![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-03-2010
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-06-2012
|
Sn , Hevesli Meraklı ve diğer arkadaşlar. Herkese merhabalar, benim de bir önerim var mekanla ilgili. Karyağdı sokakta Rus Konsolosluğunun tam karşısında Antakya yçresel yemekleri yapan Dafne restoran var. Hem kapalı salonu hem de bahçesi olan, çocuklara mini oyun parkı da var. Yalnız cumartesi gidersek liste fiyatları pahalı gelebilir yine de konuşmak lazım, karar verilirse eşim fiyat listesi alabilir ![]() Ama günü değiştirir de pazara denk getirisek harika bir hizmet ve brunch karşılığı yanılmıyorsam 25 TL kişi başı ücret öder, çok da memnun kalırız diye düşünüyorum. Ulaşımı çok kolay çok da yakın Kızılay güvenparkın önündeki otobüs duraklarından 427 'ye binince 10 dakika sonra restoranın önünde oluyoruz. Alternatif olarak sunulur. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-01-2011
|
Sayın Ahmett62, hiç merak etmeyin ilk talipli siz oldunuz, Sayın dkp 2. Nasılsa toplantıya geliyorsunuz, orda teslim ederiz size mercanınızı ![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-08-2008
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
![]() Sayın Asiye, elbet olursunuz ama 4. olarak, Ahmett62, dkp, tturt sonra siz. Sayın Güler Hanım duymasın ama ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Benden önce Güler hanım göz kırpmış..![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
hanndan hanım ben 5 olunca siz 6. oluyorsunuz Güler hanım yukarılardan göz kırpmış.Gönül ister ki 1. sırayı verelim ama, ben 4 ten 5 terfi ettim ; malesef sizde 6Bayağı karışık bir matematik sorusu oldu galiba ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Aman aman bu nasıl bir mutluluk. Sayın Handan, siz 6. oldunuz.1-Ahmett62 2-dkp 3-Güler 4-tturt 5-Asiye 6-hanndan Yavrularım yerlerini buluyor Dünyaya getirmek benden, büyütmek sizlerden.Bu arada melisa çeliklerini bekleyen arkadaşlar da merak etmesinler, kargo ile isteyenlere ve toplantıda alacaklara unutmadığımızı belirtiyim. Ufak bir kaza geçirdiler, 20 kadarı telef oldu. Ankara akşamları çok serin olduğu için içerde tutuyordum. Toplantı yaklaşıyor diye telaşlandım ve akşam üzeri güneş alsınlar diye tül arkasında olacak şekilde terasın kapısı önüne getirdim. Akşam karanlıkta eşim kapıyı kapamaya giderken çarpmış ve saksı bidonun üzerinden kayıp düşmüş. O anda eşim telaşla saksıyı kaldırırken çelikler hasar görmüş Adamcağız dizinin ağrısıyla uğraşırken, ben eyvah çeliklerim diyemedim![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
Konunun ilk mesajına bakabilirsiniz. 173 NO'LU MESAJI DA ÖNE ALALIM BARİ, HALA PAPAZIN BAĞINA GİDİLECEĞİNİ DÜŞÜNEN ARKADAŞLARIMIZ VAR ![]() "Papazın bağı mekan olarak ağaçlar net. toplantılarının yapılabileceği güzellikte bir yer olmasına karşın, Ankara Üniversitesi Fen fakültesi bahçesine alternatif olarak düşündüğümüz bir yerdi aynı zamanda... Kapalı mekanının yetersizliği nedeniyle, hava durumu değiştiğinde bize hizmet veremeyecek durumda olan papazın bağı yerine, yine Fen fakültesi bahçesinde toplanma durumu oluştu. ![]() O tarihe kadar şehir merkezine yakın, düz ayak, ağaçlıklı-yeşillikli, kapalı-açık mekanları ile bize uygun bir yer bulunamazsa buluşma yerimiz Ankara Üniversitesi Fen fakültesi bahçesi 'ndeki Akademi Restaurant olacaktır. " |
|
|
|
![]() |
|
|