![]() |
|
![]() |
#92 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-06-2010
|
Alıntı:
Sevgili livingdead1978, Kimse sana hak vermiyor veya yanlışsın demiyor benim anladığım kadarıyla ve bence de düşüncelerinde haksız değilsin, bunlar doğru. Eminim bir dahaki toplantıya herkes senin düşüncelerini dikkate de alacaktır kesinlikle. Ama yanlış olduğun nokta, tüm bunlara, yapılan onca çalışmaya ve ayarlamalara herşey ayarlanıp bittikten sonra çıkıp son dakikada itiraz etmen! Bu başlık sayfalarında geriye doğru gidersen göreceksin ki ben "Piknik yapalım?" diye bir öneride bulundum, o zaman neredeydin? Belki sen ve birkaç üye daha olur öyle yapalım deseydi belki de senin dediğin gibi bir piknik olacaktı veya daha farklı bir şey! |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-10-2011
|
toplantı
Arkadaşlar toplantıda Emre arkadaşımız fazla kimseyle tanışamadım şeklinde bir yazı yazmış herkes yanındaki kişilerle sohbet edip de diğer kişilere yaban kalmasın, acaba dönüşümlü olarak yer değişimi mi yapsak ya da herkese birer birer kendini tanıtma ve söz hakkı verilsin bilmiyorum belki de böyle yapılıyordur .İlk defa katılacağım için çok heyecanlıyım ve tavsiyede bulunmak istedim.Saygılarımla |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-03-2012
|
Alıntı:
Selamlar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Kendisinin aramızda olmasını çok isterdik. Emekleri için çok çok teşekkür ederiz. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Ağaç Dostu
|
1) ddmk (Gelemiyor) 2) maki01 3) maki01 + 1 4) hazan-z 5) Emre İlhan 6) Sakaki 7) Mepring (ddmk olurda ben olmazsam olmaz) 8) Adalet Yağcı 9) almira 10) Sürpriz-1 11) Sürpriz-2 12) mmanager 13) Ülkü 14) Gülsen 15) Gülsen + 1 16) aydoner 17) minka 18) coskunirmak 19) peyyide 20) tiya 21) tiya + ipek 22) tiya + 2(Belki) 23) smiy 24) Perihan Bayram Şu anda 22 veya 23 kişiyiz... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-12-2011
|
Hafta sonu şehir dışından misafir beklemekteyim. Gelemeyeceğim için esef duyuyorum. Keyifli bir toplantı olması dileğiyle, |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 12-02-2012
|
arkadaslar topraksız tarım ile ilgilenen var mı dedik gelecekler arasında cevap alamadık valla kırılıyorum soyleyim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Ağaçsever
|
1) ddmk (Gelemiyor) 2) maki01 3) maki01 + 1 4) hazan-z 5) Emre İlhan 6) Sakaki 7) Mepring (ddmk olurda ben olmazsam olmaz) 8) Adalet Yağcı 9) almira 10) Sürpriz-1 11) Sürpriz-2 12) mmanager 13) Ülkü 14) Gülsen 15) Gülsen + 1 16) aydoner 17) minka 18) coskunirmak 19) peyyide 20) tiya 21) tiya + ipek 22) tiya + 2(Belki) 23) smiy 24) Perihan Bayram 25) MaviSakaL |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Ağaçsever
|
Arkadaşlar aranızda topraksız tarımla uğraşan varmı??? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Ağaç Dostu
|
Sayın coskunirmak; İlgilendiğiniz topraksız tarım uygulamaları için buradan görebileceğiniz uygun alt başlıklar var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Yeni Üye
|
Sayın Adalet Yağcı, ilginiz için teşekkür ederim fakat bende verdiginiz linki çok çok iyi biliyorum benım demek istedigim,bu baslık altında yani daha açık ifadeyle soyleyim ben size TOPLANTIYA KATILACAKLAR ARASINDA topraksız tarım ile ilgilenen var mi diye sormustum... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 18-10-2011
|
merhaba arkadaşlar, Önceki toplantı çok güzel geçmişti ve ben bu toplantıyı özlemle bekliyordum. Fakat iptal edemeyeceğim işlerim nedeni ile gelemiyorum. Bir sonraki toplantı nerede olursa olsun katılmayı çok istiyorum. Toplantıyı düzenleyen arkadaşların eline sağlık. Sizlere güzel paylaşımlar diliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-10-2011
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-10-2011
|
Sevgili ddmk, babana geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum ve en kısa zamanda görüşebilmeyi umuyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Neden tekrar tekrar soruyorsunuz? Demek ki topraksız tarımla pekte ilgilenen yok malesef. Aksi takdirde yazan birisi olurdu. Yoksa topraksız tarımla ilgilenmeyenleri görmek istemiyor musunuz? Topraksız tarımla ilgili olsun veya olmasın, siz gelin. Bakın görün, ne kadar güzel vakit geçireceksiniz. Sizi de aramızda görmek isteriz. Mutlaka ortak bir noktada sohbete nail olursunuz. Sonuçta hepimizin ilgi alanı, ortak noktası bitkiler değil mi? Ben topraksız tarımla ilgilenmiyorum. Ama topraksız tarıma meraklıyım ve biryerlerden başlamak istiyorum uzun zamandır. İsterseniz beraber sohbet edebiliriz. Hatta bana bu konuda bilgi ve tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim. Sebzelere meraklıyım. Bende sebzeler konusunda yaşadıklarımı, bilgilerimi aktarırım size. Şahsen farklı tekniklerle sebze yetiştirmek isterim ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Yeni Üye
|
herkese günaydın,öncelikle başta almira ve daha sonra emre ye konuyla geçte olsa ilgilenip cevap yazdıkları icin tesekkur ederim ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-11-2011
|
Merhaba Sn.coşkunırmak. Topraksız tarımda hangi yetiştirme ortamıyla ilgileniyorsunuz.Akan veya durgun su,torf benzeri lifli meteryaller veya bazalt benzeri orgomineral meteryaller...Hangisi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sn Adana Tarımhane,dilerim yarın siz de toplantıya katılırsınız;bilgi paylaşımımıza katkıda bulunursunuz.Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili arkadaşlar,iki gün şehir dışında olmam nedeniyle siteye giremedim.Yeni katılımların olmasına çok memnun oldum.Yarın yeni dostluklar ve bilgi paylaşımları bizleri bekliyor.Tabii ki sürpriz konuklarımız da....Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-11-2011
|
Çok istyorum ama bu aralar benim için biraz lüks kaçacak gibi.Çocuğun sbs sınavı yaklaştı.İyi bir okul kazanmamız lazım.Ama süprizde yapabilirim diye aklımdan geçmiyor değil. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Ağaç Dostu
|
Gelirseniz toplantımıza renk katarsınız.Çocuğunuza da başarı diliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Ağaç Dostu
|
Yarın toplantımıza Mersin'den katılacak olan sevgili arkadaşlerımız Adalet Güner'e,Almira'ya,Smiy'e,Perihan Bayram'a,Maviş2'ye,Ülkü'ye ve uzaklardan gelen sevgili sürprizlerimize şimdiden teşekkürler. Yıllık aile buluşması nedeniyle aramızda olamayan Canset 65'e sevgiler. Sevgili Ddmk babana geçmiş olsun dileklerimizi ve sevgilerimizi ilet olur mu? Sevgili Gülsen de acil bir işi nedeniyle aramızda olamayacakmış.Bir başka toplantıda görüşmek dileğiyle sevgili Gülsen. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Malesef profesyonel değilim, dediğim gibi. Olmak isterdim. ![]() Ama beraber teknikler, nereden başlanabilir konusunda sohbet edelim mutlaka ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Ağaç Dostu
|
Toplantı organizasyonunda özveriyle emek ve zaman hacayan sevgili arkadaşlarımız Maki01,Ddmk,Emre ilhan,Peyyide,Müge,Gülsen,Minka,Sakaki ve Canset65 iyi ki varsınız... Tabii ki en önemlisi Ağaçlar.Net'in var olması...! Dostluğun biz sevgisiyle Toplandık her an burda Bu dostluk bağı kopmaz hiç Dağılsak bütün yurda...diye başlayan bir okul şarkısı vardır.Şarkının tersine Ağaçlar.Net de yurdumuzdaki tüm doğaseverleri(katılım gösterenleri) gölgesi altında toplamıştır.Yüzlerini görmesek,seslerini duymasak ta nice akadaşlıklar edinip,paylaşımlarda bulunmuşuzdur. Sayın Malina'ya ve yönetimdeki diğer akadaşlara bir kez daha teşekkürler...! İyi ki varsın Ağaçlar.Net...! Adana'dan sevgiler! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-09-2006
|
Alıntı:
Konuğunla gel, bitki delilerini görmüş olur. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 09-03-2012
|
Alıntı:
Sürcülisan ettiysek özür dileriz bende buradaki birçok arkadaşımla tanışmak istiyorum umarım birdahaki toplantıya kısmet olacak yeni evlenen kız kardeşimin ziyaretine gitmem gerekiyor önceden pilanlanmış olmasa bu ziyaret iptal bile ederdim ama mecburen bu hafta gitmek gerekiyor Hepiniz degerlisiniz saygılarımı sunuyorum |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
agaclar.net
|
4. Adana Toplantısı (27 Mayıs 2012) Galerideki bölümü Emre İlhan'ın erken uyarısıyla açtım ![]() Fotoğraf yüklemek için kullanabilirsiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 25-07-2007
|
1) ddmk (Gelemiyor) 2) maki01 3) maki01 + 1 4) hazan-z 5) Emre İlhan 6) Sakaki 7) Mepring (ddmk olurda ben olmazsam olmaz) 8) Adalet Yağcı 9) almira 10) Sürpriz-1 11) Sürpriz-2 12) mmanager 13) Ülkü 14) Gülsen 15) Gülsen + 1 16) aydoner 17) minka 18) coskunirmak 19) peyyide 20) tiya 21) tiya + ipek 22) tiya + 2(Belki) 23) smiy 24) Perihan Bayram 25) MaviSakaL 26) Sevim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|