agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Agaclar.net Toplantı ve Gezileri
(https)

Beğeni Düzeni4753Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 12-01-2013, 12:05   #241
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 23-01-2012
Geçmiş olsun Eser hanım..
Bizler de heyecan için de fotoğraf eklenmesini ve özet geçilmesini bekliyoruz..
Herkese saygı, sevgi, selam... )

Sudenur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-01-2013, 12:19   #242
Ağaç Dostu

Sevgi Durul's Avatar

Giriş Tarihi: 02-08-2009
Galeri: 765
Bu başlık açıldığında ilk ben yazmıştım ve sonra bana da ne oluyorsa diye silmiştim. Katılamayacağım için.

Hasta olup katılamayan arkadaşlara geçmiş olsun, niyet edip gidememek daha da kötü. Hiç olmazsa gitme umudu olamayıp gidemeyenlere göre, 1-0 öndesiniz ama.

Bu sefer Güler hanım'ı meşgul etmemek açısından toplantı sırasında aramayacağım, selâmlarımı Sevgili Jineop ve Adalet hanım ile gönderdim.

Güzel bir toplantı diliyorum. Kalbim ve beynim sizlerle... Bol fotoğraf bekliyoruz. Sevgiler...

Sevgi Durul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-01-2013, 12:35   #243
Ağaç Dostu

Sevgi's Avatar

Giriş Tarihi: 25-03-2012
Galeri: 6
Selamlar herkese, katılmayı çok istememe rağmen hastalık benimde yakamı bırakmadı. Aklım ve kalbim toplantıda kaldı.

Şimdi toplantıya katılmak için seneyi mi beklemem lazım

Başka organizasyonlar olmayacak mı?

Herkese iyi eğlenceler. Selamlar....

Fotğrafları bekliyoruz. Lütfen bizleri merakta bırakmayınız.

Sevgi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-01-2013, 13:56   #244
Ağaç Dostu

Tika's Avatar

Giriş Tarihi: 22-09-2008
YeniGine ve Tika sizlere merhaba diyor

Eklenen Resimler
Dosya Türü: jpg image.jpg (40.2 KB, 343 views)
Tika Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-01-2013, 14:02   #245
Ağaç Dostu

Bayçalı's Avatar

Giriş Tarihi: 07-06-2012
fotoların devamını bekliyoruz

Bayçalı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-01-2013, 14:06   #246
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 09-06-2008
Galeri: 2
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Eser İlhan Mesajı Göster
Çok mutsuzum, ben de hastalar kervanına katıldım...
Geçmiş olsun Sayın Eser İlhan.
Acil şifa diliyorum.

Düzenleyen Tura : 13-01-2013 saat 07:26 Neden: Mesaj silme.
Tura Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-01-2013, 14:07   #247
Ağaç Dostu

Sevgili Tika, çok güzelsiniz, çok zarifsiniz maşallah, yüreğinizin güzelliği gözlerine yansımış her ikinizin de. YeniGine ablam muradına ermiş, çok sevindim..

Eski 12-01-2013, 14:18   #248
Ağaç Dostu

Tika's Avatar

Giriş Tarihi: 22-09-2008
Sevgili Sudenur,
Keske sizler de burada olsaydiniz.
Sayin nariel fotograflari cekiyor.Toplanti bitiminde yukler sanirim.
Trafik oldugu icin biz biraz gec kaldik,saat 2 yi geciyordu geldigimizde.

Tika Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-01-2013, 14:27   #249
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 13-06-2010
Galeri: 5
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Tika Mesajı Göster
Çok tatlısınız gözlerinizin içi gülüyor adeta,maşallah...

ipektuğçe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-01-2013, 14:36   #250
Ağaç Dostu

Alıntı:
Sevgili Sudenur,
Keske sizler de burada olsaydiniz.
Kocaman bir "Keşkeeeeee.." nidası çıktı dudaklarım arasından. Bir daha ki sefere inşallah.

Ufak bir vurgu da bulunmadan geçemeyeceğim yalnız..
Bu denli genç ve güzel olabileceğinizi tahmin etmemiştim. Işıl ışılsınız maşallah. Onca bitkiyi, saksıyı, emeği nasıl sığdırdınız bu genç yaşa şaştım kaldım dersem yeridir. Sevgiyle..

Eski 12-01-2013, 14:59   #251
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 22-12-2010
Toplantıya gelmek isyetipte hastalığı sebebiyle katılamayan tüm arkadaşlara geçmişler olsun,gönül isterdi ki bende orada aranızda olayım.Orada olamasak da ağaçlar net ailesi olarak bilin ki gönüllerimizle yanınızdayız ve merakla paylaşımlarınızı bekliyor olacağız.Eminim, kaliteli saatlerin sonunda resimlerle bizlerle paylaşımda bulunucaksınız.Toplantının mutlu şen şakraklı eğlenceli geçmesi dileğiyle...

TuRaÇ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-01-2013, 17:33   #252
Ağaç Dostu

alacakaranlik's Avatar

Giriş Tarihi: 26-04-2007
Son anda süpriz yapıp geldim. Bir tane fotografım var onu bekliyorum

Biber gormek çok farklı oluyormus. Sürekli diyalog halinde oldugum kişileri bile zor tanıdım
Bu arada elmalı kurabiye yapanın eline sağlık, pek güzel olmus ( diğer ikramlardan bana ulaşan sadece elmalı kurabiye oldu ) Kendi adıma herkese teşekkür ederim

alacakaranlik Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-01-2013, 18:04   #253
Ağaçsever

oooh hoşgeldiniz alacakaranlık çok memnun oldum, inanın çok meraktayım bilgisayarım gün boyu açıktı.Aklım hep orda bir an önce diğer üyelerde evlerinin yolunu tutsada paylaşımda bulunsa diye içim gidiyor.Nasıl geçti?Çok kalabalıkmıydınız? hava nasıldı?Neler yaptınız? Affınıza sığınarak çok soru sormadım umarım.

Eski 12-01-2013, 18:15   #254
Ağaç Dostu

alacakaranlik's Avatar

Sayın TURAÇ, sayamasamda 50 kişi vardır. Ortam güzeldi. Hazır odun sobası varken kestanesiz gitmek pek olmadı Ortam çok güzeldi, hava bolca yağışlı idi, yağdı da yağdı mubarek
Ben 10-15 dk gecikmeli olarak gelebildim. Çekilişler yapılıd bana hercai menekşesi düştü hibe ettim ama çekilişte tomurcukta olan orkide, sıklamen, Zafer abimin söz verdiği gecelik gelinler,Yener T. abimin kaktüs leri sıklamen, erguvan, cam meleklerin borusu ve daha bir çok bitki ( benim bildiklerimin ismini yazdım diğerlerinden özür diliyorum )
geldi ve paylaşıldı. Toplantı olurda pastasız olmaz misali, zahmetlere girilip güzel pastalar yas ve kuru yapılış. Bana bile tek elmalı kurabiye düştü o derece güzel yapılmıs hepsi. ben en son 4 gibi çıktım yanılmıyorsam. Bizden sonrakiler ne yaptı bilemem ama 15 kişi kalmıstı

alacakaranlik Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-01-2013, 18:38   #255
Ağaç Dostu

ankstel's Avatar

Giriş Tarihi: 05-11-2009
Merak edilen iki zarif hanımefendi

Alıntı:

ilk gelenlerden biri olarak masaları organize ederken garsonlarla her yeni gelen yanıma gelip Tika kim Yenigine kim diye sordu durdu ))

ankstel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-01-2013, 19:38   #256
Moderatör

Güler's Avatar

Galeri: 103
Ben sazımı elime alayım....ama çalmaya başlamadan evvel toplantımıza katılan bütün arkadaşlara çok teşekkür etmek isterim. Yağmur demediler, kar -kış demediler uzaklardan da yola koyulup geldiler. Hem de ne geliş; elleri kolları dolu dolu, mahçup ettiler bizi.
Binlerce kez teşekkür ederim.

Listemiz sadece üye olarak 57 kişiydi, bu listeden 49 kişi katılım yapmış ama listeye adını yazdırmamış dostlar; Nur, Mahmut Leventoğlu ve diğer arkadaşlarımızın katılımları ile 60 kişiyi geçtik sanıyorum. (Hazırlanan kura kâğıtlarına bakarsak.)

Allah baba dualarımı kabul etmedi ki bütün gün yağmur yağdı. Ama bu yağmur da neşemizi bozmadı.
Yaka kartlarını takan arkadaşlar önce yüzlerine bakıp merhaba diyorlar sonra kokarttaki ismi okuyunca bir çığlık atarak " aaaa sen misin" diyerek sarmaş dolaş oluyorlardı.
Sevgili YeniGine de bu çılgın dostlardan biriydi. Çılgın dememe hiç şaşırmayın. Arabasız onca hediyeyi nasıl taşıdı da getirdi aklım almadı.

Sevgili Tura'nın kulakları da çınlasın, midesi bayram edemeyecek ama bari gözleri bayram etsin. Asiye arkadaşımız yine döktürmüş ki ne döktürme. Harika kurabiyeleri hepimizin çok hoşuna gitti. O kadar güzel ve çoktu ki, kalanları cafede bırakmaya gönlüm razı gelmedi, toparladım ve arkadaşlarla paylaştım ama aslan payı bana düştü.

Yiyecek masamızın zenginliğini mutlaka görmeliydiniz. Becerikli hanımlar yarışmaya gireceklermiş gibi hazırlanmışlar. Nefis kurabiyeler, kekler, selânik çörekleri... ve daha neler neler getirmişler.
Bir ara, bu kadar çok yiyecek olmasından, ikramdan, utandım cafe yetkililerine karşı. Hatta sevgili Nuri Mürvet'in eşinin nefis kekinin dağıtımında " acaba bunları sonra aramızda paylaşsak daha mı iyi olacak " dedim. Sevgili arkadaşım kırılmadın değil mi? Ama bir ara tabağa baktığımda çok az kalmıştı, ucundan biraz da ben kopardım. Ellerine sağlık çok güzeldi.

Evde hazırlık yapamayanlar hazır almışlar, lokumlar, cezeryeler, kuruyemişler.... dedim ya çok zengindi masamız.

Ammaaaa, sevgili Pusarık yine zarifliğini, inceliğini göstermiş koskocaman agaclar.net pastasını hazırlatarak güne damgasını vurdu.
Sevgili Pusarık, sağ ol canım arkadaşım, çok teşekkür ederiz.

Yeme içme faslından sonra, gençler iş başına koştular. Kimi fotoğraf çekti, kimi kuraları hazırladı, kimi dağıtım yapılacak tohum ve çiçekleri hazırladılar. Hepsi, çalışkan arı gibiydi, selenn, Tika, Nariel, loveflower, münevver, luminary koşturup durdular.

Üzgünüm ki; ağır toplarımız Ben fakir, Orhan Özbilgiç, Zeytinli bahçe, Nuri Mürvet Bey ve diğer bazı arkadaşlarımla uzun uzun sohbet etme imkânını bulamadım ama sanırım sevgili eşim benim bu açığımı kapattı.

Yeni nişanlılarımız sevgili tourkana ve zarif nişanlısı, toplantımıza renk kattılar. Çifte kumrular gibiydiler. Allah daim etsin, hep sağlıklı ve mutlu olsunlar. Sevindik; agaclar net ailemiz kalabalıklaşıyor.

Sevgili Nur ve Sayın Zafer İnandıklı'ya da harika hediyeleri için teşekkür etmeliyiz. Müthiş hediyeleriniz karşısında arkadaşlarımız bayram ettiler.

Tohumlar... tohumlar.. tohumlar, Sevgili Halil Önen, kulaklarınız çınladı mı? Dağıtımı yapılan o kadar çok tohumumuz vardı ki.

Sevgili patroniçemiz malina, Müjgan ve aybala.... agaclar.net'in mihenk taşları, aramızda olmanızdan büyük mutluluk duyduk. Hep varolun inşallah.

Gerek adını yazamadığım değerli arkadaşlarım, gerekse toplantıya katılamadıkları halde bizleri telefonla kutlayan bütün dostlarıma tekrar teşekkür eder, bir dahaki toplantıda yine buluşalım diyerek hepinizi öperim.

[Aysel, (cemal.S'in eşi) başınız sağ olsun, bir sonraki toplantıda görüşmek dileğiyle]

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-01-2013, 20:10   #257
Ağaç Dostu

Orhan Özbilgiç's Avatar

Giriş Tarihi: 12-04-2008
Galeri: 83
Agaclar.net' in tılsımıyla, yine birçok yeni arkadaşımız oldu. Var olanların bir bölümüyle tekrar buluştuk. İnanın özlemişiz birbirimizi. Çok keyifli bir birliktelikti.
Keşke mesajlarından tanıdığımız herkesle birebir görüşme şansımız olsa. Ne kadar kalabalık olunursa, bir o kadar güzel oluyor sanki.

Şartlar ne denli zor olursa olsun, ortak tutkuları olan bizler için herşey çok güzeldi, diye düşünüyorum.
Bu birliktelikte emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.
Rahatsızlığı nedeniyle katılamayan arkadaşlarımıza geçmiş olsun.

Not: Bende birkaç kare fotoğraf çektim. Ancak bulunduğum yerden ışığı ters aldığım için çoğu kötüydü. Bu nedenle yayınlayamıyorum. Üzgünüm.

Orhan Özbilgiç Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-01-2013, 20:12   #258
Ağaç Dostu

Zafer İnandıklı's Avatar

Giriş Tarihi: 02-10-2009
Galeri: 16
Eski dostlar yeni dostlar, velhasıl agaclar.net'in gülen yüzlerini görmek ne yağmuru hissettirdi ne de soğuğu.
Hepinize sonsuz teşekkürler, sevgiler...

Zafer İnandıklı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-01-2013, 20:15   #259
Ağaç Dostu

Eser İlhan's Avatar

Giriş Tarihi: 04-03-2007
Galeri: 1
Resimler neden başlığa yüklenmiyor acaba? Galeriden resim bakmak çok zor oluyor ..

Tura, elek ve YeniGine beğendi.
Eser İlhan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-01-2013, 20:16   #260
Ağaçsever

Güler ablacığım çok teşekkürler. Yağmurun azizliğine rağmen zorlu hava şartları yıldırmadı ne güzel buluşmanız gerçekleşmiş, akabinde tatlı birlikteliğinizi buralarda bizlerle paylaştığınız için var olun.Siz oralrda buluşmanın verdiği heyecanla sabahtan kalkıp yollara döküldünüz bizlerde buralardan sizlerden gelecek haberlerle deyim yerindeyse dokuz attım Birde fotoğraflarla desteklenirse merak ettiğimiz isimleri bir de yüzleriyle tanımış olurduk

Eski 12-01-2013, 20:34   #261
Moderatör

Güler's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Eser İlhan Mesajı Göster
Resimler neden başlığa yüklenmiyor acaba? Galeriden resim bakmak çok zor oluyor ..
Haklısın. Tamam, galeriye yüklediklerimiz orada kalsın buradan devam edelim.

Eski 12-01-2013, 20:38   #262
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 18-01-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler Mesajı Göster
...
Tohumlar... tohumlar.. tohumlar, Sevgili Halil Önen, kulaklarınız çınladı mı? Dağıtımı yapılan o kadar çok tohumumuz vardı ki.

...
Tühh, keşke tohum bohcamı sırtlayıp gelseydim...

Kulaklarım hiç çınlamadı valla ne yalan söylüyeyim... Çünkü sevgili dostum zeytinli bahçe toplantının ilk resimlerini telefonla gönderdi. 'İçinizde casus var' deyip ilk resimleri ben yüklüyecektim ama telefonumun tekniği yetersiz kaldı...

Sevgili zeytinli bahçe'nin telofonu ile sevgili Ömer, sevgili Nuri Mürved ve değerli eşiniz sevgiliniz Oğuz bey ile görüşme imkanı buldum. Kendilerine çok teşekkür ederim...

Orada değildim ama orada gibi yaşadığım için, dostum zeytinlibahçeye çok teşekkür ederim...

Sizlerin aranızda olmak bir ayrıcalık ve mutluluktur, dilerim bu isteğim kabul olur...

Ağaçlar. net ailesine sevgiler ve saygılar; böyle bir toplantıya ev sahipliği yaptığı için...

Her şey çok güzelmiş...

Halil Önen Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-01-2013, 20:39   #263
Ağaç Dostu

loveflower's Avatar

Giriş Tarihi: 27-03-2011
Çok güzeldi Çok kalabalıktık saatler su oldu aktı sanki. Tanıdığım fakat tanışmadığım değerli üyeler ile tanışmak, sohbet etmek harikaydı.

Keyifle geçirdiğimiz, tadı damağımda kalan toplantı için malina, Güler Hanım ve bütün değerli üyelere(tanışabildiğim, tanışamadığım) çok çok teşekkür ederim.

loveflower Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-01-2013, 20:43   #264
Ağaç Dostu

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler Mesajı Göster
...
Sevgili Tura'nın kulakları da çınlasın, midesi bayram edemeyecek ama bari gözleri bayram etsin. Asiye arkadaşımız yine döktürmüş ki ne döktürme. Harika kurabiyeleri hepimizin çok hoşuna gitti. ..
Sevgili Tura, kurabiye olduğunu duysaydı kesin gelirdi...

Kulakları değil ama midesi kesin çınlamıştır...

Eski 12-01-2013, 20:50   #265
Moderatör

Güler's Avatar

Zarif Güzellik. Nariel bunu çok hak ediyor.

Eski 12-01-2013, 20:50   #266
Ağaç Dostu

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ankstel Mesajı Göster
ilk gelenlerden biri olarak masaları organize ederken garsonlarla her yeni gelen yanıma gelip Tika kim Yenigine kim diye sordu durdu ))
Bu iki güzel bayanı kim sormaz ki...

(elinde yastık kılıfı ve içi tohum dolu bir güzel bayan gördünüz mü?..)

Eski 12-01-2013, 20:52   #267
Moderatör

Güler's Avatar

Çiroz + canı.
Arkadan YeniGine, ben de buradayım diyor.

Eski 12-01-2013, 20:56   #268
Ağaç Dostu

serkan_istanbul's Avatar

Giriş Tarihi: 14-10-2010
Yağmura rağmen çok güzel bir gündü. Herkesle konuşamadım fakat orda olmak beni çok mutlu etti. Emeği geçen bütün herkese teşekkür ederim. çok büyük ve güzel bir aileyiz biz. Sevgiyle kalın.

Eklenen Resimler
Dosya Türü: jpg DSCF7137.jpg (46.5 KB, 323 views)
Dosya Türü: jpg DSCF7141.jpg (38.2 KB, 326 views)
Dosya Türü: jpg DSCF7140.jpg (42.8 KB, 324 views)
Dosya Türü: jpg DSCF7138.jpg (37.1 KB, 322 views)
serkan_istanbul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-01-2013, 20:56   #269
Moderatör

Güler's Avatar

YeniGine'den gelen magnetler ve Nur'un nefis orkideleri.
Cymbidiumlardan biri Müjgan Yılmaz'a çıkınca sevinci görülmeye değerdi.

Eski 12-01-2013, 21:00   #270
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 07-04-2009
Galeri: 1
Merhaba

Bugün inanılmaz bir trafik ve yağmur vardı.

Herşeye rağmen...

Samimi, içten dost ve arkadaşlarla beraber olup, tanışıp sohbet etmek, çok güzel oldu.

Emeği geçen ve katılan herkese çok teşekkür etmek isterim..

Gözlerim, rahatsızlanıp gelemeyen arkadaşlarımızı aradı. Acil şifalar diliyorum, geçmiş olsun...

Bir sonraki toplantıda görüşmek dileğiyle...

Nuri Murvet Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 14:27.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025