![]() |
|
![]() |
#31 |
Moderatör
|
Genelde sohbet ve tanışma toplantılarında satış yapılmıyor. Tohum, fide, çelik getiren arkadaşlar gönüllü olarak dağıtıyor. Gelen bitkiler hemen oracıkta numarandırılıyor ve kura usulu dağıtım yapılıyor ama gelen malzemeler çok olursa kuraya da gerek yok. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2012
|
Çok teşekkür ederim. Toplantının günü, yeri, zamanı kesinleşti mi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çok teşekkürler Güler Abla. Benim durumum hala tam kesinlik kazanmadı. 23 Eylül gibi Türkiye'ye gelmeyi düşünüyordum, ilk etapta 30 Eylül'e ertelendi ama hala kesin değil. Bu hafta içinde, hatta 1-2 güne kadar, her şey belli olur. Toplantı için düşünülen tarihlere hanüz çok yaklaşmadığımız için umarım bu belirsizlik kimseye engel olmuyordur. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-12-2009
|
Bende katılmak isterim.İki defadır niyetlendim katılamadım.Eşimle birlik'de katılabilirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sn cefrin, bir manim olmazda gelirsem misafirim olur musun? Beraber utanırız. Bir de Sn. gilan taaaa nerelerden geliyor. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-01-2011
|
Alıntı:
Biz daha önce katılmadık, bu toplantılar nasıl hazırlanıyor bilmiyorum. Mesela bu toplantı Ankara'da olacağı ve biz ilk defa katılma şansına sahip olacağımız için biraz heyecanlı ve telaşlıyız ![]() Ben Ankara'da olduğum için, bu hazırlıklarda yorulanlara yardımcı olabilirmiyim diye düşünüyorum. Yoksa tecrübeli olmadığım için ayak bağı mı olurum? Eğer bir yardımımız olursa mutluluk duyarız. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Ağaç Dostu
|
hevesliye katılıyorum. Birde internette bir video buldum. Toplantı bu videodaki gibi mi olacak çiçekler içinde mi gerekten çok güzel olur Agaclar.Net İzmir sonbahar buluşması 19 Kasım 2011 - YouTube |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili hevesli meraklı, Böyle bahsettiğiniz gibi bir hazırlık yok. ![]() Hepberaber rahatça oturabileceğimiz bir mekan seçiyoruz, mesela Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi bahçesi favori mekanlarımızdan birisi. Papazın bağı'nda da toplandığımız olmuştu. Eğer gideceğimiz yer rezervasyon gerektiren bir yer ise bir arkadaşımız rezervasyon yaptırıyor, hepsi bu. Buluştuğumuzda yeni arkadaşlarla tanışıyoruz (katılanların yaklaşık yarısı ilk defa katılanlar oluyor, rahat olun ![]() İşte böyle. Maksat tanışmak ve muhabbet. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Ağaç Dostu
|
hacettepe fen fakültesi olabilir mi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Ağaç Dostu
|
![]() annem hazırlık sormuş ![]() ![]() ![]() anneciğim öptüm senide ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#44 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Çok güzel.. Tebessüm etmemek elde değil. Ben de Fulyasemin çeliği getirmeyi düşünüyorum. Benim yöntemim; her çeliğin dibini kağıt peçete ile sarıp, ıslatmak. Sonra bir poşete koyup nemli kalmalarına çalışıyorum. Sizde deneyebilirsiniz. Eğer toprağa gömdük derseniz, yıkadıktan sonra işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Kolay gelsin. Not: 1 adet melisaya talibim. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#46 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Maşallah talipler artıyor. Vallahi aklıma gelen bişey var. Kendimizi 'kız evi' gibi hissetmeye başladım. ''Kız evi naz evi derler'' bizim melisamızda maşallah kız gibi. Ama kızımızdan çok bahsettik galiba, bu sefer bazı çeliklerde hiç hareket yok. Onlar kendilerini naza çekiyorlar sanırım ![]() Hiç merak etmeyin rahmetli Sefer Temel amcanın melissası nasıl sevilip bakıldığını anlıyor. Bize verdiği minicik çelikten kimler nasiplenmedi ki ![]() Her budamada, her çiçekleri açtığında dua okuyorum Sefer amcaya. Evim misler gibi kokuyor çünkü. Nur içinde yat Sefer Temel. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 22-12-2010
|
Alıntı:
Allahın emri peygamberin kavliyle bende talibim ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Daha onceki toplantilara katilamadim,insallah simdi bi aksilik olmaz,tarih ve mekanda uygun olursa su sumbulu,ucuz cicegi tohumu,kina cicegi tohumu getirmek isterim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Ağaç Dostu
|
Handan hanım size özel mesaj atacaktım ama sanırım sizin mesaj kutunuz doluymuş gitmiyor mesajlarım ![]() Benden burdan yazayım merhabalar Forumda Ankara toplantısı başlığına yazdığınız mesaj ile ilgili birşey sormak istiyorum. Su sümbülünüzün olduğunu söylemişsiniz. Su sümbülü nasıl bakılıyor? Suyun içinde yaşaması gerekli ama saksıda felan mı bakıyorsunuz. Ben sadece birkez su sümbülü gördüm istanbul üniversitesi botanik bahçesinde ama havuzun içinde yaşıyorlardı siz nasıl bakıyorsunuz eğer bakmak çok zor değilse su sümbülünüze talip olmak istiyorum bana verir misiniz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#50 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ''Aman melisa canım melisa, ne olur beni mahçup etme. Ne oldu, senin yaprağın bile tutardı, şimdi naz mı yapıyorsun? Bak söz verdik herkese.'' Umarız toplantıya kadar yetişirler. Paylaşmak kadar güzel birşey varmı ![]() Daha önceki mesajlardan birinde mercan ağacı fidelerini de isteyenlere vereceğimizi yazmıştım. İsteyen olmadı. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Ağaç Dostu
|
Son fotoğraf mercan ağacı fideleri. Hepsi aynı anda ekilmişti ama gördüğünüz gibi boyları çok farklı oldu. Bizim bahçemiz yok ama tohumları sırf zevk için, birşey başarmak için ekmiştim. Terasta olacak gibi değil ![]() Düzenleyen hevesli meraklı : 20-09-2012 saat 21:13 Neden: kelime düzeltme |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Ağaç Dostu
|
Sonunda Türkiye biletimi aldım. 30 Eylül - 8 Kasım arası inşallah Türkiye'deyim. ![]() Toplantı tarihi için benim belirsiz işlerimi beklediğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkürler. ![]() İlk olarak toplantıyı bir cumartesi günü yapmayı öneriyorum. Hem sevgili tturt hem de Sudenur cumartesi olursa gelebileceklerini ilettiler, pazar günü olmasını özellikle isteyen birisi bildiğim kadarıyla henüz yok. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#56 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Daha önceki toplantılardan galeride bulduklarımı yapıştırıyorum, bi inceleyin, göreceksiniz telaşınızın anlamsızlığını... http://www.agaclar.net/galeri/browse...p?c=669&userid= http://www.agaclar.net/galeri/browse...p?c=652&userid= Tek sıkıntımız var şimdilik, tarih ve yer saptayamamak... http://www.agaclar.net/forum/agaclar...leri/24226.htm |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Haklısınız, bizim telaşımız esasında melisalarımızın yetişememesinden kaynaklanıyor ![]() Toplantı tarihi ile yapılan önerileri şöyle bir sıraladım. Belki faydası olur: gilan :6/7, 13/14, 20/21 Ekim Adalet Yağcı : 13/14 Ekim omar :6/7 Ekim Sudenur : Cumartesi Asiye : 14 Ekim Pazar tturt : Cumartesi Müjgan : 6/7, 13/14 Ekim Tura : 20 Ekim hevesli meraklı : Pazar Kızım cumartesi çalıştığı için pazarı önerdik ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Ağaç Dostu
|
Selam, az önce okudum. 21 Ekim 2012'de Mine hanımın İzmir'de bir sunumu varmış. Bu hususu, İzmir ve etrafından Ankara toplantısına geleceklere hatırlatmak istedim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Ağaç Dostu
|
Ben de çok gelmek isterim. Benim için şuanlık hiçbirşey belli değil. Bence şimdiden birgün belirlesek herkes ona göre işini ayarlasa şimdi bazısı cumartesi bazısı pazar diyor bir gün seçelim valla o gün işi olanlar tekrar plan yapmalılar Çok acımasızım di mi ben ne yapcam hiç belli değil hiç yoktan ne zamn işiniz olduğunu biiyorsunuz ben onu da bilmiyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Moderatör
|
Ooooo böyle yaparsanız her kafadan bir ses gelir. Önerim; bu toplantının yapılması fikri gilan'dan geldi. Gilan yurt dışında çalıştığı için Türkiye'ye geleceği tarihleri belirtmiş. Geldiğinde de bizleri özlediğinden Ankara'da bir sohbet toplantısı yapalım diye bir fikir ortaya atmış. Bence gilan kendine uyan tarihi yazsın, gelmeyi arzu edenler de işlerini ona göre ayarlasınlar. Herkese uyan bir tarihi bulmak çok zor. Genelde şehir dışından gelenler de olacaksa toplantı gününü cumartesi yapıyoruz, çünkü bir gece konaklama da olabiliyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|