![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-11-2012
|
Alıntı:
Yanılmıyorsam, Ağaç ev kahvesinde olmalı; bir hafta kadar önce yayınlamıştı. |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2007
|
Alıntı:
Terden apak olmuş rastıksız kaşı Dayanmış çapaya duruyor Fatma Ayağı yalındır başında poşu Kardan adam gibi eriyor Fatma Yağın yok tuzun yok dert kucak kucak Her sene baharda böyle olur ancak Zemheride soğuk temmuzda sıcak Hep senin başına vuruyor Fatma Bakraçta soğumuş düğürcük aşı Ayağın acıtmış tarlanın taşı Çatlak dudakları çürümüş dişi Sana pek ıstırap veriyor Fatma Borçluymuş kocası gitmiş gurbete Yıllardır hasrettir yüz gram ete Sıcak bir çay olsa geçer hürmete Bilmem ki ne güne duruyor Fatma Tomofiller gelmiş misler kokuyor Yazamıyor ama biraz okuyor Kaş altından dargın dargın bakıyor Pek bakarkör değil görüyor Fatma Ozan Salim ORGEL ( Çorum) Umarım beğenirsiniz... Sevgili alamancı..! Asiye hanım....! Ne demek benim için büyük zevkti. Sizleri tanımak ve aynı pencereden dışarıyı seyreylemekten çok mutlu oldum. Ayrıca sohbetinizde doyumsuzdu. Esenlikle dönmenize sevindim delikanlıya selam söyleyin. Görüşmek dileği ile. ![]() Güler hanım Kafenin durumuna çok üzüldüm dış mekan bitki üretimimiz var biliyorsunuz üzerimize ne düşerse yardıma hazır olduğumuzu iletin lutfen olurmu? ![]() Bu arada fotoğraflar varya süper vallahi söyleyecek söz bulamadım yahu. Nariyel alacağın olsun sorarım bunların hesabını. Deli ha görürsün sen görürsün.. Eğer senin düğününde elekle su taşımazsam... ![]() ![]() ![]() Saygıyla. |
|
|
|
|
![]() |
|
|