![]() |
|
![]() |
#61 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Misafirlerim ![]() Toplantıyı bu hafta sonuda iptal etmek zorunda kaldım. Yollar oldukça kötüydü bugün evet kar çok fazla değildi ama buzlanma vardı. Ayrıca sera (gelenler bilir) 2 bölüm, bizim oturacağımız kısım da çok soğuktu. Keyifli toplantı olsun isterim. Titreyerek çay içmenin keyfini tatmanızı istemedim doğrusu ![]() Havanın azizliğine uğramayıp yakın zaman da toplanabileceğimizi umuyorum. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-02-2011
|
Sayın fzthalil Hava şartlarına bağlı olarak tarih belirleneceğinden, artık kesinlikle gideceğim diyemiyorum. Bir terslik olmazsa Halkalı-Atakent'den TEM üzerinden gideceğim için güzergah üzerinde, o zaman belirleyeceğimiz bir yerden sizi, hatta arkadaşlarımızdan 1-2 kişiyi daha zevkle alabilirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2010
|
Bahar havası var dışarıda iptal edilmesine üzüldüm. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-07-2008
|
Arkadaşlar bu tür aktiviteler yapılması güzel oluyor. Benim bir fikrim var ama katılacak olan olursa. Ülkemize has olan Anadolu Sığla Ağacı ormanı projesi yapsak diyorum. Adanalı olan arkadaşlardan destek alabilirsek yumurtalık ve karataş bölgelerinin iklimi çok uygun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Ağaç Dostu
|
İstanbul'da oturan arkadaşlar,hava düşündüğünüz kadar güneşli değil.Halkalı-Atakent öğlene kadar buz içindeydi. Dışarıya hayvanlar için koyduğumuz su kapları blok olarak donmuş. Ancak kaynar su ekleyerek eritebildim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-12-2011
|
Alıntı:
İlginiz için çok teşekkür ederim. Oraya nasıl geleceğimi bilmiyorum.. 5 senedir Anakara'da olduğum için İstanbul'u pek bilmiyorum.. Avrupa yakasında oturuyorum asya tarafını hiç bilmiyorum ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#68 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Teklifinizi hemen değerlendirmek istiyorum, Atakent mahallesinde olduğuınuzu düşünerek. Program tekrarlanırsa ve de ben o günlerde kızımın yanında olursam(Avrupa konutları 1) sizinle gidip dönebilirim. Şimdiden rezervasyonumu yaptırmış olayım ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Ağaç Dostu
|
Bugün Beykoz da işimiz vardı. Ana yollar açık fakat ara yollar çok feci buzlanmıştı. Hafif eğimli bir yokuşu zar zor çıktık. Yüksek kesimlerde çok keskin donduran bir rüzgar vardı. Şehir içiyse günlük güneşlikti. Bulunduğunuz yer güneşli diye her yer öyle sanmayın. Sarıyerde de sahilde hiç kar yokken 5 dakikalık mesafedeki yüksek kesimler kar ve buz içinde oluyor. Bursa-Uludağ gibi düşünün. Geçen hafta ve bu hafta kar karşıya daha çok yağdı. 4 gün önce şehir içine hiç yağmazken bizler orman yolunda mahsur kaldık. Adı üstünde İstanbul, büyük şehir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-12-2011
|
Sayın Gçakar, şimdi farkettim ki halkalı demişsiniz. benim aklım asya tarafına gitti ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Yurdaer, Sabah arabanin sicaklik gostergesi 0 derece idi, sonra 3 dereceye kadar cikti......Haftaya gideriz. Onemli olan, Vandalarin zerafetini seyretmek degil mi ? Sevgili Nur Kardesim, Haftaya geliriz, ya da ondan sonraki hafta ![]() Her sey, gonlunuzce olsun... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Adalet Yağcı, sevgili fzthalil Hava biraz ısınsa... Rezervasyonlarınız seve seve yapılmıştır ![]() Güzin Çakar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler sevgili gçakar. Halkalı'dan gelmek benim için sorun oluyor, tabii dönmek de. İstanbul'u bilmeyince nereden nasıl gidilir diye hep stres yapıyorum. Özelinize telefonumu yazacağım, siz de yazarsanız nerede buluşacağımızı kararlaştırırız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#74 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2010
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |