![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
"Benim de kendi yazdığıma en çok güldüğüm bir fotoğraf şu, delimiyim ne, kendim yazıyorum kendim gülüyorum." ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 17-01-2013
|
Harıka bir ortamdı beni teşvik eden arkadaşıma çok teşekkürler,ayrıca sizleri tanıdığıma çok memnun oldum saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
İstanbul Toplantısında bulunan bayanlardan nacizane bir ricam olacak... Lütfen!.. Magnetleri alırken hep düşündüğüm bir kaktüs saksısında, bir çiçek saksısında süs... Onun için bir saksıya süs olarak kullanan var ise fotoğraflayıp yayınlar ise ben çok memnun olacağım. Sevgili Güler Hanım'dan da özelden rica ettim sanırım mesajı görmedi. Yani mümkün ise, fotoğraflayabilir iseniz ben sevineceğim. Şimdiden teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Moderatör
|
Sevgili Yeni Gine, haklısınız-çok özür dilerim, bana özel mesaj atarak yazmıştınız ama bu sıralar bazı ailevî işler yüzünden çok koşuşturdum ve bu arada unutuvermişim. Kusura bakmayın. Bana düşmediği için, magnetli bir fotoğraf gönderemiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2011
|
Sevgili YeniGine hediye ettiğiniz magneti saksılarım plastik ve toprak olduğu için saksıya süs yapamadım fakat sizin için saksının kenarına koyarak fotoğrafladım, çok yakıştı ![]() Sevgiler. fotoğraf (13).jpg Saksıdaki menekşeyi menekşe yaprağından kendim ürettim, menekşe başlığı altında ilk halinin fotoğrafı var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili loveflower çok teşekkür ediyorum, ellerine sağlık... Evet çok güzel olmuş; zaten hep bu şekilde düşünerek almıştım onları. Bu şekilde de görünce mutlu oldum, sağol. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Geçmiş olsun Eser hanım.. ![]() Bizler de heyecan için de fotoğraf eklenmesini ve özet geçilmesini bekliyoruz.. ![]() Herkese saygı, sevgi, selam... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Geçmiş olsun Sayın Eser İlhan. Acil şifa diliyorum. Düzenleyen Tura : 13-01-2013 saat 07:26 Neden: Mesaj silme. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 01-12-2012
|
bende zizinle birlikde olmak çok isterdim ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 22-12-2010
|
Güler ablacığım çok teşekkürler. Yağmurun azizliğine rağmen zorlu hava şartları yıldırmadı ne güzel buluşmanız gerçekleşmiş, akabinde tatlı birlikteliğinizi buralarda bizlerle paylaştığınız için var olun.Siz oralrda buluşmanın verdiği heyecanla sabahtan kalkıp yollara döküldünüz bizlerde buralardan sizlerden gelecek haberlerle deyim yerindeyse dokuz attım ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Çok utandım çok.. :))
Alıntı:
Sevgili loveflower, çok utandım inanın. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili fatdem, buraya sadece toplantı ile ilgili fotoğrafları yüklüyoruz. Lütfen üyelerin balkon ve bahçeleri kısmına konu açın ve güzel çiçelerinizi orada sergileyin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|