Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi livingdead1978
Benim demek istedigimde bu yani farklı birşey degil İnönü parkı yakınlarında biryerler uygundur bendece insanlar kalkıpta daha önce katılmamış diye yargılamaya hakkı yok bence daha öncekilere katılmadım cünki yaklaşık 4 aydır üyeyim ve bundan bir önceki toplantıdan haberim var sadece ondada işim vardı işin kötü tarafı bu hafta sonuda yeni evlenen kız kardeşimi ziyarete gitmem gerekiyor mersine
sadece benim nacizane amacım bukadar dostane bir toplulugun kimisi zengin olabilir kimizi fakir kimisi orta halli mado gibi bir ortama kimisi gelmek isteye billir kimisi masraflı olurmu diye çekine bilir
herkesin kendine göre bir hayatı ve kendine göre kriterleri vardır
Ayrıca ortam dedigin insanların güzel yüzü ile güzelleşir gönülle güzelleşir
sıkılgan ve masraflı olacagını düşünecegi bir ortamda çokta rahat olmayacagı bir mekanda manzaraya bakarak güzel olmaz ortam
hem ortam hem manzara istiyorsan ozaman buluşursun çarşıda herkes gelir hepberaber binersin otöbüse piknige gidersin
bunlar benim şahsi düşüncelerim kimsenin kalkıpta 'bu saygısızlıktır'' ''gibi yok daha önce gelmemiş biri'' gibi yorumlar yapmasına çokta takılacak degilim sadece paylaşıyorum
Sözüm paylaşıma deger verip paylaşamasını bilenlere
|
Sevgili livingdead1978,
Kimse sana hak vermiyor veya yanlışsın demiyor benim anladığım kadarıyla ve bence de düşüncelerinde haksız değilsin, bunlar doğru. Eminim bir dahaki toplantıya herkes senin düşüncelerini dikkate de alacaktır kesinlikle.
Ama yanlış olduğun nokta, tüm bunlara, yapılan onca çalışmaya ve ayarlamalara herşey ayarlanıp bittikten sonra çıkıp son dakikada itiraz etmen!
Bu başlık sayfalarında geriye doğru gidersen göreceksin ki ben "Piknik yapalım?" diye bir öneride bulundum, o zaman neredeydin? Belki sen ve birkaç üye daha olur öyle yapalım deseydi belki de senin dediğin gibi bir piknik olacaktı veya daha farklı bir şey!