agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Agaclar.net Toplantı ve Gezileri
(https)

Beğeni Düzeni8Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 04-07-2011, 21:05   #11
Ağaç Dostu

cemo's Avatar

Giriş Tarihi: 28-04-2008
Galeri: 13
Yine herzamanki gibi, toplantı sonrası en geç eve düşen oldum. Yorgunluktan pelte gibi olmuşum. İlk işim konu başlığına koşmak oldu tabii.

Sevgili Taner ve Nilgün, sizin gibi yüreği kocamannnn gençleri, daha yakından tanıdığım için cok mutluyum. Bu güzel gönlünüze bizleri sığdırdığınız için, binlerce teşekkürler size.

Nilgün, o şurubun tadı hala damağımda inan. Tarifini alma cesareti bulamadım kendimde))
Sadece şurup mu, tek tek saymıyayım. Sevgili Güler ve Nevsune, yiyip yiyip ne hale geldiğimin fotoğrafını koymuşlar) O mindere uykusuzluktan değil, yemekten serildim ben. Midem alışık mı benim

Ege nin hiç hasta hali var mı söyleyin. Ağaçlar.net babaanneleri, anneanneleri, teyzeleri, amcaları Egeciği iyileştirdi. O güzel gamzeli yüzün hep gülsün Ege.

Güler ablam, aileden biri siteye girip 4 aylık halimi görür de gercek sanırlarsa, yandım ben.

Pijama partisi şantajları var, valla bende de epey koz var ona göre.
Sibel in dediği gibi, otelde bizi en son bloğa koymuşlar, birileri tüyo mu verdi acaba

Feriha cığım, göl doğru yerdeymiş. Hemen otelin bitiminde alt geçit varmış göle geçmek için. Dışarı cıksaydık alt gecitten 2 dk. da göle varacakmışız tüüüüü Nevsune de çakıllarını toplardı. Sizden sonra Satı ve Yücell ile göl kenarına indiğimizde çakılları gördüğümde aklıma sen geldin inan.
Dostların coğu ile vedalaşamadık, o yüzden en kısa zamanda bir toplantı gerekecek

Hepiniz cok güzeldiniz, iyi ki varsınız.

Arkası yarın...

cemo Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 16:06.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025