agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Agaclar.net Toplantı ve Gezileri
(https)

Beğeni Düzeni8Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 04-07-2011, 08:27   #91
Ağaç Dostu

tturt's Avatar

Giriş Tarihi: 20-04-2008
Galeri: 112
Çekebildiğim üç poz fotoğraf pazar sabahı misafirlerimiz gelmeden açık büfe masasını hazırlarken ve üst kattan fotoğraf çekerken ilki fark edilmeden ikincisi fark edildiğimde ki poz durumu.

030720111303.jpg

030720111305.jpg

030720111307.jpg

tturt Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-07-2011, 08:30   #92
Ağaç Dostu

Müjgan's Avatar

Giriş Tarihi: 02-08-2004
Galeri: 30
Çook güzel görünüyorsunuz. Gittiğinize fazlasıyla deymiş gibi...)) Taa buralardan ben, bu güzel toplantı için ev sahipliği yapan arkadaşlarıma, özellikle ev sahibesine sevgilerimi gönderiyorum.

Ankara'da doğa için çal grubunun, Eskiyeni bar'da düzenlenen festivaldeki etkinliği olmasaydı, biz de Sapanca'da aranızda olacaktık. İnşallah bir dahaki sefere diyelimm.

diçank4..jpg

Müjgan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-07-2011, 08:51   #93
Ağaç Dostu

Sevgi Durul's Avatar

Giriş Tarihi: 02-08-2009
Galeri: 765
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler Mesajı Göster
Hem Taner hem de Nilgün belli ki çok yorulmuşlar ama her şey çok, çok güzeldi.
Günübirlik katılmayı düşünenlerin de gelmesiyle grubumuz tamamlandı.

Dikkat ettiğimde bütün arkadaşların yüzünde güzel bir tebessüm ve agaclar.net'li olmanın verdiği gururu gördüm ve mutlu oldum.

Yorgunluklara değmiş, güzel bir toplantı olmuş. ağaçlar.net'li olmak bir ayrıcalıktır, diye düşünüyorum.

Fotoğraflar için teşekkürler, sevgili Güler hanım.

Sevgi Durul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-07-2011, 08:54   #94
Ağaç Dostu

tturt's Avatar

Sayın SDurul keşke sizde eşinizle gelebilseydiniz. Demirciden Sapancaya 4-5 saatde rahat gelebilirdiniz. Başka zaman sizleri de bekleriz.

Eski 04-07-2011, 09:09   #95
Ağaç Dostu

Sevgi Durul's Avatar

Giriş Tarihi: 02-08-2009
Galeri: 765
Teşekkür ederim sayın tturt, inşallah başka sefere nasip olur. Eşinize ve Ege'ye sevgiler... selamlar...

Sevgi Durul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-07-2011, 09:21   #96
Ağaç Dostu

Kiraz's Avatar

Giriş Tarihi: 13-02-2008
Galeri: 73
Tatlı yorgunluk ve güzel bir geçirmişsiniz. Fotoğraflar ve yazılar da şahane, ne mutlu katılanlara... Sevgili Tturt, yaprak isteyip yapamadıklarınız için hiç üzülmeyin, sizin ve eşinizin güler yüzü en güzeli. Ege'ye geçmiş olsun.

Kiraz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-07-2011, 09:26   #97
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 09-06-2008
Galeri: 2
Sayın tturt;

Eşiniz ve sizin evsahipliliğine iç geçirtici bir toplantı olmuş. Güzel evsahipliliğiniz sayesinde, Tüm katılımcılar mutlu ve mesut. Ege'ye geçmiş olsun.

Tura Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-07-2011, 09:41   #98
Ağaç Dostu

zenfree's Avatar

Giriş Tarihi: 20-03-2007
Galeri: 341
Herşey harika görünüyor. Aranızda olmayı çok isterdim. Ege'ye geçmiş olsun. Çok çok tatlı Maşallah.

zenfree Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-07-2011, 09:51   #99
Ağaç Dostu

sibel774's Avatar

Giriş Tarihi: 22-03-2010
Galeri: 1
Öncelikle bu hafta sonunu bizler için ayıran, Ege'nin hastalığına rağmen bizlere güler yüzleriyle ev sahipliği yapan sevgili tturut ve eşi nilgün'e çok teşekkür ederim. Nilgün'ün tatlısının tarifini bekliyoruz. Özellkle üstündeki böğürtlenli sos çok güzeldi. Kahvaltı 5 yıldızlı otellerin kahvaltısından daha iyiydi.
ağaçlar.net toplantısına ilk defa katılmama rağmen, herbirinizi uzun zamandır tanır gibi rahat, mutlu, eylenceli, huzurlu ve bilgilendiğim bir haftasonu geçirdim. Herbirinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
C.tesi akşamındaki pijama partisini hiç unutmıyacağım. Güler ablanın hayatından kesitler alarak anlattığı yaşanmış hikayeleri (özellikle bahçede çalıştıktan sonra eve girerken neler yaptığını uygulamalı olarak anlatması). Nevsune ve feriha'nın cemo'nun bana getirmiş olduğu sukulentimi parçalama teorileri. Sabah 4 'e kadar süren kahkaha ve sohbet muhteşemdi. Sanırım oteldekiler bizim fazla gürültü yapacağımızı tahmin ettiklerinden, bize en son blogtan oda verdiler. Bizim gürültmüzü bastıran tek şey 20 dakikada bir oda camının 25 metre ötesinden geçen tren sesiydi.
Dönüş yolculuğunda Güler abla beni otobüse binmem için Sapanca'daki otobüs terminaline bırakacaktı. Sora sora termineli bulduk sağolsun beni bıraktılar ve onlarar yollarına devam ettiler. Bende biletimi almak için yer arıyorum, bir baktımki etrafta otobüs yok hepsi minibüs. Meğersem orası şehiriçi otobüs terminaliymiş . Ordakiler bana İzmit'e git ordan binersin dedi, bende birdaha yolu niye uzatayım diyerek Adapazarın'a gittim oradan Düzce arabasına bindim. Aslında bu karışıklık daha iyi oldu eve daha erken geldim. Şimdilik bu kadar.

sibel774 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-07-2011, 10:06   #100
Moderatör

Güler's Avatar

Giriş Tarihi: 26-04-2007
Galeri: 103
Hay Allah sevgili sibel774, keşke seni de İzmit'e getirseydik. Peki sen asumandilek ile buluşmayacak mıydın?

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-07-2011, 11:25   #101
Ağaç Dostu

gilan's Avatar

Giriş Tarihi: 22-03-2007
Galeri: 8
Ne kadar güzel bir toplantı olmuş.
Dün kardeşimin üniversite mezuniyet töreni vardı, o yüzden gelemedim. Fotoğraflarınız ve anlattıklarınızla idare ediyorum artık.

Sofra ayrı, bahçe ayrı, sohbet ortamı ayrı güzel. Ellerinize sağlık sevgili Turt ailesi.
Ege'ye de bayıldım. Hiç hasta gibi çıkmamış fotoğraflarda. İnşallah en kısa zamanda da tamamen atlatır.

gilan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-07-2011, 11:34   #102
Kaybettik, Allah rahmet eylesin

jineop's Avatar

Giriş Tarihi: 25-11-2008
Galeri: 94
Sevgili Arkadaşlar,
Öncelikle bu toplantıya katılamadığım için son derece üzgündüm. Ardından fazladan verdiğim hazırlık zahmetlerini duyunca daha da çok üzüldüm. İşim gereği plansız acil bir olayla karşı karşıya kaldım. Ne zaman biteceğini kestiremediğim için son ana kadar bekleyip, bitirip kaçabilirim diye düşünmüştüm. Tturt ailesinden ve sizlerden tekrar takrar özür dilerim. Sizleri ve tturt ailesini bende bahçemde en kısa zamanda ağırlamak isterim.
Çok ama çok özür dilerim.
Sevgiler.

jineop Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-07-2011, 11:39   #103
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 13-01-2010
Sayın Taner,Sayın Nilgün ve tüm ağaçlar net maskotumuz sevgili Ege merhaba,zatıalilerinizin bizlere gösterdiği çok yakın ilgi ve alakalarınız ben ve tüm arkadaşlarımı ziyadesi ile bahtiyar etti her şey için çok teşekkür ediyorum, sizleri ve diğer arkadaşları ağırlamaktan onur duyacağımı belirtmek istiyorum,
Her şey çok güzel di sağlıcakla kalınız

Yücel Canpolat Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-07-2011, 12:31   #104
Ağaç Dostu

nevsune's Avatar

Giriş Tarihi: 04-05-2007
Galeri: 215
Önce sevgili tturt'ları anlatmak gerek. Hiç tanımadıkları insanları, hem de iki gün üstüste (üstelik hasta bir çocukla) böylesine güzel ağırlayabilmek ve herkesi mutlu gönderebilmek her babayiğidin harcı değildir. O koşturmacalarında, insan hiç mi sıkılmaz-sinirlenmez-yorulmaz, bir an bile yüzlerinden gülümseme eksik olmadı. Bizlerle sadece evlerini, bahçelerini, o güzel manzaralarını değil ama en önemlisi yüreklerini paylaştılar. Sizlere verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü özür dileyemiyorum, o iki günü yaşamak muhteşemdi. Sevgili tturt, canım Nilgüncüm (ellerine kollarına sağlık, tatlısı tuzlusuyla ve özellikle güleryüzünle) sizler kardeşlerimsiniz artık ve bizleri ailenizden hissettirebildiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Aşkım Ege'ye (her ne kadar o başkalarıyla da aşk yaşamış olsa da) binlerce öpücükler. En yakın zamanda iyileştirin aşkımı, e mi

Güler hanım geziyi anlatırken tam bir özet yapmış ama şunu unutmuş ki cemo bir yandan, kendisi bir yandan o pijama partisinde hepimizi koparttılar. Epey zaman oldu ki böyle saatler boyu gülmemiştim. Gerçekten unutulmayacak bir geziydi. Gözlerim Malina'yı, cancağızım Coyote ve Müjgan güzellerimi, ayrıca görmediğim-tanımadığım ama agaclar'daki ilk yıllarımdan gözağrım olan birilerini çok aradı. Keşke onlar da olsaydı.

Hep yazarım ama gerçekten agaclar.net'in büyülü bir tarafı vardır. Hiç tanımadığınız biriyle ilk yüzyüze geldiğiniz anda bile 40 yıllık tanış hissedersiniz. Anlatacak, paylaşacak öyle çok şey vardır ki laf hiç bitmez. Yine öyle oldu. Sevgili Güler, Ferda Ülkümen, cemo(can) sizleri hergeçen gün daha çok seviyorum. Sevgili alcen, sibel774, asumandilek, Yücel Canpolat, bettycim ve çok tatlı annesi, sizlerle tanıştığıma çok mutlu oldum. Sevgili Satı Uğurtan o üç-beş dakikalık sohbetimizin çok daha uzun olması isterdim, sanki birşeyler yarım kaldı gibi. Bir de telaştan veda edemedim n'olur kusura bakma. Yüreğim giderek genişliyor (aman inşallah kimseyi unutmamışımdır), bundan ötürü çok mutluyum. Canım dostum-yol arkadaşım Feriha, iyi ki varsın be. Ve iyi ki varsın agaclar.net

Anlatacak çok şey var, arada anlatırım. Valla bende de şantaj malzemesi epey birikti, bilmem yani. Sera gezilerimiz çok güzeldi. Oralarda bile eğlenilir mi, biz eğlendik valla. Koca koca hatunların iki bitki için telörgülere tırmanması (Gülerciiimm elimde belgesi var) ancak agaclar.net tozunu yutmuşlara özgü olsa gerek. Ekinezya tarlasını andıran serada ve bir iki bitkide fena halde aklım kaldı, da otobüse falan taşımaya üşendiğimdem alamadım. Gerçi koca kutuları taşımaktan üşenmeyen biri vardı yanımda. Son anda, epeydir istediğim bir campanula bulup pek sevindim.

Güzel ganimetlerim oldu, sebep olanları pek çok öpüyorum. Herşeyden önemlisi çok güzel anılarım oldu. Beni 2 günlüğüne de olsa pembe yıllarıma götürüp mutlu eden herkese çok teşekkür ediyorum.

nevsune Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-07-2011, 13:05   #105
Ağaç Dostu

sibel774's Avatar

Giriş Tarihi: 22-03-2010
Galeri: 1
Güler abla sorun olmadı hatta daha iyi oldu çünki ordan otabüse bineceğim saatte ben evde oldum. asumandilek ile buluşacaktık bu karışıklık olunca bende cemo'yu aradım asumanadillek'e durumu iletmesini söyledim.

Ben sizlere söylemeyi unuttum. Son olarak tekrar maşukiyedeki seraya gittiğimizde, Perihan hanım (sanırım seranın sahibiydi) bitkileri bize normalden uygun fiyata verince bir yerden baktım mırıltılar geliyor. Ordaki adamlardan biri söyleniyor ama beni görmüyor. "bukadar ucuza veriyor, biz versek birsürü laf söyler bize" diye kendi kendine söyleniyordu.

sibel774 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-07-2011, 13:17   #106
Ağaç Dostu

nevsune's Avatar

Seçebildiklerim:

Eklenen Resimler
Dosya Türü: jpg P7020145.jpg (70.4 KB, 229 views)
Dosya Türü: jpg P7020146.jpg (70.9 KB, 229 views)
Dosya Türü: jpg P7020149.jpg (48.0 KB, 228 views)
Dosya Türü: jpg P7020151.JPG (69.7 KB, 226 views)
Dosya Türü: jpg P7020152.jpg (53.7 KB, 228 views)
Eski 04-07-2011, 13:24   #107
Ağaç Dostu

nevsune's Avatar

Sapanca hatırası

Eklenen Resimler
Dosya Türü: jpg P7030198.jpg (56.0 KB, 227 views)
Dosya Türü: jpg P7030208.jpg (46.1 KB, 227 views)
Dosya Türü: jpg P7030209.jpg (36.0 KB, 229 views)
Dosya Türü: jpg P7030210.jpg (54.0 KB, 226 views)
Dosya Türü: jpg P7030211.jpg (53.7 KB, 227 views)
Eski 04-07-2011, 13:30   #108
Ağaç Dostu

nevsune's Avatar

Güler hanım işbaşında. Koragaki ve aşıyı öğretmeye uğraşıyor Eminim alcen eve gider gitmez hemen koragakiyi yapacak

Eklenen Resimler
Dosya Türü: jpg P7020167.jpg (31.4 KB, 224 views)
Dosya Türü: jpg P7030196.jpg (36.1 KB, 225 views)
Dosya Türü: jpg P7030197.jpg (36.0 KB, 228 views)
Eski 04-07-2011, 13:59   #109
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 02-01-2010
Güzel bir gün geçirdiğiniz hepinizin yüzünden okunuyor. Yediğiniz içtiğiniz sizlerin olsun gördüklerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkürler. Ben de uzakta olunca kedinin ciğere baktığı gibi resimlere bakarak avunuyorum.tturt ailesine sevgilerimi yolluyorum çok güzel bir gün arkadaşlara yaşatmışlar...

fatma sunay Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-07-2011, 14:54   #110
Ağaç Dostu

Cumhur Tonba's Avatar

Giriş Tarihi: 07-07-2008
Galeri: 80
Son yazdığım mesajdan sonra hiç bir mesajı okumadım, hiç bir fotoğrafa bakmadım ve yıldırım hızıyla sona geldim.

Biliyorum ki, çok keyf aldığınız, mutlulukla ayrıldığınız bir toplantı olmuştur.

Şimdi bu mesajı gönderip, uzun uzun fotoğraflarınıza bakacağım. Sindire, sindire.

Cumhur Tonba Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-07-2011, 15:21   #111
Ağaç Dostu

Cumhur Tonba's Avatar

Giriş Tarihi: 07-07-2008
Galeri: 80
Evet, gelelim ana yazıya.

Lir; size katılıyorum. Afacan çok yakışıklı, sempatik ve cana yakın.

Satı; Bakalım ben ne zaman tanıyacağım bu harika dostları.

Güler; Göl manzaraları, kahveler, seralar. En ilginci ise siteyi ihmal edenleri yola getirecek fotoğraflar. Düşünsünler artık. Fakat yalnız değişsiniz. İlerki mesajlarda epey santaj malzemesi biriktirdim diyenler var. Ve Bitki delileri başlığı için de epey malzeme toplamışsınız anlaşılan.

Güler; Mesaj 74; Sayın tturt.Bence tecrübe konuşuyor. Duruşunuz klas.

Yücel Bey; herhalde kısa kaldınız. Kaybolmuşsunuz. Altınyazıdaki çeşme başı fotoğrafınız hala gözümün önünde.

Asuman Dilekİ Mesaj 82; O nasıl bir kahvaltı sofrası. Yutkunmaya başladım. Ardından Güler Ablanın elindeki tepsi. Resmen işkence.

Sdurul; ''agaclar.net'li olmak ayrıcalıktır'' Bu konuda çok haklısınız.

Cemo; Sizsiz toplantı olmaz artık. Enerjinizi her tarafa saçmışsınız. Hatta soracaktım Güler Ablama. Yanınızdaki şapkalı kimin kızı diye.

Ve yazımın sonunda tturt ailesine bir teşekkür yasızı yazacaktım.
Nevsune'nin mesajını okuyunca vazgeçtim.
''Önce sevgili tturt'ları anlatmak gerek. Hiç tanımadıkları insanları, hem de iki gün üstüste (üstelik hasta bir çocukla) böylesine güzel ağırlayabilmek ve herkesi mutlu gönderebilmek her babayiğidin harcı değildir. O koşturmacalarında, insan hiç mi sıkılmaz-sinirlenmez-yorulmaz, bir an bile yüzlerinden gülümseme eksik olmadı. Bizlerle sadece evlerini, bahçelerini, o güzel manzaralarını değil ama en önemlisi yüreklerini paylaştılar.'' bundan daha harika, daha içten bir mesaj düşünemiyorum.

Cumhur Tonba Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-07-2011, 15:22   #112
Ağaç Dostu

hüsnüyusuf's Avatar

Giriş Tarihi: 18-10-2007
Galeri: 15
Güzel bir toplantı olacağını düşünüyordum. Gördüğüm kadarıyla öyle de olmuş. Ne mutlu katılabilenlere. Bu birlik beraberlik bundan sonra da artarak devam eder umarım. Fotoğrafları paylaşarak bizleri de düşünen herkese teşekkürler

hüsnüyusuf Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-07-2011, 16:07   #113
Ağaç Dostu

Adalet Yağcı's Avatar

Giriş Tarihi: 25-06-2008
Galeri: 260
Bu inanılmaz güzel toplantıya katılamadığım için çok üzgünüm, biliyorsunuz hapis cezam var, 15 gün sonra hürriyetime kavuşacağım inşallah

Sevgili Nilgün ve Taner beyi tanıdığım için çok mutluyum, ikisi de çok zarif insanlar, toplantıdan önce haberleştik, katılamayacağımı söylemiştim.
İnşallah daha sonra ben de bu güzel bahçeyi göreceğim, ekinezyaları çok beğendim, sevgili Nilgün; şimdiden onların yapraklarını toplayıp kurut, Son baharda ve İlk baharda 15 günlük ekinezya kürü yaparak bağışıklık sisteminizi güçlendirirsiniz, Ege ye vermeyin ama.

Sevgili Ege, geçmiş olsun sana, her şeye rağmen çok neşeli ve keyifli görünüyorsun Maşallah, öpüyorum seni yanaklarından.

Sevgili dostlar, hepiniz de harika görünüyorsunuz, neşeniz her zaman bol olsun.
Nice güzel toplantılarda birlikte olmak dileği ile, hepinize selam ve sevgilerimi gönderiyorum.

Adalet Yağcı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-07-2011, 16:21   #114
Kaybettik

sevim.K's Avatar

Giriş Tarihi: 11-12-2008
Galeri: 6
Sakarya'nın bir ilçesinde oturup bir diğer ilçe ziyaretine gitmemek olmazdı. Bu nedenle toplantı sayfası açıldığında büyük bir heyecanla katılacağımı yazmıştım. Kızımla birlikte gelecektik. Ancak küçük kızımın gelme ihtimali üzerine tereddütte kalıp listeye adımı yazamadım. Daha sonra da bir başka yere gitme zarureti ortaya çıkınca sevgili Güler hanıma mazeretimi ve üzüntümü bildiren mesaj yolladım.

Sapanca topantısına katılıp sevgili tturt, eşi Nilgün hanım ve güzel çocukları efeyi ve toplantıya katılan tüm ağaçlar.net dostlarını tanımak güzel zamanları sizlerle paylaşmak isterdim. İnşallah bir başka toplantıda görüşmek üzere diyelim, sevgilerimle

sevim.K Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-07-2011, 16:45   #115
Ağaç Dostu

Satı Uğurtan's Avatar

Giriş Tarihi: 23-02-2009
Galeri: 14
Sevgili Nefsune, güzel iltifatların için yürekten teşekkürler.
Güzel arkadaşım inanın bende çok üzüldüm bir karışıklık oldu sizlerle vedalaşamadık, çok kısa bir sürede olsa sizleri tanımak, inanın çok güzeldi sanki uzun zamandır tanıyormuşum gibi yakınlık hisettim, bende en kısa zamanda siz değerli dostları evimde ağırlamaktan mutluluk duyacağım.
Sevgili Cumhur bey, bence en kısa zamanda imkan yarat tanışmak için.

Satı Uğurtan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-07-2011, 17:32   #116
Ağaç Dostu

tturt's Avatar

Adalet Hanım,

Keşke aramızda olabilseydiniz. Unutmayın sözünüz var istediğiniz zaman birlikte gideceğiz.

Ekinezyalar keşke bizde olsaydı ama bizim bahçemizde değil. Sera gezisinde görülmüş ve çekilmiş fotoğraflar.

Eski 04-07-2011, 18:03   #117
Ağaç Dostu

feriha's Avatar

Giriş Tarihi: 05-10-2007
Galeri: 5
Seradan ekiznezya hatıraları..
Güler, Cemo, Nevsune, Alcen..
P7020524.jpg
Sevgili Ferda, Cemo, Nevsune, Güler
012345.jpg
Bakışların güzelliğine bakın.. Güzel birşeyler paylaştık her saniyesinde..
Güler, Nevsune..
P7020530.jpg
Cemo, Alcen, Sibel774, Ege, Nevsune
P7030534.jpg

feriha Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-07-2011, 21:05   #118
Ağaç Dostu

cemo's Avatar

Giriş Tarihi: 28-04-2008
Galeri: 13
Yine herzamanki gibi, toplantı sonrası en geç eve düşen oldum. Yorgunluktan pelte gibi olmuşum. İlk işim konu başlığına koşmak oldu tabii.

Sevgili Taner ve Nilgün, sizin gibi yüreği kocamannnn gençleri, daha yakından tanıdığım için cok mutluyum. Bu güzel gönlünüze bizleri sığdırdığınız için, binlerce teşekkürler size.

Nilgün, o şurubun tadı hala damağımda inan. Tarifini alma cesareti bulamadım kendimde))
Sadece şurup mu, tek tek saymıyayım. Sevgili Güler ve Nevsune, yiyip yiyip ne hale geldiğimin fotoğrafını koymuşlar) O mindere uykusuzluktan değil, yemekten serildim ben. Midem alışık mı benim

Ege nin hiç hasta hali var mı söyleyin. Ağaçlar.net babaanneleri, anneanneleri, teyzeleri, amcaları Egeciği iyileştirdi. O güzel gamzeli yüzün hep gülsün Ege.

Güler ablam, aileden biri siteye girip 4 aylık halimi görür de gercek sanırlarsa, yandım ben.

Pijama partisi şantajları var, valla bende de epey koz var ona göre.
Sibel in dediği gibi, otelde bizi en son bloğa koymuşlar, birileri tüyo mu verdi acaba

Feriha cığım, göl doğru yerdeymiş. Hemen otelin bitiminde alt geçit varmış göle geçmek için. Dışarı cıksaydık alt gecitten 2 dk. da göle varacakmışız tüüüüü Nevsune de çakıllarını toplardı. Sizden sonra Satı ve Yücell ile göl kenarına indiğimizde çakılları gördüğümde aklıma sen geldin inan.
Dostların coğu ile vedalaşamadık, o yüzden en kısa zamanda bir toplantı gerekecek

Hepiniz cok güzeldiniz, iyi ki varsınız.

Arkası yarın...

cemo Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-07-2011, 21:20   #119
Moderatör

Güler's Avatar

Giriş Tarihi: 26-04-2007
Galeri: 103
Duydunuz mu?
Cemo, Ereğli'deki çiçekçisine Sapanca'da rastlamıştı ya, koşa koşa adamın yanına gitmesi boşuna değilmiş.
Adamı ikna etmiş, kocaman minübüse aldığı çiçekleri yerleştirdiği gibi daha da almış. Hatta uzun zamandır arayıp da bulamadığı Antalya Taşlarından da yükletmiş adama.
Yani sizin anlayacağınız bu toplantıdan en kârlı çıkan o oldu.
Allah şansını hep daim etsin sevgili cemo.

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-07-2011, 21:22   #120
Ağaç Dostu

feriha's Avatar

Giriş Tarihi: 05-10-2007
Galeri: 5
Ama gerçekten çok saçmaydı.. Göl doğru yerde durmuyordu.

Göl dibimizde ama önce otoyol sonra tren yolu sonra göle ulaşılıyor.. Ve tabi ki ulaşamadık.. Bu nasıl bişey..

Şimdi üzüldüm Cemo..

feriha Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 18:57.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025