View Single Post
Eski 04-07-2011, 12:31   #104
nevsune
Ağaç Dostu

nevsune's Avatar

Giriş Tarihi: 04-05-2007
Önce sevgili tturt'ları anlatmak gerek. Hiç tanımadıkları insanları, hem de iki gün üstüste (üstelik hasta bir çocukla) böylesine güzel ağırlayabilmek ve herkesi mutlu gönderebilmek her babayiğidin harcı değildir. O koşturmacalarında, insan hiç mi sıkılmaz-sinirlenmez-yorulmaz, bir an bile yüzlerinden gülümseme eksik olmadı. Bizlerle sadece evlerini, bahçelerini, o güzel manzaralarını değil ama en önemlisi yüreklerini paylaştılar. Sizlere verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü özür dileyemiyorum, o iki günü yaşamak muhteşemdi. Sevgili tturt, canım Nilgüncüm (ellerine kollarına sağlık, tatlısı tuzlusuyla ve özellikle güleryüzünle) sizler kardeşlerimsiniz artık ve bizleri ailenizden hissettirebildiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Aşkım Ege'ye (her ne kadar o başkalarıyla da aşk yaşamış olsa da) binlerce öpücükler. En yakın zamanda iyileştirin aşkımı, e mi

Güler hanım geziyi anlatırken tam bir özet yapmış ama şunu unutmuş ki cemo bir yandan, kendisi bir yandan o pijama partisinde hepimizi koparttılar. Epey zaman oldu ki böyle saatler boyu gülmemiştim. Gerçekten unutulmayacak bir geziydi. Gözlerim Malina'yı, cancağızım Coyote ve Müjgan güzellerimi, ayrıca görmediğim-tanımadığım ama agaclar'daki ilk yıllarımdan gözağrım olan birilerini çok aradı. Keşke onlar da olsaydı.

Hep yazarım ama gerçekten agaclar.net'in büyülü bir tarafı vardır. Hiç tanımadığınız biriyle ilk yüzyüze geldiğiniz anda bile 40 yıllık tanış hissedersiniz. Anlatacak, paylaşacak öyle çok şey vardır ki laf hiç bitmez. Yine öyle oldu. Sevgili Güler, Ferda Ülkümen, cemo(can) sizleri hergeçen gün daha çok seviyorum. Sevgili alcen, sibel774, asumandilek, Yücel Canpolat, bettycim ve çok tatlı annesi, sizlerle tanıştığıma çok mutlu oldum. Sevgili Satı Uğurtan o üç-beş dakikalık sohbetimizin çok daha uzun olması isterdim, sanki birşeyler yarım kaldı gibi. Bir de telaştan veda edemedim n'olur kusura bakma. Yüreğim giderek genişliyor (aman inşallah kimseyi unutmamışımdır), bundan ötürü çok mutluyum. Canım dostum-yol arkadaşım Feriha, iyi ki varsın be. Ve iyi ki varsın agaclar.net

Anlatacak çok şey var, arada anlatırım. Valla bende de şantaj malzemesi epey birikti, bilmem yani. Sera gezilerimiz çok güzeldi. Oralarda bile eğlenilir mi, biz eğlendik valla. Koca koca hatunların iki bitki için telörgülere tırmanması (Gülerciiimm elimde belgesi var) ancak agaclar.net tozunu yutmuşlara özgü olsa gerek. Ekinezya tarlasını andıran serada ve bir iki bitkide fena halde aklım kaldı, da otobüse falan taşımaya üşendiğimdem alamadım. Gerçi koca kutuları taşımaktan üşenmeyen biri vardı yanımda. Son anda, epeydir istediğim bir campanula bulup pek sevindim.

Güzel ganimetlerim oldu, sebep olanları pek çok öpüyorum. Herşeyden önemlisi çok güzel anılarım oldu. Beni 2 günlüğüne de olsa pembe yıllarıma götürüp mutlu eden herkese çok teşekkür ediyorum.

nevsune Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön