![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-01-2011
|
Alıntı:
![]() Bu gün öğlen saat 1 gibi 6 m2 halımı yıkadım, şu anda saat 21.11, halı kuru gibi, gündüz 32 C imiş. Geçen hafta sonu böyle değildi yani. Altınparka bakacak biri bize bilgi verebilir. Bahçelievler son durak denilen yerde, yunuslu havuzun olduğu kavşaktan Anıtkabir yönüne giderken buz pateni salonundan sonra, küçük bir bahçesi olan kafeterya var. Kapalı alanıda var. Epeydir ordan geçmedim, şu an ki durumunu bilmiyorum. Oraya bakabilirim. |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Alıntı:
Gölbaşı Maya restaurantıda tavsiye ederim göl manzaralı. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Hava güzel olursa papazın bağı olur, değilse fen fakültesi bahçesi açık ve kapalı alanıyla her zaman hizmetimizde... Sevgili herbaryum sayesinde indirim yapma şansımız da var. Uzak mekanları düşünmeyelim derim. Hava kapalı olursa ulaşım iyice zorlaşacaktır üstelik... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Siz dostlarla olmak, cok ama cok güzel olacak. Mekan neresi olursa olsun gideriz ![]() Hepinizi cok özledimmmm: )Sabah erken Ankara da olacağım, hepinizi karşılarım inşallah ![]() 5 Saat yolculuktan sonra nasıl karşılarsam artık ![]() Düzeltebildim mi bilmem ![]() Sizi seviyorum ![]() Özledimmmm i özellikle düzeltmedim, zira özledim sitemizi. O cümle vurgu sadece,imla olarak düşünmeyin klavye inglizce olduğundan, imla işaretlerini bulmakta zorlanmaktayım![]() Ankara da görüşmek dileğiyle ve sevgiyle... Düzenleyen cemo : 01-10-2012 saat 00:08 |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|