Sevgilerle... Not: Mahmut bey ben genede oltaları yanımıza alalım derim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#78 | |
Ağaç Dostu
|
1- Mahmut Leventoğlu - İst. 2- Yücel Özlem - Ank. 3- Aybala - İst. 4- Turunç- İst. 5- Turunuç'un eşi- İst. 6- Turunuç'un oğlu- İst. 7- Yasemin- İst. 8- Hasan Lalezar - Ank. 9- Hasen Lalezar'ın eşi - Ank. 10-Harbour of tears - Ant Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#80 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#84 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() "yine biz yendik" demişsin. Bu laf az şey mi? ![]() Resmen provakasyon var ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|