![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-09-2008
|
YeniGine ve Tika sizlere merhaba diyor ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-11-2009
|
Merak edilen iki zarif hanımefendi
ilk gelenlerden biri olarak masaları organize ederken garsonlarla her yeni gelen yanıma gelip Tika kim Yenigine kim diye sordu durdu )) |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Agaclar.net' in tılsımıyla, yine birçok yeni arkadaşımız oldu. Var olanların bir bölümüyle tekrar buluştuk. İnanın özlemişiz birbirimizi. Çok keyifli bir birliktelikti. Keşke mesajlarından tanıdığımız herkesle birebir görüşme şansımız olsa. Ne kadar kalabalık olunursa, bir o kadar güzel oluyor sanki. Şartlar ne denli zor olursa olsun, ortak tutkuları olan bizler için herşey çok güzeldi, diye düşünüyorum. Bu birliktelikte emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Rahatsızlığı nedeniyle katılamayan arkadaşlarımıza geçmiş olsun. Not: Bende birkaç kare fotoğraf çektim. Ancak bulunduğum yerden ışığı ters aldığım için çoğu kötüydü. Bu nedenle yayınlayamıyorum. Üzgünüm. ![]() |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2009
|
Alıntı:
(elinde yastık kılıfı ve içi tohum dolu bir güzel bayan gördünüz mü?..) ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Aaaa burdaymışsınız.. ben o sayfayı görmedim galiba, **** gözümden kaçtı...şimdi gördüm çok sevindim.. ![]() kahveyi içip hesabı ona mı bıraktınız.. ![]() peki diğer arzunuzu yapabildiniz mi yanında.. ![]() kahveyi içerken beni andınız mı? ben sizi çok andım... ![]() sevgili yeni gine, hem kahve, hemde........içip benim yerime de sohbet eder diye.. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|