Evet, gelelim ana yazıya.
Lir; size katılıyorum. Afacan çok yakışıklı, sempatik ve cana yakın.
Satı; Bakalım ben ne zaman tanıyacağım bu harika dostları.
Güler; Göl manzaraları, kahveler, seralar. En ilginci ise siteyi ihmal edenleri yola getirecek fotoğraflar. Düşünsünler artık. Fakat yalnız değişsiniz. İlerki mesajlarda epey santaj malzemesi biriktirdim diyenler var. Ve Bitki delileri başlığı için de epey malzeme toplamışsınız anlaşılan.
Güler; Mesaj 74; Sayın tturt.Bence tecrübe konuşuyor. Duruşunuz klas.
Yücel Bey; herhalde kısa kaldınız. Kaybolmuşsunuz. Altınyazıdaki çeşme başı fotoğrafınız hala gözümün önünde.
Asuman Dilekİ Mesaj 82; O nasıl bir kahvaltı sofrası. Yutkunmaya başladım. Ardından Güler Ablanın elindeki tepsi. Resmen işkence.
Sdurul; ''agaclar.net'li olmak ayrıcalıktır'' Bu konuda çok haklısınız.
Cemo; Sizsiz toplantı olmaz artık. Enerjinizi her tarafa saçmışsınız. Hatta soracaktım Güler Ablama. Yanınızdaki şapkalı kimin kızı diye.
Ve yazımın sonunda tturt ailesine bir teşekkür yasızı yazacaktım.
Nevsune'nin mesajını okuyunca vazgeçtim.
''Önce sevgili tturt'ları anlatmak gerek. Hiç tanımadıkları insanları, hem de iki gün üstüste (üstelik hasta bir çocukla) böylesine güzel ağırlayabilmek ve herkesi mutlu gönderebilmek her babayiğidin harcı değildir. O koşturmacalarında, insan hiç mi sıkılmaz-sinirlenmez-yorulmaz, bir an bile yüzlerinden gülümseme eksik olmadı. Bizlerle sadece evlerini, bahçelerini, o güzel manzaralarını değil ama en önemlisi yüreklerini paylaştılar.'' bundan daha harika, daha içten bir mesaj düşünemiyorum.
|