![]() |
|
![]() |
#331 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 18-10-2012
|
Merhaba, Gruba henüz üye oldum. 20 Ekim 2012 Cumartesi günkü toplantıya katılmayı istiyorum. Polatlı civarında ceviz yetiştiriciliği için girişimde bulunacak olan bir arkadaşıma bilgi edinmede ve girişiminde yardımcı olacağım. Önümüzdeki günlerde araziyi ziyaret edecek. Toprak analizi 90cm'e kadar çeşitli derinliklerden alınan numune üzerinden yapılıyor diye ve ceviz ağacı kazık köklü olduğundan 3mt'ye kadar sondaj yapılarak toprak altının kontrolü ve taban suyu yüksekliğinin tespiti gerekiyor diye okuyorum çeşitli forumlarda. Toplantıda yüzyüze görüşmeden önce yukarıda belirttiğim faktörlerin yanısıra ceviz yetiştiriciliğini ve fidan seçimini etkileyen başlıca diğer noktalar hakkında tecrübesi ve bilgisi olanlar görüşlerini iletebilir mi rica etsem.. Selamlar, Ömer |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#332 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#333 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 18-10-2012
|
merhaba..
Merhaba, Gruba henüz üye oldum. Cumartesi günkü toplantıya katılmayı istiyorum. Polatlı civarında ceviz yetiştiriciliği için girişimde bulunacak olan bir arkadaşıma bilgi edinmede ve girişiminde yardımcı olacağım. Önümüzdeki günlerde araziyi ziyaret edecek. Toprak analizi 90cm'e kadar çeşitli derinliklerden alınan numune üzerinden yapılıyor diye ve ceviz ağacı kazık köklü olduğundan 3mt'ye kadar sondaj yapılarak toprak altının kontrolü ve taban suyu yüksekliğinin tespiti gerekiyor diye okuyorum çeşitli forumlarda. Toplantıda yüzyüze görüşmeden önce yukarıda belirttiğim faktörlerin yanısıra ceviz yetiştiriciliğini ve fidan seçimini etkileyen başlıca diğer noktalar hakkında tecrübesi ve bilgisi olanlar görüşlerini iletebilir mi rica etsem.. Selamlar, Ömer |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#334 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-09-2008
|
Ben de anneme haber verdim toplantıyı. Katılmayı istediğini;ama günlerin verdiği yorgunluk dolayısıyla katılma ihtimalinin az olduğunu yine de gitmeye çalışacağını söyledi. Yani bir ihtimal Tika'nın annesi de katılabilir. ![]() Annem başlık açmadı burada;ama çok güzel ve büyük bir bahçesi var.Bahçıvanlık kursuna da katılmıştı.Toplantıya katılsa üyeleri tanımadığı halde çok iyi uyum sağlayabilir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#335 |
Ağaç Dostu
|
1. hevesli meraklı (anne ve kızı ) 2. Sudenur ve kızı 3. gilan ve annesi 4. Güler ve eşi 5. malina (ikna edilebilirse ) 6. Adalet Yağcı+1 olabilir. 7. cefrin 8. Beyaz Gece 9. Asiye 10.Bengisu2 11.Turaç ve eşi 12.FüsunANK 13.Denizardacan 14.Cemo ve oğlu Tuna 15.Nevin Marangoz ve annesi 16.hanndan ve kızı 17.Yeni Gine 18.Nevsune 19.Feriha 20.Herbaryum 21.Müjgan 22.Yücel Özlem ve eşi Ayşe Özlem 23.Tura ve eşi 24. Omar ve eşi 25. Gülenmelek ve oğlu 26. Halil Önen, nam-ı diğer Büyük Emrah 27. Serpent 28. Serdar 29. Gcd (Eşimi ikna edebilirsem ikimiz geleceğiz) 30. tturt eşi ve ege 31. hasan veli (hakan ışık) eşi ve kızı 32. Ahmett62 33. demircool ve kızı 34. loveforlife 35.Zeferan ve eşi (bir akslik olmazsa ) 36. Müjgan Yılmaz 37. yalınkat 38. üzüm 39.alcen 40. Bayçalı 41.ekin97 42.Selehattin 67 43. Ömer Murat 44.Tika'nın annesi ( Belki ) Düzenleyen Tura : 18-10-2012 saat 16:14 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#336 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2009
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#337 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Adınızı kaydettim. Ceviz için Burayı kontrol edin. Sorularınıza cevap bulacaksınız. Bir mesajı iki defa göndermişsiniz. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#338 |
Ağaç Dostu
|
Eski toplantılardaki eklentileri eklemek gelenekselleşti.. ![]() 1.jpg Gelincikli fotoğrafları koymasak olmaz ![]() 2.jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#339 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-09-2008
|
Ben gelemiyorum,ben İstanbul'dayım.Yanlışlıkla listeye adım yazılmış.Gelmeyi çok isterdim gerçi...Haftaya çarşamba Ankara'dayım ben. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#340 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-10-2010
|
deliyim ya yer bulamama korkusuyla hemen gidip biletimi aldım malum bayram öncesi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#343 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Arkadaşlar merhaba; Sayın s.serdar ile az önceki sohbette listede benim de ismim olduğunu öğrendim. Çok özür dileyerek ben Ankara Toplantısına katılmayacağım, bir yanlışlık olmuş. İstanbul da ikamet ediyorum ben; İstanbul Toplantısını bekliyorum. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#344 |
Ağaç Dostu
|
Yeni Gine'ye ne ceza verelim. Katılıyorum deyip katılmadığı için ![]() Gerçi sayın yenigine ben katılacağım diye açıkça yazmamış, bir yanlış anlamanın olduğu açıkça ortada bile olsa, ben yenigine'ye bir tepsi baklava cezası kestim. kaymaklı mı olsun, dondurmalı mı olsun kararı müştereken verelim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#345 |
Ağaç Dostu
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#347 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Ben de size süpriz hazırlamıştım bir paket sukulent. Size ceza olarak toplantıda bir arkadaşa vereceğim artık ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#348 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 19-02-2011
|
Birkaç oyuncak iyi olabilir ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#349 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 19-02-2011
|
Toplantıya gelebileceğim için çok mutlu oldum, elimdeki tüm tohum, fide ve çeliklerle birlikte bir de Deniz Paşa ile orada olacağım inşallah ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#350 |
Moderatör
|
Aaaa sevgili Yeni Gine, ben de şu an İstanbul'a geldim, yarın Ankara Toplantısına gitmek için. Nasılsa arabamla gideceğim, hazır gelmişken isterseniz tepsiyi ben götürürüm S.Serdar'a. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#351 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-01-2011
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#352 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2012
|
Kızılaydan Ankara üniversitesi fen fakültesine nasıl gidebilirim? Ayyy çok heycan yaptım. Yarın toplantı varrrrr. Bu benim ilk toplantım olacak ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#353 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
|
Yarın İzmirden Ankaraya gidiyorum seviniyorum. Toplantıya katılamıyorum üzülüyorum. Tüm katılımcılara keyifli anlar diliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#354 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2009
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#355 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Kızılay'dan Ankaray'a bin...Tandoğan duragında in...De Gule caddesini sor...Ankara Ünüversitesini cadde üzerinde göreceksin. Şehir dışından geliyorum...telefonla, ulaşıp ulaşmadığını soracağım. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#356 |
Ağaç Dostu
|
338. mesajda gelincikli fotoğrafları yüklediğimiz mekan, akademi restorandı. İlk gelenler orada toplanacaklar ve hep birlikte daha ileride bulunan, asıl buluşma mekanımıza yürüyeceğiz. Birbirimizi foroğrafta işaretli olan akademi restoranda bekleyelim, bahçesi buna uygun... Toplantı detayları ile bilgi almak isteyenler bana mesaj yazabilir, cep telefonumu vereyim oradan. O gün yer konusunda iletişim için gerekebilir. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#357 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
|
Alıntı:
![]() Bazı günler vardır "hani duyan geldi "denilen günlerden. Planladığınız gününüz işte o günle çakışırsa vay halinize.En hazırlıksız anınızda çıkıverir karşınıza. Üstüste gelir aksilikler. Baksanız kücücük şeylerdir. Ama siz biryerlere yetişmeye çalışırsınızya o küçük şeyler büyürde büyür. Aksilik üstüne aksilik olur. Küçük bir çocuğuda katıp peşinize çekiştirirsiniz sağa sola. Yetiştirmeye çalışırsınız. Yetiştiremezsiniz..Stres artar.... Başınızı ağrıttım kusuruma bakmayınız lütfen. Sonbahar tüm gücü ile üzerime duygusallık yağdırıyor. Duygusallık tekbaşına olmaz mutlaka hüzün gerekli. Oda yeterince var zaten...Ehhh bende bu ruh hali ile devam etmeyeyim. Tüm katılımcılara iyi bir toplantı ve keyif dolu anlar diliyorum. Resimleri heyecanla bekliyor olacağım...Saygılarımla... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#358 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgili Cemo inşallah İstanbul toplantısında görüşürüz nasip ise. Sağolun. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#359 |
Ağaç Dostu
|
Evet sevgili hevesli meraklı Güler Hanım arabamla gidiyorum baklavayı götürürüm okurken "Keşke beni de götürebilse" dedim. Aynı şeyi düşünmüşüz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#360 |
Ağaç Dostu
|
Yarın büyük gün, en az sizler kadar ben de heyecanlı ve sevinçliyim. Tabi ki orada olmayı bende çok isterdim, kısmet. Ama sonuçta çok güzel toplantı fotoğrafları göreceğim. Gideceklere hayrlı yolculuklar, herşey gönlünüzce inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|